Mert a hengerek sorrendje balról jobbra: 1-2-3-4
A gyújtás sorrendje pedig: 1-2-4-3
Csak a trafón nincs semmi jelölés, hogy melyik hova megy. De abból gondolom, hogy az jó, hogy így már tavaly beindult. Már csak erre tudok gondolni...
Nemtom... Ha én tanácstalan lennék, kivennék három gyertyát, hogy könnyen tekerje (de bele kellt tenni a pipába amit kivettél és testelteni, tehát cikricson de ne fogja a motort a 4 henger ellenállása)
naszóval a többi karbiról akár le is húzhatod a benzincsövet, és megpróbálhatod meggyőzni hogy az egyiek henger éljen.
Ha egy egy a többi is fog.
Ha egy ehngert próbálgaszt ,sokkal kevésbé terheli az önindítót akkut atöbbit
francba... akkor jó a relé, mert teker az önindító...
Akkor nincs ötlet... :(
Na megyek aludni, mert ma is szétagyaltam magam...
Köszönöm a segítséget!
Jóéjt!
mondom, hogy utána még valamikor beindult... nem volt olyan vészes a kocc az első kerékkel... csak gondoltam, hátha elmozdulhatott valami.
Most viszont nézegetem a kézikönyvet és valami nagyon b...ssza a csőrömet... gyújtásra állítva a kapcsolót, nekem azt hiszem, hogy nem kattan az önindító relé... létezik, hogy ez a baj? Ettől még lehet szikra és tekerhet az önindító?
Szia Zoli!
A gyújtás sorrendjét a kezelési és karbantartási útmutató szerint állítottam fel. De előtte is így volt, mielőtt szétszedtem. Nem tudom emlékeztek-e rá, de írtam, hogy amikor elmentem megvenni, akkor pöcc-röff. Aztán egy kisbusz rakterében ültem a motoron, úgy hoztak haza. Volt egy kereszteződés, ahol qrva nagyot fékezett a sofőr, akkor megindultam a motorral együtt az utastér elválasztófalnak. Amiokor pedig itthon letettek a kocsiról, már nem is indult a motor. Ősszel még egyszer be tudtam indítani, de utána nem. Ennyi a történet. Azóta pedig nem indul. Létezik, hogy valami elmozdult amikor fékezett az a f...sz?
Komolyan nem tudom már, hogy mi lehet a baja...
Most beszéltem a szerelőmmel, azt mondta, hogy a jeladó fix és nem tud elmozdulni... Már neki sincs sok ötlete... tutti, hogy valami kis gebasz van, ez a legidegesítőbb...
őszinte leszek, tudom milyen érzés. szét egy blokk, generál, össze.... és csörög.... namifaszvan? kimaradt egy hézagoló mert leesett a földre és berúgtam a satupad alá. az ember haja kihullik. de szerintem nézd meg a holtpont jeladót, mérjetek egy kompressziót és ötleteljetek mielőtt felgyújtod :)
Persze, biztosan nem nagy bibi van vele.... Kösz, hogy nyugtatsz, de tudod milyen az, amikor az ember összerakja, menne vele, aztán nem tud... Ilyenkor mindig tele lesz a f...szom vele egy kicsit... :)
nehogy eladd már! mindenre van megoldás, és itt is megfogod találni. az én motoromon még henger sincs. kicsit kutakodjatok rajta, keressétek meg a hibát, lehet, hogy filléres
ahha... nem tudom, mert tavaly amikor beindult, fehér füstnek nyoma sem volt. Most sincs amikor indítózok, csak feketét pöfög. Gondolom, amit nem tud elégetni szerencsétlen. Mindegy, én nem baszódok vele többet, átviszem a szerelőmhöz, ő türelmesebb... Vagy valami kibaszott kábel vagy a gyújtással lesz valami baj... Pedig ma már meghajtottam volna...
Mnuálban biztosanbennevan.
A gyújtás sorrendje pedig: 1-2-4-3
Csak a trafón nincs semmi jelölés, hogy melyik hova megy. De abból gondolom, hogy az jó, hogy így már tavaly beindult. Már csak erre tudok gondolni...
Köszönöm!
naszóval a többi karbiról akár le is húzhatod a benzincsövet, és megpróbálhatod meggyőzni hogy az egyiek henger éljen.
Ha egy egy a többi is fog.
Ha egy ehngert próbálgaszt ,sokkal kevésbé terheli az önindítót akkut atöbbit
Akkor nincs ötlet... :(
Na megyek aludni, mert ma is szétagyaltam magam...
Köszönöm a segítséget!
Jóéjt!
Most viszont nézegetem a kézikönyvet és valami nagyon b...ssza a csőrömet... gyújtásra állítva a kapcsolót, nekem azt hiszem, hogy nem kattan az önindító relé... létezik, hogy ez a baj? Ettől még lehet szikra és tekerhet az önindító?
A gyújtás sorrendjét a kezelési és karbantartási útmutató szerint állítottam fel. De előtte is így volt, mielőtt szétszedtem. Nem tudom emlékeztek-e rá, de írtam, hogy amikor elmentem megvenni, akkor pöcc-röff. Aztán egy kisbusz rakterében ültem a motoron, úgy hoztak haza. Volt egy kereszteződés, ahol qrva nagyot fékezett a sofőr, akkor megindultam a motorral együtt az utastér elválasztófalnak. Amiokor pedig itthon letettek a kocsiról, már nem is indult a motor. Ősszel még egyszer be tudtam indítani, de utána nem. Ennyi a történet. Azóta pedig nem indul. Létezik, hogy valami elmozdult amikor fékezett az a f...sz?
Komolyan nem tudom már, hogy mi lehet a baja...