Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

épp tegnap csináltam egy motrt ami nem adott szikrát mert az kokszos volt. de neked van szikrád. bár az lehet, hogy rosszkor.

egyébként arra gondoltam, hogy az előző tulaj egyszer felforralta
A téli állástól? :)
Nem hiszem... viszont ma mondtak valamit, ami lehet, hogy használható... valami felső holtponti jeladó. Szerintetek?
nézd meg a hűtőfolyadékot. szerintem átégett egy hengrfej tömítés.
140-est tud neked csinálni
szia..132es a karbimba a főfúvóka...ennél nagyobd kellene
nemgondolom...csak tipp volt...
Bár, most jut eszembe, hogy amikor az NSR-rel elcsúsztam, utána az is csak tekert, nem indította el a motort. Aztán a szerelőm talált valami kósza kábel, ami f...sz tudja mit, de rövidre zárt. Csak nem nagyon van türelmem keresgélni, hogy hol lehet ebben a motorban esetleg egy kósza kábel... :(
Megtolás? Baszki, ez a motor 196 kiló... van köztünk 100 kiló, gondolod, hogy tologatom? :)
az is igaz..
de lehet,hogy egy megtolás lehet jol jönne neki...
Ahha... de ha szakadt lenne, akkor nem is tekerne az önindító, nemde?
szálszakadás..vagy korrodált...
A gyújtás sorrendje jó, már megnéztem. A testkábellel kapcsolatban mire gondolsz pontosan?
Esetleg ötletek mielőtt felgyújtom? :).......drága a benzin ... a testkábel ..a gyujtás sorrendje...
?
Mikor tavaly megvettem, akkor ott, a vásárláskor beindult. 30 km-rel arrébb, itthon nálunk, mikor levettem a kocsiról, már nem indult be. Egyszer tél előtt még beindult, utána leraktam. Most meg összeraktam és semmi...
Qrvára el vagyok keseredve...
vagy valami tömitetlenség van...főtengely..vagy valami....
nem próbáltam megtolni, qrva nehéz...
Létezik, hogy kábeltörés/szakadás van valahol?
Nekem van olyan állása a motornak ahol lehet hajtatni öinditóval de az istenért nem indul ( gondolom valami megdöglöt, elkötés) viszont gyujtásra rakom megtolom és indul.
Ja, és ilyen volt előtte:
Sziasztok!
Ígértem, hogy hozok majd képeket, hát itt vannak. Nagyjából összeraktam, csak a két oldalidom nincs fent még.
Viszont a qrva anyját, nem indul... benzint kap, szikra van, akksi teljesen új, köszörül és semmi...
Az egész napomat elb...sztem vele, de semmi... Esetleg ötletek mielőtt felgyújtom? :)
pontosan mijen alkatrészek vannak?
engem érdekel
nincsmit =)
Köszönöm, de előbb ki kell flexelnem a szimeringet onnan ahhoz, hogy tudjam legalább a méreteit... :)
De az oldalakat elmentem!