Sziasztok!
Ma elhatároztam magam... amíg nem viszem át a szerelőmhöz a motort, addig majd mindig lesz nálam egy flakon féktisztító az indulásokhoz... :)
Heló! olyan kérdéssel fordulnák hozzátok hogy ami a henger kipu nyílásánál és a kipufogó között van tömítő gyűrű valakinek van e olyanja eladó ? vagy tud e eladót ? fontos lenne :/
És tényleg ez a helyzet... féktisztítóval pöc-röff...
Ha menet közben ráadom a szivatót, akkor leáll... belefullad a benzinbe... Tekerjem még kifelé a keverékképző csavart vagy mit csináljak? Tényleg érdekes ez a motor... :)
véleményem szerint, ha ráhúzod és lefullad, akkor alaphangon túl van dúsítva a keverék. na de ha szívatóval nem indul, csak féktisztítóval, akkor eléggé furcsán üti egymást a két dolog
Leellenőriztem korábban, tudod, amikor átnéztem minden olyan lehetséges hibát, amit tanácsoltatok itt...
nagyon fasza a szikra... bár az előző 4 gyertyánál is jó szikra volt, de az újakkal észrevehetően komolyabb szikrát ad...
A szívatós téma az normális, amit Mártonnak írtam? Az, hogy ha menet közben ráhúzom, akkor leáll a motor.
http://bazismotor.eu/index.php...
Ma elhatároztam magam... amíg nem viszem át a szerelőmhöz a motort, addig majd mindig lesz nálam egy flakon féktisztító az indulásokhoz... :)
Ha igen, vagy van ötlete, megoszthatná!
Ha menet közben ráadom a szivatót, akkor leáll... belefullad a benzinbe... Tekerjem még kifelé a keverékképző csavart vagy mit csináljak? Tényleg érdekes ez a motor... :)
üdv
Ricsi
nagyon fasza a szikra... bár az előző 4 gyertyánál is jó szikra volt, de az újakkal észrevehetően komolyabb szikrát ad...
A szívatós téma az normális, amit Mártonnak írtam? Az, hogy ha menet közben ráhúzom, akkor leáll a motor.