Köszi, majd lehet, hogy megpróbálom, ha nem lesz más megoldás...
Az is lehet, hogy holnap összerakom, átgurulok a szerelőmhöz, aztán rábízom... Ő sokkal higgadtabb, mint én. :)
Van egy nagyon jó tömítéstechnikai szaküzlet, ott van minden, még olyan is amit motoros boltban nem találtam!
Debrecen, Pesti u. 67-69.
Az ilyen csavarokat én úgy tudtam kiszedni, hogy egy jól kiélezett hidegvágóval (persze csak ha odafér a feje) beleütsz kalapács segítségével egy mélyedést és egy nagy fejű lapos csavarhúzóval meglazítod! Nekem az mindig bevált!
Sehol nem találok a neten a Kawasakihoz:
- váltókar szimeringet
- első lánckerék szimeringet
Olajat cseréltem egy hete és tegnap vettem észre, hogy a 3L, amit betöltöttem, szépen kicsordogált... A qrva deklit meg nem tudom leszedni, mert a gyári csavarokból csak 3 van meg, a többi maszek csavar, amiknek a feje megfoghatatlan... Emiatt nemtudom, hogy pontosan honnan csöpög az olaj, csak gyanítom, hogy ezek közül valamelyik lehet. Viszont ZX500 A-1-hez semmit nem találok, a GPZ cuccokról meg nem tudom, hogy méretazonosak-e...
Valamelyikőtök nem tudja véletlenül, hogy milyen méret vagy típus való ehhez? Már csak ennyi választ el attól, hogy összerakjam a motort...
Előre is köszönöm a segítséget!
persze. felülről megnézed és látsz egy gyűrűt ami a hengerfalat alkotja... na ekkor vas. ha egy tömbnek tűnik az egész, akkor sima bevonatos. aztán mérőeszközökkel kell nekiesni és kiderül milyen állapotban van
azt ne mert az gyáriba... mindjárt mondom.... 99.286 Ft. ennyi egy új hengerszett tömítésekkel. egy dugattyúszett megteszi ha nikaszilos. persze hónolással. ha vasperselyes, akkor egy gyors fúrás, legalább egy meteor dugó és dridridridiiii
Hello.
" Egy kis miből lesz a cserebogár" sajnos még nem kész, (csunya országban élünk, nem dobál senki sem pénzel). De már alakul a helyzet, igaz igy már nem Nsr, de a szíve és a papucsai azok :) bár kapott egy kicsit nagyobb hengert (malossi 180)
A Rági vázam ( segéd váz aksi tartómüanyag, fö váz, kiflik, lengő villa) nagyon barátiáron elvihetö mivel nálam csak akadék..
Ha esetleg valakit érdekel a gyári karbija, eladó ill csere nagyobbra!
Volt:
http://kepfeltoltes.hu/130306/ghg_021_www.kepfeltolt
es.hu_.jpg
Az is lehet, hogy holnap összerakom, átgurulok a szerelőmhöz, aztán rábízom... Ő sokkal higgadtabb, mint én. :)
Debrecen, Pesti u. 67-69.
Az ilyen csavarokat én úgy tudtam kiszedni, hogy egy jól kiélezett hidegvágóval (persze csak ha odafér a feje) beleütsz kalapács segítségével egy mélyedést és egy nagy fejű lapos csavarhúzóval meglazítod! Nekem az mindig bevált!
Szakik, segítsetek!
Sehol nem találok a neten a Kawasakihoz:
- váltókar szimeringet
- első lánckerék szimeringet
Olajat cseréltem egy hete és tegnap vettem észre, hogy a 3L, amit betöltöttem, szépen kicsordogált... A qrva deklit meg nem tudom leszedni, mert a gyári csavarokból csak 3 van meg, a többi maszek csavar, amiknek a feje megfoghatatlan... Emiatt nemtudom, hogy pontosan honnan csöpög az olaj, csak gyanítom, hogy ezek közül valamelyik lehet. Viszont ZX500 A-1-hez semmit nem találok, a GPZ cuccokról meg nem tudom, hogy méretazonosak-e...
Valamelyikőtök nem tudja véletlenül, hogy milyen méret vagy típus való ehhez? Már csak ennyi választ el attól, hogy összerakjam a motort...
Előre is köszönöm a segítséget!
Alkatrészre nincs szüksége valakinek?
ha nincsen homokfúvó akkor az égetéssel próbálnám meg csiszolás
De itt az alakul verzio és a volt is.
" Egy kis miből lesz a cserebogár" sajnos még nem kész, (csunya országban élünk, nem dobál senki sem pénzel). De már alakul a helyzet, igaz igy már nem Nsr, de a szíve és a papucsai azok :) bár kapott egy kicsit nagyobb hengert (malossi 180)
A Rági vázam ( segéd váz aksi tartómüanyag, fö váz, kiflik, lengő villa) nagyon barátiáron elvihetö mivel nálam csak akadék..
Ha esetleg valakit érdekel a gyári karbija, eladó ill csere nagyobbra!
Volt:
http://kepfeltoltes.hu/130306/ghg_021_www.kepfeltolt
es.hu_.jpg
Alakul:
http://kepfeltoltes.hu/120926/2012-09-26_13.25
.32_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Főcopókám van dellbe, meg a kehelycsöves alapjárati