Vagy szegény keveréket kap arra is gondoltam, vagy valami titkos járat el van tömődve a porlasztóban (enyém 4,5l-t eszik, itt meg ha nagyon megy akkor 6-8 literekről beszélnek)
De amúgy hogy kell számolni a fogaskereket megszámolnám akkor kíváncsiságból ?
Be van állítva úgy ahogyan kell... abból gondolom (meg segítettek mások is) hogy több benzin kell, mert ugye a féktisztító az üzemanyag... ha azt befújom a légszűrőházba, akkor indul... ezt a szálat követve pedig csak arra jutunk, hogy több benzin kell... gondolom én... Amúgy jó lenne, ha Zoli vagy Csoki itt lennének... :)
Hát passz... már a karbikon annyit játszottam a levegő-benzin arány állító csavarral, hogy álmomból felébresztve is tudnám, hogy merre tekergessem őket... :)
Adjak neki több benzint? Akkor viszont nem fasza a 1 és 1/2 fordulatos beállítás...
sima levegőszürő szivacs 750ft a 30x50 centis tábla...szárazon,én is arra cseréltem ki azt a vattaszerü valamit...lehet az enyém is azért nem gyorsul mert kevés levegöt kap?
Viszont csak úgy indul be a szörnyeteg, ha hidegindítót fújok a légszűrőházba... szerintetek mi lehet a hiba? Levegőszűrő? Tegyek be csak egy szivacsot, mint az NSR-be és mossam át olajjal vagy mi?
amit találtam adatlapot ott a gyári áttételt...13-35 re jelölte meg...kicseréltem a főfuvit 132röl -140re 5be simán megy 130at..7500 fordulaton...6.-ba csak 100...szerintem ráhagyom,mert ugy elállitom hogy aztán kistraktornak se lesz jó...
ez a 12-36 nagyobb mint a gyári áttétel vagyis jobban gyorsul vele de kicsit kevesebb lesz a végsebesség
inkább csináld meg a karburátor beállítást mert hiába cserélgeted az áttételt ha harmat gyenge a motor, lóerő akkorse lesz több
Szia Csoki!
Ma én is beindítottam a Kawasakit, de csak a kertben mentem kicsit, mert itt hideg volt... Viszont 127 méter hosszú a kert, de mire elváltottam a másodikat, addigra előttem volt a kerítés, úgyhogy két kör után inkább abbahagytam... én fázós vagyok, még várok a motorozással...
aha nyár (tavasz van) tegnap is ezer ágra sütött a nap...pont mint most,börnadrág pulcsi kiskabát sisak kesztyű...ez elég volt hogy mentem a maros partra
nálatok már nyár van?
kerültem egyet ebéd után a vfr-el, van beépítve digitális hőmérő és volt ahol csak 3 fokot mutatott
helyenként 5cm hó volt az úton
kezem, nyakam lefagyott a motor meg egy sár lett de már kellett a motorozás
ha minél olcsóban ki akarod hozni akkor tologasd csak haza hetente
a minőségnek ára van
a locsolás pénzből vegyél egy új prox vagy vertex dugót
hengert előtte meg kell hónolni aztán ahhoz a mérethez kell venni a dugót
összerakod és sokáig örülsz
De amúgy hogy kell számolni a fogaskereket megszámolnám akkor kíváncsiságból ?
Adjak neki több benzint? Akkor viszont nem fasza a 1 és 1/2 fordulatos beállítás...
Füvön a legjobb driftelést gyakorolni... :)
inkább csináld meg a karburátor beállítást mert hiába cserélgeted az áttételt ha harmat gyenge a motor, lóerő akkorse lesz több
legközelebb inkább aszfalton motorozz
Ma én is beindítottam a Kawasakit, de csak a kertben mentem kicsit, mert itt hideg volt... Viszont 127 méter hosszú a kert, de mire elváltottam a másodikat, addigra előttem volt a kerítés, úgyhogy két kör után inkább abbahagytam... én fázós vagyok, még várok a motorozással...
már a multkor is írtam hogy ez nem lesz jó neked
most 12-39 van fent?
kerültem egyet ebéd után a vfr-el, van beépítve digitális hőmérő és volt ahol csak 3 fokot mutatott
helyenként 5cm hó volt az úton
kezem, nyakam lefagyott a motor meg egy sár lett de már kellett a motorozás
link
link
a minőségnek ára van
a locsolás pénzből vegyél egy új prox vagy vertex dugót
hengert előtte meg kell hónolni aztán ahhoz a mérethez kell venni a dugót
összerakod és sokáig örülsz