Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emzoli mindig hasznos válaszokat ad
Olyan titkos járatok vannak a karbikban, hogy azoknak a térképét a náza őrzi.
nem nyit a power... szerintem. 5.-be forgasd le 10.000-ig
Vagy szegény keveréket kap arra is gondoltam, vagy valami titkos járat el van tömődve a porlasztóban (enyém 4,5l-t eszik, itt meg ha nagyon megy akkor 6-8 literekről beszélnek)
De amúgy hogy kell számolni a fogaskereket megszámolnám akkor kíváncsiságból ?
na majd holnap... jóéjt!
Be van állítva úgy ahogyan kell... abból gondolom (meg segítettek mások is) hogy több benzin kell, mert ugye a féktisztító az üzemanyag... ha azt befújom a légszűrőházba, akkor indul... ezt a szálat követve pedig csak arra jutunk, hogy több benzin kell... gondolom én... Amúgy jó lenne, ha Zoli vagy Csoki itt lennének... :)
nem több levegőt? csokit meg emzolit ide kéne kötni a forumhoz..ők értik legalább ...
Hát passz... már a karbikon annyit játszottam a levegő-benzin arány állító csavarral, hogy álmomból felébresztve is tudnám, hogy merre tekergessem őket... :)
Adjak neki több benzint? Akkor viszont nem fasza a 1 és 1/2 fordulatos beállítás...
sima levegőszürő szivacs 750ft a 30x50 centis tábla...szárazon,én is arra cseréltem ki azt a vattaszerü valamit...lehet az enyém is azért nem gyorsul mert kevés levegöt kap?
Viszont csak úgy indul be a szörnyeteg, ha hidegindítót fújok a légszűrőházba... szerintetek mi lehet a hiba? Levegőszűrő? Tegyek be csak egy szivacsot, mint az NSR-be és mossam át olajjal vagy mi?
amit találtam adatlapot ott a gyári áttételt...13-35 re jelölte meg...kicseréltem a főfuvit 132röl -140re 5be simán megy 130at..7500 fordulaton...6.-ba csak 100...szerintem ráhagyom,mert ugy elállitom hogy aztán kistraktornak se lesz jó...
A két körömből az volt a legélvezetesebb, amikor a telek végéhez érve keresztbe fordítottam a vasat... :)
Füvön a legjobb driftelést gyakorolni... :)
ez a 12-36 nagyobb mint a gyári áttétel vagyis jobban gyorsul vele de kicsit kevesebb lesz a végsebesség
inkább csináld meg a karburátor beállítást mert hiába cserélgeted az áttételt ha harmat gyenge a motor, lóerő akkorse lesz több
még akkor is kapart egy kicsit a füvön amíg kimentem az udvarból
legközelebb inkább aszfalton motorozz
ne vagánykodj, itt is lesz jó idő... néhány hét múlva...
megkukkoltam,ezeket már egyszer néztem,beszéltem is valakivel,a postázással voltak gondok..nincs perpill aki kiszállitsa..kb ez volt a válaszuk...
12-36...
majd minden nap lefényképezem nektek a hőmérőt ...
nem.13-36 ami van...mit ajánlasz akkor?
Szia Csoki!
Ma én is beindítottam a Kawasakit, de csak a kertben mentem kicsit, mert itt hideg volt... Viszont 127 méter hosszú a kert, de mire elváltottam a másodikat, addigra előttem volt a kerítés, úgyhogy két kör után inkább abbahagytam... én fázós vagyok, még várok a motorozással...
nehogy fel rakd a 15-35-öt
már a multkor is írtam hogy ez nem lesz jó neked
most 12-39 van fent?
aha nyár (tavasz van) tegnap is ezer ágra sütött a nap...pont mint most,börnadrág pulcsi kiskabát sisak kesztyű...ez elég volt hogy mentem a maros partra
nálatok már nyár van?
kerültem egyet ebéd után a vfr-el, van beépítve digitális hőmérő és volt ahol csak 3 fokot mutatott
helyenként 5cm hó volt az úton
kezem, nyakam lefagyott a motor meg egy sár lett de már kellett a motorozás
nézd meg itt:
link
link
ha minél olcsóban ki akarod hozni akkor tologasd csak haza hetente
a minőségnek ára van
a locsolás pénzből vegyél egy új prox vagy vertex dugót
hengert előtte meg kell hónolni aztán ahhoz a mérethez kell venni a dugót
összerakod és sokáig örülsz