mentem ma a motorral...5be nyit a power 6500nál és fölmegy 100km -re..6ba váltáskor megtorpan és lelassul 75-80ra..tökig huzva a gázt se gyorsul föl jobban
elöl 13 .hátul 35 fog van..ma ment vele,5-ikbe nyit a power 6700 körül.6-ba váltott és szépen visszalassult kb 80km-re...azt mondja olyan mintha behuzná a féket,vagy mint mikor elfogy a benzin..
ez így jó.
Egyes motrokban szok lenni egy basz, amiben kisebb a lik mint a karbiban, azt érdemes eltávolítani.
Tévedésből azt a fehér szirszart szokták kivenni pedeg az kő bele.
a sebességhez képest a fordulatszámot 6.-ban. 5000 1/min-nél kell 80-at mutatnia az órának, ha nem tévedek. így gyári az áttétel, és ha csak simán nem forog ki, akkor más a probléma. ha egyik sebességben sem forog igazán, akkor karburátor(power jet), vagy power, szar gyújtás.... nyinyinyinyanyanya. ami fojtott motor az el is van áttételezve. ha ez is elvan, akkor ki kell vadászni a fojtásokat
fuvi
egyszerüen gyenge a motor, enyém is ezt csinálja erős szembeszélbe meg emelkedőn
dugattyút kell cserélni
Nekszt kvescsün?
D:)
ööööööööööö akarom mondani karburátor
Nem lehet, hogy nem rávaló kipu an rajta?
Mert abból intha létezne a könyöknél iylen szűkítős szar.
Ez télleg fóólyjtás:)
A többi viszont kő bele
ez így jó.
Egyes motrokban szok lenni egy basz, amiben kisebb a lik mint a karbiban, azt érdemes eltávolítani.
Tévedésből azt a fehér szirszart szokták kivenni pedeg az kő bele.
ha megszámoljátok a lánckerekek fogait, akkor Csoki megmondja nektek az áttételt, én sajnos nem tudom
3 fojtásról tudok:
1 kipu elején egy szűkítő gyűrű (" 1 mindenek felett")
2 kardi és pillangószelep között egy szűkítő
3 CDI
délután meg családi progi volt, ezért maradt a DT :)
Ha ló nincs a szamár is megteszi.
Fel a fejjel, mire rendbe jössz addigra elkezdődik a szezon.