Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Végre szereztem önmindítót, fel is raktam volna,ha...
Sajna félig szét kell szedni a motort, hogy két csavart kiszedhessek. A kérdésem az, h ha leszedem a képen pirossal bekarikázott burkolatot, akkor mire számítsak? Szétesik valami? MadDog utólagos engedelmeddel a te képedet használom, mert nekem nincs arról az oldalról készített fotóm. Ha tudtok valamit pls írjátok meg, mert megesz a fene, h ilyen időben még szerelgetnem kell. Kösz előre is
Az lenne a kérdésem ha a főfúvókát 150-re cserélem ki a Polini henger miatt akkor menyivel lesz nagyobb a fogyasztása ??? Aszthiszem hogy egy 132 körüli fófúvóka van benne most.
Philips, voltam Lakihegyen, sajnos nem volt NS-hez cuccuk, önindító meg pláne nem, mert az berúgós. Nézd meg a bontócímeket itt alul, hátha valahol lesz. Na megyek mocit szerlni, remélem ma már gurulhatok vele
Philips! Köszi hogy szóltál télleg elb....tam! az pontos szám:::06306355500 sztem a négyes a végén az felkiálto akart lenni de kicsit nem jött össze
CSOCSEE
húú azt nagyon megköszönném!!
nekem egy első idom kéne ami a lámpa küröl van van!!!
KOCKA lámpás "87-es de szerintem az összes kocka lámpásé jó rá!!!
nincsen msn-ed ott dumázhatnánk....
ha gondolod vegyél fel
froland0711@hotmail.com
akkor mind1, holnap felhívom. amúgy neked mi kell? Mert holnap megyek lakihegyi bontóba, szétnézek mert kell ez+az, és akkor utánajárnék a számodra szükséges motyónak is.
Hát hidjétek el ha tehetném mindenkit megajándékoznék 1 ilyen paripával ,mert nekem múlthéten sikerűl beszereznem 1-et ,természetesen ahogy kisütött a nap próbálgattam a szárnyaimat . viszont esztétikailag ill hangteknikailag szeretném feldobni egy kipuval. csak nem tudom milyet kéne beszerezni.
Sajna félig szét kell szedni a motort, hogy két csavart kiszedhessek. A kérdésem az, h ha leszedem a képen pirossal bekarikázott burkolatot, akkor mire számítsak? Szétesik valami? MadDog utólagos engedelmeddel a te képedet használom, mert nekem nincs arról az oldalról készített fotóm. Ha tudtok valamit pls írjátok meg, mert megesz a fene, h ilyen időben még szerelgetnem kell. Kösz előre is
széles utat mindenkinek!
Csömör, Ady E. 18.
30/9510-644
Motorbontó, Jánoshalma
Kápolna utca 75
30/9643-532
Horváth Motor, Polgárdi bontó
Polgárdi, 7-es főút mellett
20/9450-610
Twin Motor
Kakasd, Ifjúság 538
74-431067
20-9629446
Majosházi bontó
bontó : 24/486-129
spoiler : 24/486-122
Yakomoto Bt
Pécs, Komlói út 229
72/238-994, 20/9806-377
Tarjáni Bontó
34/572-032
Lakihegyi Bontó
2310 Lakihegy, Rádió utca 51
24/475-383
NV Motor
Kistarcsa, Rózsa utca 1.
28/471-350
Csetény motorbontó
70/2055754
Ezeket a címeket a Nagyvas.hu-tól küldték nekem, lehet böngészni.
CSOCSEE
nekem egy első idom kéne ami a lámpa küröl van van!!!
KOCKA lámpás "87-es de szerintem az összes kocka lámpásé jó rá!!!
nincsen msn-ed ott dumázhatnánk....
ha gondolod vegyél fel
froland0711@hotmail.com
nekem van egy 92 es évjáratú nsr em ha érdekel írj vagy vegyél fel msn re kocsis_tivadar_r@freemail.hu ez az msn és az e mail címem is
szerintem majd holnap délután
de ha gondolod egkérdezem
Valami nem stimmel a számmal!
Eggyel több van mint amennyi kéne
Kérlek javitsd a hibátad
Valami nem stimmel a számmal!!
Eggyel több számvan mint kellene!!!!
Javitsd a hibát kérlek
az a para hogy önindítom látod az nincs! de kint tuti lesz! jah a 600 as Honda engem is érdekel!