Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani, mi pénz egy sportlégszűrő, és honnan tudom leggyorsabban beszerezni?
Rg-men az volt, egy pilleszűrő, ilyen fém, tudod miről beszélek, mtx terepmotor, arra nem igazán jó. Nem lesz tőle erősebb, csak a hangja jobb.
neked sportlégszűrő van rajta? jóbban pörög
Mocinak nem lesz baja, sokkal nagyobb lesz tőle a hangja, és mélyebb, lehet hallani ahogy szív , nekem bejön így
hy!! NSR-re lehet sportégszűrőt tenni jóbb lesz a hangja ? nem lesz baja a mocinak?
köszönöm szépen
Szevasztok!
Segítsetek már nekem sürgősen kéne nekem NSR-re henger+dugó!!!!!
Ja és ha érdekel valakit kábelköteg és feszszabályzó akkor csak szóljon!
tbirinyi@freemail.hu
06709451870
144 mm hosszú kell hogy legyen az olaj szint, rakj bele egy fémvonalzót és addig töltsd, mig el nem éri a szintet.
Rugó nélkül kell feltölteni.
Ez kb. 210 cc
ATF (automata váltóolaj) kell bele.

Üdv,
Nord
280 ccm, de hogy ez egyre vagy mindketőre vonatkozik-e azt nem tudom
hahó emberek!
valaki legyenszíves mondja meg mennyi olaj kell az 1989es ns125r első telójába!?
előre is köszönöm.
itt tart a gépem
Éljen, végre beszereltem az önindítót, pöcc-röff indul Holnap meglesz az első fékmunkahenger, kaptam jókis kuplung/fékkart, van nagyon zsír új karbontükröm, szóval happy vagyok. Már csak a kuplungkonzol kell, mert ami van arról hiányzik a tükörtartó csonk (várom a felajánlásokat ).
Hy realkeb!
Ez a tárcsafékzár is jó cucc biztos csak én szeretném ha ez a kulcs téma rendbe jönne...meg ugye eladásnál se lesz majd min1!
De azér köszi hali!
Simo90 nekem eleve nem adtak kulcsot a kormányzárhoz, ezért használok tárcsafék zárat sztem az is elég jó.Ha meg rossz a zár akkor egy imbuszkulcsal kikaphatod két csavar tartja igaz nem tul könnyű hozzájuk férni, lehet valami lakatos megtudná nézni neked ha meg menthetetlen és használni akarod akkor cserélni kell.
Huhh, ma én is csapattam egy jót. Már hiányzott...
Szép kis dög
hé a kép... bakker nem tette fel
Sziasztok megint én vagyok!
Lenne egy kis problémám a motorral : amikor megvettünk nemtom mér nem vettem észre de a lényeg , hogy el van kopva vagy nem is tudom a "zárszerkezt" vagy mi .. amibe a kulcsot bedugot most nem tom mi a pontos megfogalmazása... szal kell egy kicsit szenvedni mire megtalálod azt a pontot ahol eltod fordítani a kulcsot.Mer egy kicsit kijebb kell húzni a kulcsot ha elakarod fordítan... szal mikor a kormányzárat rá akarod tenni elég nehézkes(ezzel egyszer meg is szívtam a benzinkútnál, de aztán megmentettek).
Szal az lenne a kérdésem hogy szerintetek mit csináljak vele hogy frankó legyen? Menyjek el az itteni Hondásokhoz és ott kérdezzem vagy mit? Cserélni kéne az egészet nem ?Légyszi télleg segítsetek mer ha jó idő lesz és megyünk gurulni akkor nem hagyhatom ott a motort sehol sem kormányzár nélkül...
Előre is köszi sziasztok!
U.i.: itt egy kép hehe ez a nem mindegy...
Látni fogsz egy lendkereket és egy lánckereket, de kiesni semmi nem fog..
Nah király! LukiTomi neked mit kell összerkani rajta?
Valamivel hidegebb, de napos időt mondanak hétvégére.
Hétvégén kész lesz az enyém is! Most fogok vele elöször menni miota megvan! Zsír lesz! nemtudjátok hogy milyen idöt mondanak?
Nyugodtan népszerűsíted öcsémet?
Okay, köszi, akkor megyek és megbuherálom, hátha kész lesz még sötétedés előtt.
Ott már bajok lennének, ha valami onnan csak úgy kihullana ha leszedet a fedelet
Bár nem biztos... Én csak apriliát szedtem szét igy... 125 ös RS-t. de nem hullhat szét neked...