Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á, nem nagy, csak ki kell kapni első telót, régi olajat ki, szimeringeket ki, újakat be és kész.
Srácok nagy meló rendbetenni az első telót?Meg van hozzá a szimering is meg olaj!!!
Most is szép , max müszakilag kell kicsit rendbetenni, mert fényezése az szép úgy ahogy van, ha eredeti állapotot akarod.
Azért a CBR 600RR fel tud izgatni , mondjuk az álmom már teljesült, van egy NSR-m, és úgy érzem ez egy hosszú kapcsolat lesz De ha lenne pénzem Suzuki GSR 600-t vennék.
Én ma vittem szereldébe a mocit. Holnap nekiugrunk és szétkapjuk, meglessük, nekiállunk, szebb és jobb lesz, mint újkorában.
Vezettem nála egy 125-ös CBR-t is. Akit érdekel és még nem volt hozzá szerencséje, mint nekem eddig, annak azt mondom, hogy ne is próbálja ki. Nagyon nem megy... Még annyira sem, mint reméltem. Kb úgy, mint az NS-em 6 és 8 ezer között, amig nincs nyitva a power... Szal akinek számít az illúzió ne vezessen CBR-t.
Amúgy köszi.
pfff, az kemény, pedig már húznám neki. Elég bika az új henger.
Nicasilnál 300, perselyesnél meg egy 1000es
Emberek, hengercseere után mennyit érdemes menni, h minden jól összekopjon? 500-600km elég?
YEEEAAAHH Végre összeraktam a gépsárkányt, végre csapathattam. Kár, hogy menet közben kifogyott a benya és az akksit is lemerítettem, tolhatta Naaa, nem röhög!
Fábi engem érdekel! ! Tavaly picit szarul sikeredett de most adunk neki!
sziasztok az lenne a kérdeésem hogy ti hogy álltok a pályázáshoz vagy szerpentinhez ???
nyárra szervezünk haverokkal túrát és kis versenyt. Érdekel vkit ?
jah értelek! Végülis igy is megértettem!
Nem szaggatom a számat feleslegesen ilyen ezer meg stb szavakkal
12 Ft? zsír! Sztem egy picit lemaradt valami! DE a lényeg hogy eszméletlen olcso! Nem fikázni akarok! Jojo megkérdezem a közelemben van ebből kettö is! Köszi...
valamivel lejjebb találsz pár bontó címet meg telefonszámot, én a lakihegyiben voltam, nagyon sok cuccuk van és tűrhetőek az árak is (pl önindító 12ft-ért). NSR-hez volt elég sok cuccuk.
Engem viszont továbbra is érdekel egy kuplungkonzol.
1989 es dupla kereklámpás...
Valaki tud gyujtáskapcsolot kulcsal együtt?
mert nekem nincs kulcsom hozzá és nem lenne olyan biztonságos direktbekötni mondjuk a dudára.
Remélem is.
Rárakod teljesen meg fog változni
Úgysincs órám holnap, reggel kizúzok és szétkapom, úgyis festegetnem is kell. Jó buli lesz. Ha nem lehet menni, akkor legalább buherálni lehessen
Előbb mérd le azért, le kell kapni a tankot hozzá, alatta van, bár gondolom tudod
Szuper, holnap veszek is egyet Köszi
külön NSR-hez kell venni vagy ami a robogokhoz jó az ebbe is jó. kb.3-4 ezer ft
Hááát, 3-4 körül van, csomó mocis boltba árulnak, de mérd le hogy a tiédre hogy jó, mert a gyári gumicsonkba bele lehet dugni, és az elég stabil lesz.