Azért a CBR 600RR fel tud izgatni , mondjuk az álmom már teljesült, van egy NSR-m, és úgy érzem ez egy hosszú kapcsolat lesz De ha lenne pénzem Suzuki GSR 600-t vennék.
Én ma vittem szereldébe a mocit. Holnap nekiugrunk és szétkapjuk, meglessük, nekiállunk, szebb és jobb lesz, mint újkorában.
Vezettem nála egy 125-ös CBR-t is. Akit érdekel és még nem volt hozzá szerencséje, mint nekem eddig, annak azt mondom, hogy ne is próbálja ki. Nagyon nem megy... Még annyira sem, mint reméltem. Kb úgy, mint az NS-em 6 és 8 ezer között, amig nincs nyitva a power... Szal akinek számít az illúzió ne vezessen CBR-t.
YEEEAAAHH Végre összeraktam a gépsárkányt, végre csapathattam. Kár, hogy menet közben kifogyott a benya és az akksit is lemerítettem, tolhatta Naaa, nem röhög!
sziasztok az lenne a kérdeésem hogy ti hogy álltok a pályázáshoz vagy szerpentinhez ???
nyárra szervezünk haverokkal túrát és kis versenyt. Érdekel vkit ?
12 Ft? zsír! Sztem egy picit lemaradt valami! DE a lényeg hogy eszméletlen olcso! Nem fikázni akarok! Jojo megkérdezem a közelemben van ebből kettö is! Köszi...
valamivel lejjebb találsz pár bontó címet meg telefonszámot, én a lakihegyiben voltam, nagyon sok cuccuk van és tűrhetőek az árak is (pl önindító 12ft-ért). NSR-hez volt elég sok cuccuk.
Engem viszont továbbra is érdekel egy kuplungkonzol.
Vezettem nála egy 125-ös CBR-t is. Akit érdekel és még nem volt hozzá szerencséje, mint nekem eddig, annak azt mondom, hogy ne is próbálja ki. Nagyon nem megy... Még annyira sem, mint reméltem. Kb úgy, mint az NS-em 6 és 8 ezer között, amig nincs nyitva a power... Szal akinek számít az illúzió ne vezessen CBR-t.
nyárra szervezünk haverokkal túrát és kis versenyt. Érdekel vkit ?
Engem viszont továbbra is érdekel egy kuplungkonzol.
mert nekem nincs kulcsom hozzá és nem lenne olyan biztonságos direktbekötni mondjuk a dudára.