Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Jöhet így is 1-2 fotó!
Az én motorom jelenleg egy bekábelezett váz egy hátsó keréken. Festés, hengerperselyezés, teleszkópfelújítás, takarítás, egy két szimering csere. Erre is nagy a munka.
De ma már nem bírtam a jó idővel, úgyhogy kivettem a kis robogót, azzal mentem el a boltba... jajj de jó volt, hogy bukó lehetett a fejemen és hogy húzhattam a gázkart...
Szia!
Na végre valaki!
Igen, a Kawa alakulgat... Hétvégén jön édesapám, meghegesztjük a segédvázat, aztán jövő héten elkezdem összerakni... olajcsere, idomok vissza, streetfighter fejidom fel, kék ledek beszerelése és röffentés... már nagyon várom...
Amint olyan állapotban lesz, hogy mutogassam, csinálok képeket és felteszem... Bár lehet, hogy a szétszedett verzióról is kellene... csak olyan szarul néz ki így!
Szia!
Én is felnézek de nem írok mert nincs mit írnom! A masina még alszik,nem szépítgetem mert így is szép!Nekem az és ez a lényeg .Kawa alakulgat?
Sziasztok Régiek és az újak!
Van itt valaki? Élesztgetitek a gépeket vagy még alszanak a vasak?
Nagyon el vagytok tűnve... többször felnézek ide, de ritkán látok tőletek hozzászólásokat... Vagy mindannyian fejlesztgetitek, szépítgetitek a motorokat?
Hello keresnék duplakörlámpás nsr hez fejidomot és visszapilantó tükröt ha valaki tud kérem jelezen köszönöm Zoltán
Tel: 70 358 0105 Email: moto92@freemail.hu
Megmaradt alkatrészek eladók olcsón. Kérdésed van írj bátran!
ha tengelyek egyeznek, illetve a kerékagy, akkor minden gond nélkül
Üdv! Honda NSR 125 JC22 (macskalámpás)-hoz keresek HÁTSÓ FELNIT illetve PLEXIT.
oh és a kereklámpásba belemegy a 17 felni?
a cicalámpásé 17-es a körlámpásé 18-as
szerintem bele lehetne rakni
lengővilla ugyan úgy néz ki mindegyiken
oh, bitedánke:)
Sziasztok egy honda nsr 125 jc20 tipusú motorom van olyan kérdésem lenne hogy a macskalámpás nsr nek a hátsókerekét belelehet e tenni az enyémbe ? kőszi a segitséget előre is.
köszönöm.
emzoli csinálja
nemtudjátok véletlenül,ki az itt a forumon aki főfúvokákat gyárt? olvastam valahl de nemjut eszembe a neve :/
Rendben, elfér addig. :)
Majd szólj, ha kell.
okés köszi mindent
de csak hétvégén tudom megmérni hogy mekkora kellene
Sziasztok egy honda nsr 125 jc20 tipusú motorom van olyan kérdésem lenne hogy a macskalámpás nsr nek a hátsókerekét belelehet e tenni az enyémbe ? kőszi a segitséget előre is.
mikor tulmelegitettem összetekeredett mint a fólia és elfüstölt...
fater műanyaghegesztő, csak nem tudja milyen anyag. lehet, hogy majd elégetünk egy darabot, mert abból látni
kemény műanyag...amit a hőlégfújó is pillanat alatt megolvaszt... elég sz..r javitani..
Sziasztok! Eladó Gsxf 400-as sport túra.