Az én motorom jelenleg egy bekábelezett váz egy hátsó keréken. Festés, hengerperselyezés, teleszkópfelújítás, takarítás, egy két szimering csere. Erre is nagy a munka.
De ma már nem bírtam a jó idővel, úgyhogy kivettem a kis robogót, azzal mentem el a boltba... jajj de jó volt, hogy bukó lehetett a fejemen és hogy húzhattam a gázkart...
Szia!
Na végre valaki!
Igen, a Kawa alakulgat... Hétvégén jön édesapám, meghegesztjük a segédvázat, aztán jövő héten elkezdem összerakni... olajcsere, idomok vissza, streetfighter fejidom fel, kék ledek beszerelése és röffentés... már nagyon várom...
Amint olyan állapotban lesz, hogy mutogassam, csinálok képeket és felteszem... Bár lehet, hogy a szétszedett verzióról is kellene... csak olyan szarul néz ki így!
Sziasztok Régiek és az újak!
Van itt valaki? Élesztgetitek a gépeket vagy még alszanak a vasak?
Nagyon el vagytok tűnve... többször felnézek ide, de ritkán látok tőletek hozzászólásokat... Vagy mindannyian fejlesztgetitek, szépítgetitek a motorokat?
Hello keresnék duplakörlámpás nsr hez fejidomot és visszapilantó tükröt ha valaki tud kérem jelezen köszönöm Zoltán
Tel: 70 358 0105 Email: moto92@freemail.hu
Sziasztok egy honda nsr 125 jc20 tipusú motorom van olyan kérdésem lenne hogy a macskalámpás nsr nek a hátsókerekét belelehet e tenni az enyémbe ? kőszi a segitséget előre is.
Sziasztok egy honda nsr 125 jc20 tipusú motorom van olyan kérdésem lenne hogy a macskalámpás nsr nek a hátsókerekét belelehet e tenni az enyémbe ? kőszi a segitséget előre is.
Jöhet így is 1-2 fotó!