Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a motor oda van. furni kell, meg dugó gyűrű.
Sziasztok!

szakértsétek meg légyszíves ezt a hírdetést. Egy jó simsont + 15.000ftot adnék érte. Henger szettet kell rá venni.

http://aprod.hu/hirdetes/honda...
attól még a stekkereket nehéz összekeverni
Rohantam is érte.
Még a rendőr is megállított, mivel nem kapcsoltam fel a lámpát nagy sietségben :(
Majd jött a szokásos kérdés, hogy hova sietek( rutinból). Mikor elmondtam, hogy hova és miért sietek, nem akartan elhinni, hogy ilyen olcsón van egy eladó NSR, csak azután hitte el, miután megmutattam a kinyomtatott hirdetést.
Kaptam egy figyelmeztetést a lámpa miatt és azt mondta siessek, nehogy elvigyék előlem.
máázli ...
Én 80-ért vettem papírokkal
1 hét múlva már vittem is műszakira.
Az eladó nem tudta mi a baja ( hengerfej tömítés csere, mivel nem volt rendesen meghúzva), ezért volt ilyen olcsó.
adásvételi..és ennyi...
F ér az R típusnak más a gyújtótekercse, az R-en + 1 spagóca van.
Csak az a baj, hogy nincsenek papírjai.
Itt!
pl a manual 6-0 lapján
és ez így van. de változtatott a hirdetésen
nincs két egyforma stekker, szóval nehéz összekeverni
De hogy meg tudnak sértődni az iylen marharépák amikor ez ember kineveti őket hogy zöldségeket hordanak össze:)
Hhi:)
hol találóm a service manualba
service manualba benne van a végén
ha jc20 a motorod
helló szeretnék kérni tőled egy nsr kapcsolási rajzott ,vetem egy blokkot kábel köteggel de fogalmam nincs mi hovamegy,ha küldenél meg köszönném

ebbe lesz
Jopy,ha jol emlékszem akkor ez a moci a vateraautón is fent volt...már akkor is hirdette mikor én akartam venni,de annó 130ért nem adta...
műszerfalba épített digitális nokedliszaggató... ez persze gyári. nem is értem, hogy nekünk miért nincs
én meg arra tippeltem,hogy szivat a járgányom...
Koyo versenycsapágy:)
versenyteleszkóp..... a kategóriában minden motornak fordított teleszkópja van. nagy karbi... 28-as. az RS-eké meg 34-es. duplatárcsa... elő és hátul?
nekem ezzel a kuka hengerrel is pöcc-röff volt 3 hét állás után. félek hogy felújítás után majd jön a köszörülés
Ezt érdemes elolvasni:)
http://aprod.hu/hirdetes/honda...: