Az NSR-en nekem is úgy volt, de nem akarok plusz egy kapcsolót bekötni. Ha a bal oldali kezelő-konzolról tudnám vezérelni, az lenne a f@sza... De megoldom...
Végignéztem, de nem találtam relét... :(
A dolog bonyolultabbik verziója lesz a megoldás: meg kell keresnem, hogy hol találkoznak és egyszerűen lekötöm. De az oda vezető út qrva hosszú lesz... :(
Mert bár alapból meg tudom úgy csinálni, hogy világítás is van, meg ledek is. De pont az a tervem, hogy ha akarom, akkor csak ledek legyenek világítás nélkül.
Azért köszönöm a segítséget! :)
Mikor jön már a szezon?!
nemtaláltam a válaszod..el volt dugva a spamok közé... most a gyári méret van benne szerintem,ettöl csak nagyobb kellene..de hogy mekkora..? ...egyik kollégámtól idézek.. " olyan motor kell nekem ami gyorsabb mint az autóm,de nemtudom melyik az "
hello, van néhány megmaradt alkatrészem amitől megszabadulnék kedvező áron
jc20 két oldalidom
jc22 hűtő, műszerfal(hiányos) villahíd, láncvédő, hátsó munkahenger, blokktartó tengelyek, hátsó teló, lábtartó konzolok power motor, sztender, első lánckerék, gáz bovden szett, power fedél, km csiga, segédváz, lengővilla, hátsó kapaszkodó, blokkfelek váltóval, kuplunggal, deknik, gyújtás álló+forgó rész, ülés(szakadt)
Köszi Csoki! Relé? Hol? Abból gondoltam, hogy valahol találkozniuk kell, hogy ha a jobb oldalin a második állásban van a kapcsoló (refi + tompított) és a bal oldalsót ha felkapcsolom HIGH-ra, akkor valamelyik elalszik (azt hiszem talán a tompított). Ha relé szabályozza, akkor egyszerűbb, mert csak le kell kötnöm a reléről a bal oldali kapcsolót. De hol a relé? :) Kövessem a kábeleket? :)
Én ezeken a kötési rajzokon qrvára nem igazodok el... :)
Majd akkor nekiállok max, aztán megkeresem, mert le akarom kötni, hogy csak a ledeket szabályozza.
Azért köszönöm!
Sziasztok!
Elektromos segítség kellene, segítsetek, mert elakadtam...
Azt szeretném megoldani a Kawasakin, hogy a kék ledeket a bal oldalon lévő HIGH-LOW kapcsolóval tudjam ki- és bekapcsolni. Viszont annak a kapcsolónak a kábelei valahol találkoznak a jobb oldali kezelőszerv világítás-kapcsolójának kábeleivel. Na ez a találkozási pont kellene nekem, hogy ne kelljen órákig keresnem. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol van ez? Ugyanaz a kezelőszervek elrendezése és működése is, mint az NSR-en vagy bármelyik másik motoron.
Előre is köszönöm a segítséget!
szacsomotor@freemail.hu
A dolog bonyolultabbik verziója lesz a megoldás: meg kell keresnem, hogy hol találkoznak és egyszerűen lekötöm. De az oda vezető út qrva hosszú lesz... :(
Mert bár alapból meg tudom úgy csinálni, hogy világítás is van, meg ledek is. De pont az a tervem, hogy ha akarom, akkor csak ledek legyenek világítás nélkül.
Azért köszönöm a segítséget! :)
Mikor jön már a szezon?!
aztán lehet hogy a kawasakin nincsen, nemtudom
jc20 két oldalidom
jc22 hűtő, műszerfal(hiányos) villahíd, láncvédő, hátsó munkahenger, blokktartó tengelyek, hátsó teló, lábtartó konzolok power motor, sztender, első lánckerék, gáz bovden szett, power fedél, km csiga, segédváz, lengővilla, hátsó kapaszkodó, blokkfelek váltóval, kuplunggal, deknik, gyújtás álló+forgó rész, ülés(szakadt)
http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Azannya.
Ilyenkor célszerű megsimételni.
Bocsesz.
Ha fuvit szerettél volna, akkor már van, írjál cemet, meh ogy mennyi kell és mekkora.
a világítás kapcsolóval meg a relét működteted
Majd akkor nekiállok max, aztán megkeresem, mert le akarom kötni, hogy csak a ledeket szabályozza.
Azért köszönöm!
Elektromos segítség kellene, segítsetek, mert elakadtam...
Azt szeretném megoldani a Kawasakin, hogy a kék ledeket a bal oldalon lévő HIGH-LOW kapcsolóval tudjam ki- és bekapcsolni. Viszont annak a kapcsolónak a kábelei valahol találkoznak a jobb oldali kezelőszerv világítás-kapcsolójának kábeleivel. Na ez a találkozási pont kellene nekem, hogy ne kelljen órákig keresnem. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol van ez? Ugyanaz a kezelőszervek elrendezése és működése is, mint az NSR-en vagy bármelyik másik motoron.
Előre is köszönöm a segítséget!