nem, az egy határoló lemez amit nem kellene bántani
a 3. képen láthatod, az a műanyag amin ovális luk van
nem kell azt kivenni mert az egy segítő
miféle motorrol van szó? jc20 vagy jc22?
Türelem! Még csak most indul a szezon! Ha türelmes vagy és hagysz időt a lábadnak, hogy meggyógyuljon, akkor a későbbiekben nem lesz semmi baj...! Türelem!
Sziasztok!
Ígértem képeket az átalakításról. Mai napon meg lett hegesztve a segédváz, le is lett fújva, illetve a kipuffok is megkapták a hőálló feketét.
Íme néhány kép:
Amikor pár éve elütöttek hátulról (én megálltam, az ombre meg nem)
Akkor egy kicsit hátbavágott a kocsi.
nem tudtam kiegyenestni pár napig, meg levegőtvenni sem annyira.
Akkor átjött egy haverom és közölte a gürnyedt járásomat látva, hogy "szent menedék"
Erre annyira elkezdtem (volna) röhögni, hogy nagyon, de az nagyon fájt. Akkor már azon röhögtem, hogy nem tudok röhögni mert fáj.
Beindult az öngerjesztő folymat:)
( a szent menedék mondat qasimodo szövege. A mondott manusz pupos volt nem tudott felegynesedni)
nem volt ebből a tipusból folytott változat
a 3. képen láthatod, az a műanyag amin ovális luk van
nem kell azt kivenni mert az egy segítő
miféle motorrol van szó? jc20 vagy jc22?
.....melyik lehet az?
Legkésőbb 2 hét múlva össze lesz rakva a Kawa-fighter! :)
Ígértem képeket az átalakításról. Mai napon meg lett hegesztve a segédváz, le is lett fújva, illetve a kipuffok is megkapták a hőálló feketét.
Íme néhány kép:
A héten már motorra jártam melóba
Küldj mintát.
Akkor egy kicsit hátbavágott a kocsi.
nem tudtam kiegyenestni pár napig, meg levegőtvenni sem annyira.
Akkor átjött egy haverom és közölte a gürnyedt járásomat látva, hogy "szent menedék"
Erre annyira elkezdtem (volna) röhögni, hogy nagyon, de az nagyon fájt. Akkor már azon röhögtem, hogy nem tudok röhögni mert fáj.
Beindult az öngerjesztő folymat:)
( a szent menedék mondat qasimodo szövege. A mondott manusz pupos volt nem tudott felegynesedni)
Jobbulást szakikám.