CBRF 600? Három is, egyikkel boltba megyek, másikkal rendőröket üldözök, a harmadikat meg díszként tartom a szobámban De, ha a kérdés hátterében az áll, h neked van és el akarod ajándékozni, akkor stipistopp
Így igaz . Csak van pár hátráltató tényező. Az egyik, h kicsit még szét van szedve a moci, a másik meg,h még nincs jogsim, és a sok fánkzabáló miatt csak a környékre merészkedek ki. A helyzet nyár elejére normalizálódik reményeim szerint (addigra lesz meg a jogsi), a motor pedig rendszámos forgamival stb, meg az itteniek amúgy se veszik be, h 50es.
Amúgy örülök, h nem vagyok egyedül a környéken.
csaó philips! Én csak egy oylat tudok ahol elég olcsón elég sok mindent kaphatsz NSR-ekhez! Ez Kistarcsán van! Ha nem vágod hogy az hol van...:::: ahogy mész ki a Hungaro.ringhez,átmész a falun! Egy nagy út vezet oda! Az Örs-től kb 15 perc... Ha kell a száma csak írj! csocsi
Hello!
Tud valaki egy Honda vagy japán motorbontót Budapesten???
Ha esteleg honlapot is tudna valaki ajánlani megköszönném.
Nem fontos budapasti csak csak ne legyen túl messze!
Köszi
Ilyen alap dolgok, gumi, fékek, kormány nem ütközik, nem szorul...
Jah és ha elviszed kipróbálni 100as tempóbnál elengeded a kormányt csak guruljon, és nem szitál be...
Power rendesen nyit é, esetleg lánc mennyire van meghúzva, milyen állapotú...
Ezek végülis nem létszügségletek, de ha rosszabb állapotúak ezek, akkor neked kell cserélni, helyre tenni, ami nem olcsó dolog, szerintem.
Sziasztok. Most szeretnék egy motort venni főleg munkába járásra kellene. És egy 125-ös gépet szeretnék és ez a NSR nekem nagyon tetszik. De nem tudom mire kell figyelni vásárlásnál. Sajnos fiatalra nincs megfelelő keret és egy 90-es évjáratút néztem ki most magamnak. Szeretném a tanácsotokat kérni. Előre is köszönöm.
Megint lene egy Nsr 125F eledo a gyere aszt mondta hogy az ár irányár KB:210.000ft vagy elcserélné egy endurora. Ha valakinek kell akor nekem irjon és én átadom a gyereknek.Elöre is köszöni. Bazsy
Kép nincs rola de ugyan ugy néz ki mint az enyém csak kicsit jobb álapotba és több matricával.
A membrán elől ki lett véve az a szükítő ami lefolytja a motort. http://nsr125.com/derestrict.h...
A kipufogóba már nem volt benne a szükítő az már hamarabb ki lett véve. De a főfúvókát ki kéne cserélni hogy így is megfelelő mennyiségü benzint kapjon. Polini 175 ccm -es henger van a gépen. Hanyas főfúvókát kéne bele rakni ?? Gyárilag aszthiszem egy 132-es van benne.
Még a nyáron én is mikor motorvásárlás előtt áltam néztem ezt az nsr-t neten csak éppen akkor mentek nyaralásra vagy mi volt, aztán elmaradt, hogy megnézzük (elég messzi is volt) aztán inkább vettünk egy cbr-t
Amúgy örülök, h nem vagyok egyedül a környéken.
CBR 600 f -je van valamelyikötöknek?
Látom Miklósi vagy!
ÉN csepeli
ha gondolod valamikor gurulhatnánk egyet...
Ez egy Majosházi bontó!
Szeretnék élni a lehetőséggel és elkérném a számát!!
Előre is köszi
Tud valaki egy Honda vagy japán motorbontót Budapesten???
Ha esteleg honlapot is tudna valaki ajánlani megköszönném.
Nem fontos budapasti csak csak ne legyen túl messze!
Köszi
Ilyen alap dolgok, gumi, fékek, kormány nem ütközik, nem szorul...
Jah és ha elviszed kipróbálni 100as tempóbnál elengeded a kormányt csak guruljon, és nem szitál be...
Power rendesen nyit é, esetleg lánc mennyire van meghúzva, milyen állapotú...
Ezek végülis nem létszügségletek, de ha rosszabb állapotúak ezek, akkor neked kell cserélni, helyre tenni, ami nem olcsó dolog, szerintem.
Kép nincs rola de ugyan ugy néz ki mint az enyém csak kicsit jobb álapotba és több matricával.
A kipufogóba már nem volt benne a szükítő az már hamarabb ki lett véve. De a főfúvókát ki kéne cserélni hogy így is megfelelő mennyiségü benzint kapjon. Polini 175 ccm -es henger van a gépen. Hanyas főfúvókát kéne bele rakni ?? Gyárilag aszthiszem egy 132-es van benne.
ha valaki tud eladó hátsó ülés takarót az szóljon!!!!!!!!!!!!!!ns 125r hez(1989)
Csak nekem túl messze volt, így maradt a TRI COLOR :D
A képeim közé megpróbálok feltölteni egyet!