Csak, hogy érzékeltessem mennyire nem mindegy a dob, pár éve rászegeltem a tompika végére egy kb 5 centi hosszú csövet, mert a kipu angyon fölfelé fújta a moslékot és az ótósok nem szerették, én meg nem vagyok antiszociális.
Szóval felraktam mondván majdnem széria simson, nem lesz tőle semmi baja.
Hát de.
Elkezdett melegedni és vagy 5tel kevesebbet ment.
Nem feltétlenül fog hasonlóan reagálni minden motor minden csőre, de van rá esély.
2t motor komplett kipujának nem mindegy, hogy mekkora az ellenállása a legvégén sem.
Egy alakalmatlan tompika károkat okozhat.
Monuk egy nsr nem annyira éles, de egy racingosabb motor gyönyörűen megkad, ha letörik a topmítója.
(MIka Kallió járt így amikro még 125 ben valaki lebombázta hátulról, letörte a tompikát. Mika nem esett el, a motort más kr nem érte, de egy kör múlva kiállt, és nem csak azért mert topmika nélkül szabálytalan.
Vélhetően, ha valami nagyobb, nyitottabb 4t sportdobot teszel fel az a ksiebb baj, de ha valami ojrónormás csendeset amiben 66 kamra van, és benne pingpongozik a gáz fél órát mire kitalál belőle, azzal esélyesen megakad.
HA nem visszaverődéses, hanem elnyeléses nyitott sportdob, azzal csak rsszabbul fog menni és béna hangja lesz, de szeretni azt sme fogja.
A kipu kompletten egy hangolt renccer, nem illik ötletszerűen belenyúlni, nem 4t trakesz ez:)
Szóval keress eredetit vagy rávaló (elnyeléses) sportdobot
A rezó az gyári NSR, látszik a képen. A kipufogóvéged az, ami nem fasza szerintem... öcsémnek maradt egy komplett kipufogó (véggel együtt), NS 125F-ről bontotta, de ha jól emlékszem, akkor csak egyben adja el. Megkérdezzem? Érdekel?
Nem lesz jó sohasem, ha csak nem veszel rá egy NORMÁLIS 2ütemü motorra való rezót (honda nsr-ét..) . Az egy fos , ami rajta van és valoszinüleg amiatt lehet a probléma forrása..
arra gondolsz hogy esetleg fullad? ...mert leszedtem a kócerályt csak a kb 20centis csö maradt ami a rezora lett hegesztve ,ordit mint állat de pillanat alatt felpörög.
elvileg 94es gyártmány papir szerint legalábbis..menni megy,csak valahogy 100 környékén mintha leszabályozna... "ELVILEG" 34e-nél az elözö tulaj hengerfelujitást új dugó.gyűrű..cseré lt..a fogaskerekeken elöl 13 - hátul 36 fog van...
Még új vagyok nsr téren és kellene segítség. Hengerre lenne szükségen dugattyúval. Előre is köszönöm.
mutass róla képet
Macskalámpás nsr 125 gyujtáshibával olcsó pénzért eladó
Néhány idom is oda van rajta... 100000FT
Szóval felraktam mondván majdnem széria simson, nem lesz tőle semmi baja.
Hát de.
Elkezdett melegedni és vagy 5tel kevesebbet ment.
Nem feltétlenül fog hasonlóan reagálni minden motor minden csőre, de van rá esély.
Egy alakalmatlan tompika károkat okozhat.
Monuk egy nsr nem annyira éles, de egy racingosabb motor gyönyörűen megkad, ha letörik a topmítója.
(MIka Kallió járt így amikro még 125 ben valaki lebombázta hátulról, letörte a tompikát. Mika nem esett el, a motort más kr nem érte, de egy kör múlva kiállt, és nem csak azért mert topmika nélkül szabálytalan.
Vélhetően, ha valami nagyobb, nyitottabb 4t sportdobot teszel fel az a ksiebb baj, de ha valami ojrónormás csendeset amiben 66 kamra van, és benne pingpongozik a gáz fél órát mire kitalál belőle, azzal esélyesen megakad.
HA nem visszaverődéses, hanem elnyeléses nyitott sportdob, azzal csak rsszabbul fog menni és béna hangja lesz, de szeretni azt sme fogja.
A kipu kompletten egy hangolt renccer, nem illik ötletszerűen belenyúlni, nem 4t trakesz ez:)
Szóval keress eredetit vagy rávaló (elnyeléses) sportdobot
Sőt, a tompika belét sem.
sebességekbe kipörög rendesen?