Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert? Megfelelő méretű fúróval meg lehet fúrni, addig amíg a csavar feje le nem "szakad" , leveszed a tetejét, a menetes szárból "kilóg" annyi, hogy meg tudod fogni és kicsavarni. Én nem azt mondtam, hogy roncsolj vagy gányolj.Ez is egy lehetőség.
náluk az alábbi jószágot hivják Tik-nak ...
kösz csoki
a tik nem használ láncszettet úgyhogy biztos nem tudja mi kell neked
a te motorod gyári áttétele 14-36
tehát most ami van rajta azzal jobban gyorsul de kevesebb a végsebessége
rakjál rá gyári áttételt
és akkor majd örülni kellene hogy lejött a fedél de soha nem tudjuk visszarakni?
hajtókart cserélnek meg csapágyakat, de nekem a csúcsfuratokat is megigazították meg a meneteket is eszterga padon
alsó csapot kipréselik ekkor ki lehet venni a régi hajtókart meg a görgős kosarat és helyette beraknak egy újat amit az új hajtókarhoz kapsz, aztán összerakják és centírozzák
először szedd le a motorrol
vedd le a fékcsövet aztán ha kifolyot az olaj akkor lehet nekiállni
rakd le valahova ahol stabilan áll
melegícsd még tovább aztán próbáld meg megütni a csavarhúzót miközbe lazítod
biztos teli van vízkővel a menet, akkor szokott igazán beragadni
Most akarok lánc-szettet cserélni...most 36 és 13 fogas áttét van..szeretnem ha picit gyorsabban menne..tik milyen áttétet javasoltok? kösszi
Én nem mondtam ,hogy ész nélkül..
az a fedél újonnan 5 rongy... ha fúrjuk is csak ésszel
Hali. Próbáld meg WD40el , de ha végleg nem akar megindulni sehogy se akkor fúrd le.
Üdv! Egy főtengelynél elsősorban a mechanikai sérüléseket vizsgáljuk,hogy a végei nincsenek-e elcsavarodva, megütve. Abban az eseteben ha a végei roncsolódtak akkor csak prizmán lehet centrírozni.Ki kell mérni a sonka alsócsap furatát, megfelelő átfedést biztosít az új csap beszerelésénél .Sok esetben a szerelésektől megkopik, a furat megtágul, így már a felújítás nem eredményez jó minőségű főtengelyt .Ha jó minőségű, a mérések ellenőrzése során felújíthatónak bizonyul a főtengely, akkor a felújítás maga viszonylag egyszerű technológia .Az alsó csap bepréselésével a hajtókart felfűzzük , a másik sonka felet méretre nyomjuk.Mindezek után centrírozzuk.Maximálisan csapágyponton 1 legfeljebb 2 százados mértékig.2 század a felső határ ugyanis bele kell hogy férjen a csapágy tűrésébe, azért, hogy csapágy kizárólag olajon fusson. A hajtókar beszerzésében és a gépmunkában is .Szívesen segítünk.Email cím az adatlapon.
oldalirányba kocogtasd a fedelet, hátha
Segitséég..hengerfej tömitést melyik oldalról tudok rendelni? köszii
Akkor marad az ütvecsavarhúzó.
megütögettem,de nagyon nem mertem...eltörni-repeszteni nemakarok :D
De nem volt nálad ütvecsavarhúzó, vagy egyáltalán meg sem ütötted a csavart. (mert úgy is képes lazulni, ha picit erősebben ráütsz kalapáccsal..) Nos, hát ezért nem tudtad kilazitani :)
Üdv! Szeretnék új hajtókart, ha már szét van szedve a CRM. Kérdésem az lenne h a főtengely felújítása miből áll ? Hogy szokták mérni az állapotát vagy h megy ez? Prox hajtókart néztem 20600ért
nem a nyeregből,a olajtartály fedeléből..
első féktartály fedél....melegitettem,hőlégfújóval..csavarlazító...megse rezzent pedig vagy 2 órát szenvedtem vele...
Mármint a nyeregből?

A csavarnak adjál csavarlazítót, de nem kell meglocsolni.
Melegítsed és ütvecsavarozó.
mijen csavart? pontosan honnan?
valaki árulja már el,hogyan szedjem ki a fék munkahengerből a csavart
osztrák papírjai vannak, idomok levannak szedve róla, de minden megvan, ha komolyan érdekel hívj fel 06205149314