Mikor ébreszted a vasat? Én március közepére tervezem, de ahogyan magamat ismerem és mint az előző évek tapasztalatai mutatják, február vége vagy március eleje lesz... azt is alig bírom már kivárni... :)
A nagy fekete tekerenytűvel állítod az alapjárati FORDULATSZÁMOT.
A mellette lévő hernyócsavar szerű izével meg az alapjrati keveréket.
Ha nem megy 1700 alá (sokkal lentebb nem is kellene, nem dizelmozdony:) akkor vélhetően szgény a keverék.
Ennek számtalan oka lehet,a beálíltási problémától falsolásig akármi.
Első körben az elepjárati keverék csavarral kelelne megpróbálni dúsítani az alapjárat környékén a keveréket.
Persze, ha túl alacsony az ufószint, eldugult az alapjáratifuvi , falsol valahol stb, akkor hatástalan leeht a keverékcsavar tekergetése
Szia!
Kawa ugyanúgy, még szétszedve. Az új akksi már megvan (feleségem leleményes volt, Karácsonyra megvette), idomok feketére fényezve, streetfighter fejidom megvan, a jégkék ledek megvannak. Jobb időre várunk, hogy a segédvázat meg tudjuk hegeszteni. Amint az készen van, rakom össze... Teszek majd fel képeket, mint az NSR-ről is, hogy milyen volt, illetve milyen lett...
Már én is qrvára várom a jobb időt... de tartsunk ki, már csak 2 hónap van hátra nagyjából. :)
Veled minden OK? Te jól vagy? Motor még téli álomban?
Ha jól emlékszem, akkor ez az. Mert a másik az a levegő-benzin arány (azt hiszem), de kérdezd meg a szakikat is. A bal oldali gyári beállítása azt hiszem 2 és fél fordulat kifelé, a jobb oldalit (nagyobb, alapjárat-állító csavar) pedig ha befelé hajtod, akkor magasabb lesz az alapjárat, ha kifelé engedsz rajta, akkor alacsonyabb. Én így emlékszem, bár mióta Kawasaki van, azóta mintha mindent elfelejtettem volna az NSR-ről... :)
A képen bejelöltem neked:
Köszi jól vagyok,én is várom a jó időt!Moci még alszik és várja ő is a szezont(meg a nyári műszaki vizsgát) Szia
r23456789@freemail.hu
A mellette lévő hernyócsavar szerű izével meg az alapjrati keveréket.
Ha nem megy 1700 alá (sokkal lentebb nem is kellene, nem dizelmozdony:) akkor vélhetően szgény a keverék.
Ennek számtalan oka lehet,a beálíltási problémától falsolásig akármi.
Első körben az elepjárati keverék csavarral kelelne megpróbálni dúsítani az alapjárat környékén a keveréket.
Persze, ha túl alacsony az ufószint, eldugult az alapjáratifuvi , falsol valahol stb, akkor hatástalan leeht a keverékcsavar tekergetése
Kawa ugyanúgy, még szétszedve. Az új akksi már megvan (feleségem leleményes volt, Karácsonyra megvette), idomok feketére fényezve, streetfighter fejidom megvan, a jégkék ledek megvannak. Jobb időre várunk, hogy a segédvázat meg tudjuk hegeszteni. Amint az készen van, rakom össze... Teszek majd fel képeket, mint az NSR-ről is, hogy milyen volt, illetve milyen lett...
Már én is qrvára várom a jobb időt... de tartsunk ki, már csak 2 hónap van hátra nagyjából. :)
Veled minden OK? Te jól vagy? Motor még téli álomban?
És hogy szuperál a Kawa? Te hogy vagy?Én már nagyon várom a jó időt
A képen bejelöltem neked:
Lenne valakinek egy eladó hátsó főfékmunkahengere nagyon fontos lenne.
Ha van valakinek ne tartsa magába.