Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap délelött tudok küldeni képet róla.
Ahogy normálisak lesznek az utak meg napokon át +10 fok lesz akkor röffentem! Nagyon várom már én is!
Mikor ébreszted a vasat? Én március közepére tervezem, de ahogyan magamat ismerem és mint az előző évek tapasztalatai mutatják, február vége vagy március eleje lesz... azt is alig bírom már kivárni... :)
Örülök neki, akkor jól emlékeztem.
azvolt..melegen világitással 1400-1500 most..
Szia.
Köszi jól vagyok,én is várom a jó időt!Moci még alszik és várja ő is a szezont(meg a nyári műszaki vizsgát) Szia
Küldenél képet és árat erre a címre?
r23456789@freemail.hu
A nagy fekete tekerenytűvel állítod az alapjárati FORDULATSZÁMOT.
A mellette lévő hernyócsavar szerű izével meg az alapjrati keveréket.

Ha nem megy 1700 alá (sokkal lentebb nem is kellene, nem dizelmozdony:) akkor vélhetően szgény a keverék.
Ennek számtalan oka lehet,a beálíltási problémától falsolásig akármi.
Első körben az elepjárati keverék csavarral kelelne megpróbálni dúsítani az alapjárat környékén a keveréket.

Persze, ha túl alacsony az ufószint, eldugult az alapjáratifuvi , falsol valahol stb, akkor hatástalan leeht a keverékcsavar tekergetése
Szia!
Kawa ugyanúgy, még szétszedve. Az új akksi már megvan (feleségem leleményes volt, Karácsonyra megvette), idomok feketére fényezve, streetfighter fejidom megvan, a jégkék ledek megvannak. Jobb időre várunk, hogy a segédvázat meg tudjuk hegeszteni. Amint az készen van, rakom össze... Teszek majd fel képeket, mint az NSR-ről is, hogy milyen volt, illetve milyen lett...
Már én is qrvára várom a jobb időt... de tartsunk ki, már csak 2 hónap van hátra nagyjából. :)
Veled minden OK? Te jól vagy? Motor még téli álomban?
Üdv. Nekem is van főfékmunkahengerem ha kell még.
Üdv!
És hogy szuperál a Kawa? Te hogy vagy?Én már nagyon várom a jó időt
Sok sikert! Remélem sikerül!
holnap megprobálom,köszönöm
Ha jól emlékszem, akkor ez az. Mert a másik az a levegő-benzin arány (azt hiszem), de kérdezd meg a szakikat is. A bal oldali gyári beállítása azt hiszem 2 és fél fordulat kifelé, a jobb oldalit (nagyobb, alapjárat-állító csavar) pedig ha befelé hajtod, akkor magasabb lesz az alapjárat, ha kifelé engedsz rajta, akkor alacsonyabb. Én így emlékszem, bár mióta Kawasaki van, azóta mintha mindent elfelejtettem volna az NSR-ről... :)
A képen bejelöltem neked:
valaki jelölje már be melyik az alapjárat állitó csavar? probáltam mindet,de nem megy le melegen 1700 alá...
Nézd az adatlapom!
tudnál róla egy képet küldeni? erre a címre! r23456789@freemail.hu
szia, nekem van, 4+postáért viheted...
Sziasztok
Lenne valakinek egy eladó hátsó főfékmunkahengere nagyon fontos lenne.
Ha van valakinek ne tartsa magába.
06 30 412 43 67
adj egy tel számot este felhivlak.
Üdv! Nekem is van féknyergem ha érdekel. Ja és még jó pár alkatrész is van. Ha érdekel valakit az írjon.
kérek 1 ˛/tel /számot.
Nekem van eladó!