Hát sajnos 3szor szedtem szét a karbit igy se javul gyári értékre van minden állitvan és nem indul el igy sem sajnos:S
Minden ki van tisztitva (levegoszuro karbi benzinszűrő..karbiba van benzin szoval nem tom) manualt letoltotem midenn ugy van beáélitva és meg csak meg se röffen nem is pufan semmit csak öninditó hajt....vmi ötlet esetleg?
önindíttóba fogaskereket szerintem vegyél használtat, úgyis sokan vettek itt a motorjukba másik önindíttót gondolom a régiből eladnák a fogaskereket vagy az egész cuccot lamella
gumiharangot inkább gyárit vegyél mert az utángyártott biztos nem bír ki annyit
nekem a tükrökön lévő gumi ami letakarja a szárát már 20 éves és ojan mint ha új lenne
erre gondoltam én is csak azt keverék állító csavarnak hívják
én úgy oldottam meg ezt a problémát hogy egy acél drótból (talán kerítés drótból) vágtam egy 30cm darabot
az egyik végét laposra kalapáltam hogy illeszkedjen a csavarhoz a másik végére meg hajtottam egy karikát hogy tudjam fordíttani
ezt azon az ovális lukon bedugva azért elég jól lehet állítgatni a keverék csavart a lényeg hogy nem kell bontani semmit
No, kellene ötlet, hátha alapon ];oD:
- lehet kapni önindítóba külön fogaskereket, illetve a lendkerék alatti nagy fogaskereket (a gyári gondolom horror)?
- kuplunglamellákat csak az italmondo.hu-n találtam, 16'350.- ért, ADIGE gyártja. Máshol esetleg?
- 2T olaj-tartályhoz csatlakozó gumiharangot a Hondánál próbáljam meg (a bontottban nem bízok)?
De hülye is vagyok! Tank megemel, karbi csonk meglazít, karbi oldalra megdönt, míg a furat felé nem mutat, kicsit teker, utána vissza vízszintesbe, és kipróbál... Hülye, hülye Zsandár! ]:-DDDDDDD
Még júniusban eltört a dugó. Henger-fúrás, új dugó, csapszegek...stb. A nyáron rengeteg pénz elment a barlangászatra, meg a nagy dög terepjáróm is nagy generálra szorul, az is itt áll a kertben darabokra szedve, így egyenlőre nincs "kedvem" megcsináltatni. Tartok tőle, hogy 60eFt környékén lenne... ]:-(
Csoki! Ne tedd ezt velem légyszi! ];oD
Egyszer állítasz alapjáratot a "súber-emelő" csavarral, és hozzá némi benzint, az alapjárati benzinszint állító csavarral. Namármost, ha valami szakember azt eltekergeti (mondjuk kitekeri mint az állat), akkor a gép nem fog alapjáratról harapni. Jelen esetben gondolkodik egy darabig (némi befulladással), majd mikor jut már a nyitott torkon elég levegő a nagy mennyiségű benzinhez, akkor elkezd felpörögni, de ezt is lomhábban teszi. Aztán eltelik 4-5mp és már fel is veszi a fordulatot, és vígan harap. No, akkor ezt add hozzá ahhoz, amikor egy kereszteződésben szeretnél kilőni...
Remélem csak szívattál, és tök feleslegesen gépeltem ennyit...
Szóval egy 6-os imbuszból köszörültem csavarhúzót, de túl nagy a kezem, nem fér be. Majd megkérem Gandit, ha erre jár, az övé úgyis apró... ];oDDDDDDDDDDDDDD
Pont n is ezen akadtam meg amúltkor.
Ha a sjátom lenne simán kifúrnám a faszba egy 4es fúróval, attól uygan nem gyengül annyit hogy baj legyen,a csavhúzó, meg befér.
Nem hittem volna, de az imbusz-kulcs mintájára köszörülnöm kell egy kis csavarhúzót hozzá, úgy érzem. Hogy azt a... Az ilyen honnét kap gépész diplomát...
Gyújtás beállításhoz én szemrebbenés nélkül megvenném a kínait is.
Ha a pontossága mondjuk csak 1 tized már az is bőven elég ezen a szinten mint gyújtásbeálítás.
Nepperán is szokott lenni, de ott rendszerint drága.
Én 5 rugóért vettem egy szerszámkereskedésben akciósan vadi újat németet.
"125/50en nem kell aggódni, mert magyaroszágonnem volt forgalombahelyezve"
Aha, persze...
Jö a fakabát, kétkedik, leolvassa a vázszámot, kér egy szakvéleményt a márkakereskedőtől és már meg is bukott a delikvens úgy 100 ezerért kábé, meg okirathamisításért , jogosulatlan vezetésért satöbbi.
ez mondjuk akkor igazán vicces, ha valakinak a melóhelyéhez (mondjuk bitzonási őr) erklcsi biznyítbány szükséges, mert egy iylen akció után ugrik az erkölcsi is, és vele a melóhely is.
te zoli az indikátor órárol tudnál mondani néhány dolgot?
akarok venni egyet csak nem tudom hogy mijent érdemes, én régi német gyártmányra gondoltam mert azokat sokan használják
érdemes használtan venni? nem szoktak ezek elromlani úgy hogy rosszul mér? vagy inkább vegyek újat marha drágán?
mijen márkát keressek?
Nincs magyar papírja, gyakorlatilag nem tudod frgalombahelyezni.
(neked kellene beszerezned a külföldi papírjait, intézni az egész macerát, magyar papírt, tözskönyvet, forgalmit, lófüttyöt)
Én nem javaslom, hogy belemássz ebbe.
50-es ként használva ha megbuksz vele az rút tortúra
Minden ki van tisztitva (levegoszuro karbi benzinszűrő..karbiba van benzin szoval nem tom) manualt letoltotem midenn ugy van beáélitva és meg csak meg se röffen nem is pufan semmit csak öninditó hajt....vmi ötlet esetleg?