Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni méghozzá adjatok már web címet hol találhatok nsr alkatrészeket lehetőleg újat ,mert olyan oldalakat találtam,hogy alig volt valami ott 125 nsr-hez!Előre is köszönöm!
Nagyon köszönöm neked a segitséget .Ha esetleg nyitva felejtem a benzincsapot ,akkor van esély rá hogy megszzivja magát ,vagy elvileg ha jól zár az uszó akkor nem szivhatja meg magát?
Köszönöm eme komoly választ kedves segitö szándéku kollégám,de ha nem muszály ,akkor nem bontanám le az idomszettet azért hogy meggyözödjek az általad oly részletessen leirt mód gyakorlati megvalositásán.
ha nincsen eldugulva a csap és legalább 3 liter benzin van benne akkor úgy működik hogy
vízszintesen zárva van
fölfelé nyitva van vagyis az on felirat felfelé van
lefelé tartalék van vagyis az on felirat lefelé van
akkor szokott felpörögni mikor keveset kap, akkor is felpörög mikor kifogy a benzin aztán megáll
szerintem az úszószintet ellenőrizd és ha az jó akkor vizsgáld meg a tűszelepet is hogy rendesen zár és nyit
aztán ha ezek megvannak akkor jöhet a beállítás
légszűrővel csináltál valamit?
Ezt a nehezen megoldható, óriási roblémát, amihez még a mérnökök is konzervatóriumot kérnének a következő képpen lehet megoldni:
1: lehúzod a csapról a csövet.
2: megvizsglod, hogy melyik állsában folyik ki rajta a benzin
Üdv srácok!
Érdeklödni szeretnék ,hogy az NSr-eken,hogy van nyitva a benzincsap?Mert ma vettem egy még egy nsr-t az enyém mellé és ezen hiába állitom a csapot On felirattal lefelé mert egy kis idö után le áll.a másik Nsr-emen pedig pont ugy van nyitva vagy nem tudom.a lényeg hogy elméletileg van rajta ugye 3 állás .Gondolom az egyik a nyitva ,a másik a tartalék ,a harmadik pedig a zárva lenne .De akkor most hogyan is van melyi hol van?Egyébbként ö az uj szerzemény.
Üdv Gabi.
Meghcsináltam a beállitásokat amit irtatok h kis csavar 2.5 fordulatra van kihajtva....alapjaratot nem bántotam egyet rofent azt el sem indult álitgatam de nem naon akart indulni ..az az érdekes h ha karbit lehuzom a henger csovérol meg a legszurot és visazrakom nem csinélok vele semmit akkor rofen egyet ..másodszora az elmondott értékekl felporgot 9ezere pedig se gáz se szivato nem volt gyors leálitotam tekertem visaz a alapjárat csavaron azota se kép se hang..nem tommiért csinálja ezeket..tegnap teljes tisztitás volt mint irtam...vmi ötlet?
srácok eladó lett a papiros 8 kw ra vizsgázott nsr em még sok müszakival felújitott állapotban nikaszilos hengerrel csereár 300 kp ba legalja 240 sürgős lenne chris_k1@vipmail.hu e mail on megtaláltok vagy telefonon 06309124654 es számon cserébe érdekel régi dizel autó esetleg benzines is motorcsere is érdekelhet beszámitok papir nélküli endurót mz-t simsont robogót (gagyit gányoltat nem)
vízszintesen zárva van
fölfelé nyitva van vagyis az on felirat felfelé van
lefelé tartalék van vagyis az on felirat lefelé van
szerintem az úszószintet ellenőrizd és ha az jó akkor vizsgáld meg a tűszelepet is hogy rendesen zár és nyit
aztán ha ezek megvannak akkor jöhet a beállítás
légszűrővel csináltál valamit?
1: lehúzod a csapról a csövet.
2: megvizsglod, hogy melyik állsában folyik ki rajta a benzin
Érdeklödni szeretnék ,hogy az NSr-eken,hogy van nyitva a benzincsap?Mert ma vettem egy még egy nsr-t az enyém mellé és ezen hiába állitom a csapot On felirattal lefelé mert egy kis idö után le áll.a másik Nsr-emen pedig pont ugy van nyitva vagy nem tudom.a lényeg hogy elméletileg van rajta ugye 3 állás .Gondolom az egyik a nyitva ,a másik a tartalék ,a harmadik pedig a zárva lenne .De akkor most hogyan is van melyi hol van?Egyébbként ö az uj szerzemény.
Üdv Gabi.
Vannak idióták akikszerit ez ",éltóságteljes".
Szerintem meg csak szimplán baromság.
dugattyut kellene cserélni
a pici az másfélen van :S amugy az mit állit?