Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fordítva, tekerd csak úgy ahogy mondtam, mert az manuálból van és én is úgy tettem, működnie kell :) ha mégsem akkor valami mást bántottál
a tut nem bántotam... a nagyobik az az alapjárat amin a rugo van alata nem? a ksiebik az mi?
a suber tűt ha kivetted, lehet, hogy nem jó magasságban raktad vissza. a nagyobbik csavart 2,5-re a másikat meg addig tekerd míg lesz alapjáratod
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnák felétek h az nsr-em végre ujfestést kapott és oszeraktam karbi pucolás minden megvolt eloszor nem akart indulni..2csavar volt a karbin azt fulra betekertem és utána kihajtotam nagyábol1.5 fordulatot...akor elindult de az alapjárat nem votl az igazi ezért ugy álitotam a rugos nagyobbik csavart h 2 korul legyen..de az a gond h fél gáz után odahuzom akor lefulad meg alig akar meni ha kinyit a power akor nicns gond akor mehet max gázon de addig mig kinem nyit dadog midnent csinál feél gáz felet meg nem akar meni félgázig se...szerintetek mima probléma?(manualt nézegetem de nem sokal letem okosabb..)
válaszotok is előre köszönöm
http://www.manualedereparatie....

apró betűvel van a letöltés
Keresel vagy kérsz itt a többiektől szervízkönyvet (manuál) abból kinézed az iylesmit mint illesztések meghúzái nyomatékok satöbbi.
Az yielsmit senki nem jegyzi meg, mert felesleges, bene van a köünyvben.
bocs de az mi?
az iylesmit manuálból kell kinézni, fejből nemtom.
hali én most jártam igy ahogy irtad már kész a hengerfej sikolás és az uj tömités is meg van esetleg tudnál segiteni hogy mien nyomatékkal kel lehuzni a csavarokat és hogy a vizpumpánál ha kopott egy kixsit a szimering akkor az vissza rakjam e vagy vegyek újat és az új mien árban van
Kössz szépen :D
igen
Ez a tömítés jó lehet a 1998-2002 nsr 125 r-be?
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
akkor a legjobb szerelni, ha tudod, hogy amit beleraksz az fain... mert az én szám lefittyen ha látom, hogy vissza kell tenni valamibe valamit mert nincs pénz vagy akarat, hogy új legyen benne(bár ez mások motorjánál szokott előfordulni).

szerintem fogj egy manualt és kezdd el!
Tudom én hogy más kontárkodását nem a legjobb csinálni, de ahol most van szerelőnél, április óta ddig jutott hogy szétszedje. Kilátásban sincs még hogy mikor akarja összerakni, én meg ott tartok h a szezonba még nem is motoroztam.
Azért kéne egy szerelő aki összepakolja nekem, mert megvannak az uj szimeringek, uj dugó, uj gyári henger szinte minden uj benne
Azt szokták szeretni...
(joggal)
Üdv!

Tud valaki egy jó motor szerelőt Miskolc környékén aki összetesz nekem egy széthúzott blokkot ?
a méretezésben teljesen igazad van :)
Jah téll látom akkor nemszóltam.... de attól függetlenül ugyanezek a méretek nemkell bonyolítani henger méreténél 0.04 mm el kisebb dugó PONT
neki ns 125 van, legalábbis azt a képet mutatta
az meg vas perselyes volt
azt hogy ha rendszeresen használod akkor 2-3 évente fel kell újítani, dugattyú csere meg esetleg főtengely felújítás, néhány csapágy
54.095-ig van rajta bevonat
Vegyél bele egy prox dugót 30 ezerért és azzal nem lessz semmi bajod ha jó a nicasil ha meg nem jó akkor 5000 ért felhónolják ami 1század esetleg 2 ha mélyek a karcok és furatmikromérettel megméreted megkérdezed mekkora lett ahhoz veszel dugót a leírásom szerint és úgy pöpec lessz 500 km! járasd még ha nicasilos akkoris mert csak akkor lesz hosszú élettartamú az két tank kb nemnagydolog....
Ha Pro-X dugód van akkor a dugónak 4 századdal (0.04mm) kisebbnek kéne lenni mint a henger szval vagy a "henger 54.49 és a dugó 54.45" vagy a "henger 54.45 és a dugó 54.41" amugy amilyen a márka annyival kell nagyobbnak lenni dugónak pl. Wössner nél a hengernek 6 századdal (0.06 mm) kell nagyobnak lenni mint a dugó ezért is jó hogy a Wössner tapadáscsökkentős molibdén anyag van a dugóra égetve de ez a nagy tágulás miatt alacsonyabb minőségű a proxnál
Mármint akkor ez nem jó bele?