Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nicasilos.....
Találtam külön dugattyúgyűrűket:
http://e-motorparts.addel.hu/p...
Namost ugye 56,45mm a henger és a dugó is, akkor most ebbe 56,5-ös gyűrű kéne igaz? Esetleg reszeljek a gyűrűből egy minimálisat? Vagy ez hogy lenne jó?
Hellotok!

Honda NSR 125 R-t, szeretnék venni, és olvastam teszteket.
http://www.sportmotor.hu/teszt...
Ennél a tesztnél ott van a végén van, hogy "...de ezek a mocik sajnos csak 2 évre szólnak.."
Ez mit takarhat?
Ha tényleg igen gyorsan feforralja a vizet, akkor ez nem keringési hiba, mert a pumpa uygan kis hatásfokkal, de kis likakon át is körbetekeri a vizet.
Ha nagyon gyorsan megforr, az garantáltan tömításhiba, mert gyorsan csak a több 100 fokos kipugáz képes megforralni, akkor, ha a kipugáz iletve a 2000 fokos láng belenéz a vízbe.
Ehhez egészen kicsi lik is elég, hogy gyrsan megforrjon.

Egy többszörösen megforralt ezerszer szét össze szerelt hengert és fejet mindenképpen síkolni kell, mert eltorzul.
(ráadásul ugye garantáltan nem nyomatékkulcsal let lehúzva, szóval az fix, hogy tök görbe, és akkor napestig tehet új tömítást, az szar lesz.
Nézd meg hány lyuk van a tömítésen!
szevasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy mi okból kifolyólag főzheti a motor a vizet,pár száz méter után már rotyog
hengerfelytömités az zsír új a vízpumpa jó.
nsr 125 F

válaszokat előre is köszönöm
ez veszélyes dolog
nem hiába van stiftelve az a gyürü hogy ne tudjon forogni
ha körbe tud forogni akkor a vége beleakad egy ablakba és letörik na meg a dugó és a henger is kapni fog akkor
új dugót bele
A henger szerintem nem nicasilos.
Méregettem, keresgéltem kicsit. 56,45mm a henger és a dugó egyaránt. Igazából a dugónak annyi a baja, hogy szerintem a gyűrű lenyírta azt a kis pöcköt amibe beleakad (fogalmam nincs hogy hívják ), szóval így a gyűrű körbeforog a dugón. Az alsó gyűrűt belerakva a hengerbe kb 7 mm is van, szóval, ha van vmi megoldás, hogy azt a kis pöcköt, vhogy megcsináljam, akkor csak gyűrűt kellene rá szereznem. Vki tud linkelni oldalt, hogy hol tudnék rendelni hozzá?
Az sem mindegy, hogy bevonatos és a henger vagy vas.
Boltonként változik 5-27e között.
Javaslom keress rá a neten.
Közben meglett a hiba, nincs elég kompresszió :/ Körülbelül mennyibe kerül egy új túlméretes dugó bele?
A fékolaj tartály alatt van egy kapcsoló, val arról esett le.
Helló nemrég vettem észre hogy a féklámpám nem ég ha az elsőféket húzom a hátsóval nincs semmi baj nemrég vettem a motort és láttam hogy egy kábel levan valahonnan húzva a kormánynál tudnátok segíteni? e-mail:paco19@freemail.hu
Üdv srácok! Nemrég jutottam hozzá egy ilyen NSR-hez:
http://curiosando708090.alterv...
Eleinte nem volt vele semmi gond, aztán elkezdett nagyon csörögni. A csörgés olyan 4-6ezres furdulaton kezdődik, üresben is és nem is igazán megy a gép, mintha vmi beleérne vmibe és fogná a motort. Szétszedtem.. Hajtókarra gyanakodtam, de az teljesen jó, függőleges irányban és csavarásra nem mozdul semmit. Henger, dugó okés (igazából arra már nem emlékszem h a gyűrűket jól megnéztem e), fogalmam nincs mi lehet a baja Légyszi ha tudtok vmi okosságot osszátok már meg velem. Főtengelyt igaz nem szedtem ki, azt tudom vhogy ellenőrizni, hogy jó e anélkül h széthúznám a blokkot?
Persze rugós, de akkor sem mindegy hány mm hosszúra csinálom hogy mennyit faragok le belőle. 4mm az amikor cserélni kell. De nem tudni mekkora eredetileg a hossza lehet az 8mm, vagy 10mm vagy 12mm. Mert persze gyárit nem lehet kapni.
nem kell sakkozni, mert rugós
nincs már.
Na majd kisakkozom akkor milyen hosszúra faragjam, hogy ne szoruljon nagyon
Minden irányban passzoljon a helyére és legyen hosszabb 4mm nél.
Szénkefe méretét meg tudja mondani valaki NSR125-höz?
Manualban nincs csak annyi hogy 4mm re kopottnál már cserélni kell.
KÉne a külső méretek meg az eredeti hosszúság is
Vázad nincs? Arra is szüksége lesz D:)
szia, nekem vannak bontott első teleszkópjaim, ha érdekel akkor dobj egy mailt, cím adatlapon.
jah :S:S akkor annyiért nem érdekel kösz :D
Az első lámpa sérült,az egyik olalon be van törve neki a búrája de jobb oldalon meg van neki,de a fülei épek egy 5-be odaadom.