Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lámpa érdekel mennyiért adod?
szia!nekem lenne hozzá fejidom tartó konzolom,meg egy két idomom is,meg egy első lámpám is,ha gondolod a 06305957825-ön elérsz.
Ha elment a villa akkor a váz is.
lehet venni villaszárakat használtan meg újat is
Ha F-es lett volna, akkor szívesen adtam volna alkatrészt hozzá.
Helló .
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok h egy karambolozott motort amit aztán helyre hoztak sajnos nem túl profin , ferde lett a kormány szerkezete ami az 1-ik villának a meghajlása miatt van (szemmel látható.) Szóval a kérdésem ,hogy milyen villát / első futóművet és mennyiért tudnék hozzá venni? Vagy mit ajánltok hozzá. A másik ,hogy tud e valaki fejidom tartót hozzá valamint idomokat . Ez egy honda nsr 125r 1997-es modellje macskalámpás. Köszi előre is.
Kopogó hang a motorban (mintha szelep kattogna) mi lehet?
Szétszedtem a blokkot és megtaláltam a ludast.
Jobb oldali főtengelycsapágy kotyog.
Holnap mehetek pénzt költeni.
A napokban volt hasonlo problémám,nekem kiment a hengerfej tömítésem 2cm .ez okozta .
Köszönöm a válaszod!
szervizkönyvet ha letöltöd abban le van rajzolva mit hogyan kell szétszedni
szokásos dolgokat tudod csak megnézni bontás nélkül
hátsó teleszkóp szokott elromlani, nem csillapít
belsejébe úgyse tudod mi van, mijen alkatrészeket raktak bele
blokknak jó hangja legyen, csörgés-zörgés mentes
a kalapjáról megismered
én tervezem hogy megyek de még nem biztos
azért jó lenne mert ott még nem voltam
Sziasztok!
Mostanában kezdte el azt csinálni az NSR-em, hogy menet közben elég nehezen lehet rávenni, hogy átlépje a 7000-es fordulatot, mivel ledadog. Minél jobban húzom a gázt, annál inkább.
Visszaolvasva és egy gyertyatisztítás után (ami nem oldotta meg a problémát) arra a következtetésre jutottam, hogy be van ragadva a power nyelv a hengerben. Ez lehetséges szerintetek? Illetve ez fizikailag hol található a motoron, arra az esetre, ha nekiesnék kitisztítani.

Egyébként ha ráteszem a gyújtást, akkor ugyanúgy ad ki hangot a power motor mint régen.

Köszi!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Venni akarok egy NSR 125-öst de nem tudok róluk semmit. Van-e valami amit nagyon meg kell nézni, illetve mire kell odafigyelni megvételkor? Légyszíves segítsetek, mert nem szeretnék kidobni az ablakon pénzt.

Köszi mindenkinek!
Nézz adatlapot
ilyenre hasonlóra gondoltam persze a szög meg a méretek nem ilyenek :)) meg a fej sem------
de persze nem onnan kell szétszedni nem alulról--ahogy tájékoztattatok, hanem a bal deknit kell leszedni.
Hétfőn szétszedem az önindítót --amikor vannak üzletek. Most meggondolta magát teker az önindító bár erőlködik
Elfogadnám vagy megvenném merre lax?
Azt hittem, ha nem versenyzel, akkor verseny szerelsz. :)
Nem áll szándékomban szerelni:)
Szerelni fogsz, vagy nézelődsz?
Hát nem ilyennek, mint amilyen neked. Én eddig olyanokat láttam, amik körben megvoltak nyitva.
Ott leszek ahol sok simson van egy garázsban, ami pont az egyenes utcájában van.
Ha ott nem, akkor a depóban a simsonok, vagy a levegős ymahák környékén.
Kössz a választ énis erre gondoltam amugy hengerfejtömítésnek ilyennek kell lenie mert olyan mintha valahol nem lenne lyukas ... vagyis nemisaz
Ahogy nézem, ott nem nagyon cirkulált a víz.