Neki sem kell, csak nem tudta hogyan kell leszedni az önindítót. A forgórész házát akarta levenni, de ahhoz nem lehet hozzáférni csak derékszög csavarhúzóval.
Gyújtás oldali deklit vedd le, belül fogja két 8-as csavar. Megszorult az önindítód, vagy végletesen lemerült az aksid, esetleg elkoptak a szén(bronz)kefék.(?)
Az önindító nem teker csak kattan egyet az akksi mellett gondolom a relé kattan , Vajon mi lehet a probléma? Próbáltam leszedni az önindítót hogy megnézzem belülről, de derékszög csavarhúzó kellett volna ami meg nincs .
Rájöttem miért csattog a láncom, láttam az ebayen a láncvédő műanyagot és megnéztem az enyémet és láttam hogy alul nincs műanyag az enyémen és mindig hozzácsattan a fémhez alulról, (én meg feszítgettem hiába a láncot)
Nincs valakinek eladó?
Membrán cserével sem megy.
Az önindító rendesen megtekeri, az aksi pedig új.
most szétszedem a blokkot, és kicserélem a szimeringeket és a tömítéseket.
szerintem te csak önindítóval próbáltad indítani
told meg, aztán ha úgyse megy akkor esetleg egy légszűrő takarítás vagy lehet hogy főtengely szimering nem jó
Csak az elsőn tudtam indulni.
Talán majd jövőre.
Nadeszóval megyek.
Rendszerint a hátsó felfelé menő egyenesben leszek, kb ott ahol a feliratok vannak/voltak az úton tavaly , és lesznek idén is:)
Vagy valaki más?
nekem még sose kellett használnom egyiketse motorszereléshez
Bal lábadnál lévő a bal oldani, ahol a lánc van. Ott nincs olaj.
Akksi jó mert duda működik rendesen
Nincs valakinek eladó?
Mentem vele egy próbakört. (50 km)
130 fölé még nem húzattam, de van még benne
Lássatok csodát elindult.
Huráááááá!
Az önindító rendesen megtekeri, az aksi pedig új.
most szétszedem a blokkot, és kicserélem a szimeringeket és a tömítéseket.
Konrátn, ha kiszeded a mebránt akkor is megy.
told meg, aztán ha úgyse megy akkor esetleg egy légszűrő takarítás vagy lehet hogy főtengely szimering nem jó