Enyémre rá van írva egyik oldalán hogy polini gillardoni, ez a karbinál van belül és a kipuff vagy a karbi nyílás altt van egy felirat, nekem 186c. Tehát polini 186c hengerem van.
Ugy h jobbra balra mozog a tank..még csak most vettem meg az nsr-t szóval lehet h nincs meghúzva a csavar hátul,de az eladó azt mondta az ilyen gyárilag..
Lehet, hogy azért 5000, mert nem oda vittem, csak pl innen kicsit több min 60 km re van a közlekedés főfelügyeletség. S nehezen teszem meg ezt a távot, ha hétközben 80 kmre vagyok az otthontól. Ráadásul más irányba... :)
Van kető fajta tipusú folytás az egyik az elektronika amit kiszedni nagyon zsebbenyúlós plusz szerintem az nem éri meg de saját vélemény és van a másik amejikben a beömlő nyílás van leszűkítve amit házilag is kiszedhec (ha van egy kicsi műszaki érzéked) és a kipufogóban van egy szűkítés. Amit egyből meglehet látni ha leveszed a kipufogót és belenézel. Ezt már maceránsabb kiszedni de eztis meglehet oldani házilag.
basszus ma akkora szél volt hogy majdnem kifújta a seggem alól a vasat................ menni akartam egy nagyobb kört dehát picit már ilyesztő volt a helyzet....
Ma jött meg a tömítés készlet, csapszeg, tügörgö a Polini hengerhez. Már csak annyi lenne a kérdésem hogy hagyas főfúfókát rakjunk majd bele ?? 175ccm - 180ccm között van a henger ehez melyik méretet kéne használni ??
Szevasz!
láttam egy gépet, és annak is 8 kW van írva teljesítménynek, és a tiédben is. A tiédben már gondolom nincs folytás. Azt szeretném megklérdezni, hogy ha ti szedettétek ki akkor hol és mennyiért?
ha meg bennevan, akkor tárgytalan. Köszi!
Mellesleg keresnék aránylag nem olyan régi, 2000 körüli macskalámpás nsr-t, lehetőleg a forgalmijába max 11kW legyen írva, és ne az legyen a legdrágább!
Ha valaki tud ilyenről, az legyen szíves szóljon!
Köszi!
nsr_125, láttam a mocidon azt az NSR50R-es matricát, olyat honnan lehet szerezni? mert mondjuk a fánkzabálók ellen egész jól jöhet ;)