Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csocsesz!
nsr_125, láttam a mocidon azt az NSR50R-es matricát, olyat honnan lehet szerezni? mert mondjuk a fánkzabálók ellen egész jól jöhet ;)
Okés köszi.
Passz, nem tudom, nem én raktam bele, de holnap lehet megnézem neked. De nekem 28as karbim van.
Főfúvokát az hanyasat kell bele rakni ?? Vagy neked hanyas van benne ??
igazából nem tudom mit jelentenek, talán az első szám valami típus, második meg ccm-re utal, vagy fasz tudja, lehet semmi értelme
Nekem a kipuf oldali nyílás alatt a henger alján van a 284 -es szám és az 5P-B. Meg a 284 a hengerfejen is rajta van meg persze az is hogy Polini.
Enyémre rá van írva egyik oldalán hogy polini gillardoni, ez a karbinál van belül és a kipuff vagy a karbi nyílás altt van egy felirat, nekem 186c. Tehát polini 186c hengerem van.
Szerintem se mozog mer van egykét ismerősömnek nsr je és nem mozog..
Meg amugy is nem szabad neki mozogni
Ok ok kössz cillig
Emlékeim szerint nem mozog a tank
Hát ezek vannak rajta 5P-B és 284. Az alapján lehet megtudni ??
Nos, már értem mire gondolsz! Elvileg ha a kormánynál lévő csavar rendesen meg van húzva, akkor nem kéne neki mozognia... De holnapra megnézem neked.

A robbantot rajzok azaz "Complete schematics for the NSR125R & NSR125F (1993-2001)" nsr125.com -ról
Ugy h jobbra balra mozog a tank..még csak most vettem meg az nsr-t szóval lehet h nincs meghúzva a csavar hátul,de az eladó azt mondta az ilyen gyárilag..
Csőő Cillig. Jómultkorokban dobtál nekem egy linket a NSR F-ekhez való robbantottábrákról, csak nem mentettem el, megvan még??
Hogy érted?
Helló
Azt szertném kérdezni h mozog e valamennyit a tank az nsr eken?
Ha igen mennyit?
Lehet, hogy azért 5000, mert nem oda vittem, csak pl innen kicsit több min 60 km re van a közlekedés főfelügyeletség. S nehezen teszem meg ezt a távot, ha hétközben 80 kmre vagyok az otthontól. Ráadásul más irányba... :)
Köszi!
Helló

Van kető fajta tipusú folytás az egyik az elektronika amit kiszedni nagyon zsebbenyúlós plusz szerintem az nem éri meg de saját vélemény és van a másik amejikben a beömlő nyílás van leszűkítve amit házilag is kiszedhec (ha van egy kicsi műszaki érzéked) és a kipufogóban van egy szűkítés. Amit egyből meglehet látni ha leveszed a kipufogót és belenézel. Ezt már maceránsabb kiszedni de eztis meglehet oldani házilag.
basszus ma akkora szél volt hogy majdnem kifújta a seggem alól a vasat................ menni akartam egy nagyobb kört dehát picit már ilyesztő volt a helyzet....
Hello.
Mi a száma a hengerednek?
Ma jött meg a tömítés készlet, csapszeg, tügörgö a Polini hengerhez. Már csak annyi lenne a kérdésem hogy hagyas főfúfókát rakjunk majd bele ?? 175ccm - 180ccm között van a henger ehez melyik méretet kéne használni ??
Szevasz!
láttam egy gépet, és annak is 8 kW van írva teljesítménynek, és a tiédben is. A tiédben már gondolom nincs folytás. Azt szeretném megklérdezni, hogy ha ti szedettétek ki akkor hol és mennyiért?
ha meg bennevan, akkor tárgytalan. Köszi!
Még valami!!!!
Láttam egy jó mocit, ami tetszik, de folytás van benne. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt mennyi lehet kiszedni?
Mellesleg keresnék aránylag nem olyan régi, 2000 körüli macskalámpás nsr-t, lehetőleg a forgalmijába max 11kW legyen írva, és ne az legyen a legdrágább!
Ha valaki tud ilyenről, az legyen szíves szóljon!
Köszi!