Sziasztok! na végül úgy esett megcsináljuk a motor felújítását. kell egy pár cucc most az tuti. nem tudjátok, hol tudok alkatrészeket nézni, vagy nem tud valaki bontott dolgokat pl pár ezer km es dugót, meg ilyenek. teljes hengerszett kéne sztem, ja és egy kipuff, mert a gyári már majdnem kijukadt. nem a dob kll csak a dobtól a hengerig. mert néztem az majdnem 50ezer ujonnan. szóval nem tom hol keressek dolgokat a kicsimhez. nem tud valaki segiteni?
malossi cumó létezik elérhető áron? 150 vagy 180as?
Köszi a választ akkor számolhatok 5literrel túra tempóban Bár a szélvédelem hiánya még rádobhat. A cagivám volt olyan hogy teljes felújtás után 4litert evett városban és nagyon erős volt melegen mindig 10500ig forgattam, viszont haldokló motorral 7,5 és gyenge is volt.
jah és ez a gumi téma engem is érdekelne. nekem egy 120/80as van bent de elöre most egy 110/70 est akarok berakni elöre és a hátsot cserélni kéne hozzá. de a hátso villa vagy a láncvédő miatt nem tudom beférne-e a 160as de a kép alapján remélem igen a mocim egy 92es nsr125r de ha jol látom az egy nsr125f 89-91 évjárat körül lehet
hát én ugy tudom h a fogyasztás olyan 4-6 liter között mozog. értelemszerüen 4 ha boltba kirándulsz vele nyugisan, 6ot akor eszik ha meghuzod a bajszát ha meg powerral mész akor nyeli a bengát az erőhöz kell a nafta
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy melyek azok a gumi méretek, amik még beleférnek előre és hátulra!
Mert 130/70/17 es gumit egyszerűen nem találok....persze normálisat!
és gondolkoztam a 160as ba, de nemtudom hogy belefér-e még, vagy már nem.
Választ előre is köszi!
Sziasztok!
egész nap a karbimmal szenvedek!a szokásos 28-as Delorto!
Akármit csinálok vele fullad a motor,ha ráhúzom félig a szivatót akkor jó,de viszont
szarabbul megy!olyan mintha kifogyna a karbiból a benzin!
Volt már valakinek ilyen?nem tudtok valami okosat?
Köszi
De ha csak az alsót akarod cserélni és a porvédőt nem, akkor találsz a csapágyboltban és kb 400ftból megúszod az egészet. Ehhez érdemes bevinni a régit.
Üdv mindenki. Van 1 hülye kérdésem "89es nsr-em még nincsenek vele tapasztalataim ezért tőletek érdeklődnék, hogy túrán kb 6500-7500 fordulaton kb mennyit eszik(kb 95kmh)? Motorja jó teljesen állapotú szal 1 átlag érték érdekelne. Gondolom 8-9000körül nem eszik kevesebbet:D, csak mert uncsitesóm gilerájának úgy lőtték be a karbiját hogy 115körül eszik 5,5 litert 8500fordulaton.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Macskalámpás Honda NSR 125 R motorra teleszkópszimeringet, mer eléggé kiengedte már az olajat. Néztem már neten, de ne mtaláltam sehol sem Egy helyen volt de az meg csak 1994-es meg az alattira volt, de ott meg csak méretek voltak írva. Sajnos nem tudom h pontosan mi a mérete.
Ha tudtok nekem egíteni akk megmondanátok légyszives a szimering méretét és h hol lehet kapni?
Előre is köszi!
Sziasztok
Az NS-nél sokmindent nem tudsz vele csinálni, mert az NSR-el ellentétben nem elektronikus
vezérlésű a power szelep.
Viszont egy előnye van, ha nincs babrálva, nem is igen szokot meghibásodni
malossi cumó létezik elérhető áron? 150 vagy 180as?
Az benzinszintet hogy kell állítani?és honnan tudom hogy jó?
Az én nsr-em 2003.07havi!
Mért? van esély rá hogy belemegy????
Az lenne a kérdésem hogy melyek azok a gumi méretek, amik még beleférnek előre és hátulra!
Mert 130/70/17 es gumit egyszerűen nem találok....persze normálisat!
és gondolkoztam a 160as ba, de nemtudom hogy belefér-e még, vagy már nem.
Választ előre is köszi!
Esetleg üzemanyagszint.
Esetleg falsot sziv vhol a karbi ?!
egész nap a karbimmal szenvedek!a szokásos 28-as Delorto!
Akármit csinálok vele fullad a motor,ha ráhúzom félig a szivatót akkor jó,de viszont
szarabbul megy!olyan mintha kifogyna a karbiból a benzin!
Volt már valakinek ilyen?nem tudtok valami okosat?
Köszi
üdv.:Tomi
Nagyvas.hu-n pedig van szimering.
Az adatlapodon nincs feltüntetve merre szoktál karikázni...
itt a norm kép ha már egyszer beraktam
Tudnátok nekem segíteni? Macskalámpás Honda NSR 125 R motorra teleszkópszimeringet, mer eléggé kiengedte már az olajat. Néztem már neten, de ne mtaláltam sehol sem Egy helyen volt de az meg csak 1994-es meg az alattira volt, de ott meg csak méretek voltak írva. Sajnos nem tudom h pontosan mi a mérete.
Ha tudtok nekem egíteni akk megmondanátok légyszives a szimering méretét és h hol lehet kapni?
Előre is köszi!
Sziasztok
vezérlésű a power szelep.
Viszont egy előnye van, ha nincs babrálva, nem is igen szokot meghibásodni
mit kell vele csinálni?
hol?