A jobb hátsó idom mögött van egy rekesz, szerszámos doboz, amiben kellene lennie dugókulcsnak a gyertyához, de ez csak a normál méreteshez jó, viszont azt simán ki lehet vele tekerni.
Ha szerencséd van és meg van a gyári szerszámos szetted akkor menni fog a mutatvány.
A henger az 100 volt:S
De nekem még elég sokmindent csináltak rajta most és elég sokba volt!!!
De szerencsére most minden nagyon ott van és a teljesítménye na az nagyon ozz van alíg várom a bejáratás végét:)
Én nem tom, hogy dugót milyen sűrűn kell majd cserélni de a teljesítmény növekedés bnmagyon feltünő!!!!
Míg nem nyit a power addig is sokkal jobban megy és sztem jobb is mert legalább nem kell annyira porgetni mert van benne tartalék!
De úgy rémlik hogy valami hajlékony autóhoz való gyertyakulcsal szedtük ki a bal oldalán keresztül, de nem biztos, lehet ezzel csak próbáltuk, ssajna már egyáltalán nem emlékszem
köszi srácok.
az enyém teljes idomos 91es F, probálkozom tovább akkor a gyertyával.
hamár a sárvédőnél tartunk, nekem is kéne egy első sárvédő :)
most töltök fel képet a gyönyörűségről , késöbb majd lesz jobb kép is, ez még régi tellával készült...
Most kapott a kis NSR-em egy új 160-as Polinit szerintetek meddig járassam hogy fasza legyen meg meddig lehet pörgetni???????
Ja meg vki nem tud első sárvédőt rá??????? (93-as)
NSR gyergyacsere? Jó játék Amúgy igen, a gyertyapipát le kell szedni! Nekem egyszerr volt oylan pechem, hogy nsr-en gyertyát kellett kiszedni, idomok le, aztán kezdődhetett a szenvedés! A kezem majd kitört, de sikerült nagynehezen! Szóval csak kotorássz ! :D
Hogy lehet kiszedni a gyertyát a hűtő levétele nélkül? van hozzá vmi spéci kulcs, vagy csak én vagyok nyomi, hogy nem tudom megforgatni a kulcsot, mert kicsi a hely?
Valamint: az a cucc ami a gyertyába megy (ilyen kábel műanyag burkolattal) azt csak le kell huzni a gyertyáról, vagy van valami fortélya annak is?
Hümm nemhiszem, hogy mikor behozták, bárki is lemérte a teljesítményét a motoroknak! :D Sokkalinkább hasraütésre ment a dolog, vagy a külföldi forgalmi adatát írták bele! Egyébként az én AF-1 -esemben ez a rovat üres :D Mikor vetük, mondtuk, hogy csak úgy jó, ha 11 KW őkmeg, hogy oké, vagy az lesz benn, hogy 11 KW, vagy semmi...
Én nem raktam vissza a folytást csak az eredetiség vizsgálaton rendes volt a tad mert azis motoros volt azt 8 kw-ot irt bele aszt montam minnél kevesebb van beleírva annál jobb De mikor beleírta a 8kw-ot akkor őis mosolydott De amúgy mindegy ha 20 kw van beleírva akkorsem szórakoznak csak 125-ös legyen
jajj ne beszélj má hülyeségeket. Okirathamisítás. Tudod egyáltalán mit jelent az????
Mit gondolsz ki irta azt bele hogy 8 kw. Egyedül csak a BM köpoznti Hivatal által megbizott szervezet irhatja bele az okmányiroda, és ez ugy történt, hogy mikor behozták gondolom le volt folytva és ennyit mértek, utána kikapta belőle a folytást és már rögtön 21 KW. Az enyémben is 11 KW van mert ugy vizsgáztatták le. De nem szórakoznak vele 125-ös azt kész. Basznak rá.
Ha szerencséd van és meg van a gyári szerszámos szetted akkor menni fog a mutatvány.
De nekem még elég sokmindent csináltak rajta most és elég sokba volt!!!
De szerencsére most minden nagyon ott van és a teljesítménye na az nagyon ozz van alíg várom a bejáratás végét:)
Míg nem nyit a power addig is sokkal jobban megy és sztem jobb is mert legalább nem kell annyira porgetni mert van benne tartalék!
az enyém teljes idomos 91es F, probálkozom tovább akkor a gyertyával.
hamár a sárvédőnél tartunk, nekem is kéne egy első sárvédő :)
most töltök fel képet a gyönyörűségről , késöbb majd lesz jobb kép is, ez még régi tellával készült...
Ja meg vki nem tud első sárvédőt rá??????? (93-as)
Valamint: az a cucc ami a gyertyába megy (ilyen kábel műanyag burkolattal) azt csak le kell huzni a gyertyáról, vagy van valami fortélya annak is?
köszi;)
krst@citromail.hu
Mit gondolsz ki irta azt bele hogy 8 kw. Egyedül csak a BM köpoznti Hivatal által megbizott szervezet irhatja bele az okmányiroda, és ez ugy történt, hogy mikor behozták gondolom le volt folytva és ennyit mértek, utána kikapta belőle a folytást és már rögtön 21 KW. Az enyémben is 11 KW van mert ugy vizsgáztatták le. De nem szórakoznak vele 125-ös azt kész. Basznak rá.
mellesleg kérdeztem mástól is, akinek simán bele van írva hogy hány kilowatt, és nem basztatták érte.