Szóval akkor szerintem is ügyes voltál, és inkább a halogén, mint az 50Watt(nem tudom miért vagyok ezen mindíg...talán mert félbe szakadt akkor a kutakodás).Tudod mit kéáne még?Xenon szettet keresni, hátha.Elvileg a foglalat számít csak.Hőleadása is kisebb, nem járna veszéllyel.
Most ilyenre vadászom Repülőgépek elindulása előtt közvetlen van sok dolog, amit ellenőriznek, és azokra kell felaggatni...eredetileg.Volt nekem műanyag, csak nem vettem le felszállás előtt, és lerepült
Hát, nekem is már csorog, mikor látom a sok sisakkal rohangáló embert, meg hallom, hogy döngetnek az utcán...Én meg még nem mehetek..... , de ma csináltattam egy pólót Elején szárnyacska, és Honda felirat kicsibe a szívem felett, hátulján; Honda The Power of The Dream.........
Szóval akkor szerintem is ügyes voltál, és inkább a halogén, mint az 50Watt(nem tudom miért vagyok ezen mindíg...talán mert félbe szakadt akkor a kutakodás).Tudod mit kéáne még?Xenon szettet keresni, hátha.Elvileg a foglalat számít csak.Hőleadása is kisebb, nem járna veszéllyel.