Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értek hozzá, így csak a logikára hagyatkozom. Ha túl gyenge a csavar, amivel rögzíted, akkor esésnél elhajolhat, ami összetöri a burkolatot. Ha túl erős, akkor meg elhúzhatja a váz nótáját. Bár az a bölcső profil igen erős, így nem könnyű, ha ahhoz fogatod, de akkor hegeszteni kell rá füleket, amik szintén elhajolhatnak...stb... ]:-)))
Szóval nagyon át kell gondolni szerintem az ilyen schuffni tuningot... ];oDDD
szegedi létemre még sosem voltam a víztoronyba..., de amúgy jól emlékszel, a víztorony és a Tesco közel vannak.
Nemsoká indulok centíroztatni a kereket...., munkaidőbe...
Nézegetem a vaterán.Szerintem csinálunk próbára, oszt riga.
Mindenesetre ém nem hiszem h ez leszakad, h abeakad....pedig ez csúcskategóriás.
Én sajnos még soha nem csináltam, nem is vettem, méreteket sem tudok. Próbáld meg a boltban megmérni, azzal a felkiáltással, hogy még ki kell találnod, hogy a túróba rakd fel... ];oDDD
Te m,eg segíts nekem!Milyen kell h legyen egy bukógomba?MEkkora átmérőjű, ha egyáltalán gömb alak kell?Mennyire mélyedjen bele a rögzítő csavar a gombába, h tartson is, de le is tudjon szakadni?Dalamitból megcsinálják nekem.
Nekem megint mázlim van, mert apám nekem adta a tank táskát(azért annyira könnyű dolgom nincs, mert ugye az nsr felületén nem fém van, ezért ki kell találni valami rárögzítős módszert).De nézd meg a gépem seggét.A hátulján van oldalt 2 ívbe hajlított cső.A rendszámtábla fölött két irányba meg 2 belső menetes kiálló cső, ahova sztem lehetne felrögzíteni ilyesmit.Az ötlet miatt mondom, hátha segít.
Jut eszembe. Akarok az R-re csomagtartót, mert így nem lehet vele túrázni. Kitaláltam, hogy két 15mm-es rézcsövet összeforrasztok, kicsit ívre hajtva, de már senkinek nincs disszu-gáza, hogy meg tudnám forrasztani. Eléggé szar ügy, nem? ]:-(((

Ti hova a retekbe teszitek a cuccotokat, ha elugrotok néhány napra (pl. a találkozós 7végén, minden megy a hátsó ülésre?)? Mert mi ketten mennénk vele, így az ülés foglalt... ]:-))))
JUT eszembe!NS 125 F!Fater kollegája eladja a mociját, ha valaki meg akarja venni.Nem mindenáron akarja eladni, nem keres vevőt, de ha éppen úgy alakul, akkor megválik tőle.Amit tudok, az az h üzemképes, papíros, rendszámos, de le van járva a műszaki.Nekem azt mondta, h régóta nem volt indítva, de tuti h beindul, mert Ő tudja h az a motor indul, ezért azon nem is izgul.Erő is volt benne.Végre 140-150.
Nézegetem a gugli earth-öt,és most jöttem rá, h pont Szeged felé szokott a Bandi bácsi Görögbe szervezni.Emlékszem a tescora is, és a víztoronyra is .Ilyen nagy félkör alakú a folyosó belül ugye?..vagy egész kör, de tudi h íves...és rossz a KV gép
35Wattosat lehet a megfelelő foglalattal kapni.De szerintem úgyis a foncsor határozza meg az egészet.Egyébként biztosan meg lehet oldani a rögzítést.Vagy foglalat átalakítóval, vagy 2 foglalatot össze kell "házasítani".Olyan ragasztók vannak már,hogy akármekkora hót, vagy terhelés elbír egy epoxi.Egyszer egy otthoni szaki elmondta nekem, h a sima h4 izzót is bele lehet szorongatni a Ba20d foglalatba.Csak nem biztos h pont úgy világít ahogy kéne...ez meg nem annyira jó azért, hiába fényes......MINDENT CSAK "SZERINTEM" KELL ÉRTENI!
Az akkori klubtársaimnak is voltak írásai.Az "Irmscher rakéta", és az "Óccsó Piaci Cuccos" is megéri a pénzét Voszi nagyot tud alkotni Na az Ő asztrája volt 500 ló amikor én kiváltam
Figyu, Neked biztosan volt már a kezedben a lámpa test. Nem lehet beleaplikálni halogént? Nem feltétlenül H4-re gondolok, mert akár meg is lehet osztani, hogy az egyik a tompított, a másik meg az országúti...
Mert ez a 2x 25, vagy 35W nagyon karcsú. Jó én könnyen beszélek, az enyémen egy autó lámpatest van elöl, H4-es izzóval, most fog az is durvát kapni... ];oDDD
Azonnal ugrott rá a kis aranyoska
Belló!...Jó az 3 liternek is szerintem, de valóban rekorderek.És körülbelül meg tudja verni 200 méteren az elektromos kocsival közlekedő Péter bácsi innen az utcából ...De ha Ő nem, akkor szerzünk neki motoros kocsis bácsit a környékről ....Senki ne higyje, h most az öregeken viccelődtem!Az arányok miatt(persze túlzással)
Tetszik?Nem lett ócska? Az még azért nem most volt
Sziasztok!

Mitől lehet néha olyan érzésem, mintha magamban beszélnék? ];oDDD
Ja, mert senki nem reagál... ]:-/

Tegnap összefutottam a kúton egy CBR 125 F-el. A srác megesküdött, hogy 1,5l/100. Városba járni erre nem is kell jobb... ]:-))) De vajon hogy mehetnek azok? Van Valakinek tapasztalata róla?
Repít "egészen a 240-es hű az anyját-ig"
Ezt szépen összehoztad...
Elküldtem a szerkesztői munkára a jelentkezést
Köszönöm neked .Jut eszembe van a Totalcar népítéletek között egy íromány:"Vízszintes zuhanás" címmel, amit anno az OPC-ről írtam ...Ha gondolod megtekintheted(de természetesen nem sértődöm meg )
Helyi pizzéria házi specialitása(Club 11 pizza).Igazi kék penészes sajtot kért rá fater Olyan aromája volt a gombával, h az valami fantasztikus
Nem tudok többször szavazni a galériádra Csinálok még 20-30 accountot
Semmiség!És most már biztos vagyok én is h nem tudják megcsinálni, mert az emberke úgy fogadott, h "Szevasz Norbikám!" Szóval biztos h őszinte volt.
SEE YA!
Úgy bizony.A tegnapi maradék.
Szija