Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kora reggel már pizzázol?
Szija :) Az kellemes lehetett
Hát azért köszönöm szépen hogy megkérdezted
Ja igen! Jó reggelt mindenkinek!Nekem is szép:)....de már a tegnapi is csodás volt:)
Szia!Sok minden volt itt:) Az elõbb csilis kézzel velenyúltam a szemembe

Megkérdeztem a bõr ruhát, tenyleg nem fog menni:(
Sziasztok :)
Voltatok mostanában valamerre?
Én tegnap gurultam egy 110-120 km-et :)
Ennek a szép időnek az örömére
Rengeteget írtatok,volt valami amiről lemaradtam?
35W az a gyertya kategória, szerintem. Még akkor is, ah 2 egyszerre ég. Sima halogén nem megy bele? Nekem az autóba került 90%-al növelt fényerejű 60/55-ös halo, brutál jó fénye van, púposodik az aszfalt. Miért ne lehetne motorba is tenni?
Milyen típusú van az NSR-ben?

Ja, a CBR-be H4 140/100W izzókat szereztem anno a Tungstram-ból. A fénykürtre egyszerre ment a 480W... Brutális volt a hatás, mikor valakire rávillantottál a pályán... ];oDDD

A brutál izzó nem csak azért kell, hogy láss, hanem ha hangos és fényes a géped, jobban elengedik, odafigyelnek Rád, és ez a cél, nem? ]:-))))
Hülllllye...! ];oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Holnap meg érkezik a következő fokozat ha jól tudom
"örülünk Vincent"
Ahhamm
Tényleg? tényleg olyan szép volt amit olvastál ?
Igen, csak össze kellet kaparnom magam az asztal alól, olyat olvastam...
Vagy még?
Igen-igen, eltoltam a spektrum skálát.Az ismeret azért passzol.Kíváncsi vagyok, h BA20D foglalattalcsináltak-e vajon, vagy lehet-e átalakítót szerezni.
4000-4300k - ez a legtermészetesebb és ezzel lehet legjobban látni
Igen!Valóban!Ha jól emlékszem fater 8Ezrese már értelmetlenül ezüstös volt.Bocsi, ezt elszóltam.
Igen, de azt nem szabadna beletenni.Az szúrófényt ad, és lámpába pont ezért nem rakják még(előre).Volt is eg yvita még régebben itt.Helyzetjelzésre irányjelzésre használják, de előrre egyelőre csak a genfi autószalonon jelent meg ha jól tudom.
úgy emlékszek hogy a 6000K az már kékes színű
a 4000K az a teljesen fehér a 3000K meg sárgás
Annak jobb fénye van?
Szerintem is elég(csak meg kell gyújtani )...Úgyis a foncsor formája határozza meg a fénnyaláb hosszát.Nálam nem, mert totál kerek a lámpatest.Én 3Wattos ledet teszek bele, ha kevés lesz, és akkor felolvad előttem majd az aszfalt
Elég lesz ez a 35ös szerintem, sas szemem van , és remélem nem sokáig fogok sötétben járni...
Látod milyen okos vagy? Igen a xenon valóban más féle fényt bocsájt ki.De nem ez a baj, hanem az, h minden gyár elkezdte a supernova erejű fényegységeket gyártani, holott az iparban köztudott, hogy a 6000Kelvines xenon az a leg szem barátabb.A gyáriak általában 6Ezresek voltak sokáig(autóvillamosságinak is tanultam )A 6000-es xenon még sárgás(a tudósok azt állapították meg h a délutáni nap fényéhez van közel a spektruma, ami nem bántja aszemet, és az érzékelésre is jótékonyabb a többinél)
Nem tudom.Én a xenon szettre gondoltam.Xenon izzó nincsen, csak ilyen humbukok.,Ahhoz ugye h xenon gázz izzon, nagyfeszültségű váltóáram kell.Ehhez meg kell a gyújtószerkezet.Nem tudom hány vattosak.
Szerintem itt lesekednek a többiek is...
Ez is eszembe jutott, de azt hiszem erről is beszéltünk akkor, hogy a Xenonnak túl hideg a fénye, és talán nem úgy körvonalazódnak a dolgok, ezért rosszabb vele látni...
van 35W-os xenon?