Sziasztok :)
Voltatok mostanában valamerre?
Én tegnap gurultam egy 110-120 km-et :)
Ennek a szép időnek az örömére
Rengeteget írtatok,volt valami amiről lemaradtam?
35W az a gyertya kategória, szerintem. Még akkor is, ah 2 egyszerre ég. Sima halogén nem megy bele? Nekem az autóba került 90%-al növelt fényerejű 60/55-ös halo, brutál jó fénye van, púposodik az aszfalt. Miért ne lehetne motorba is tenni?
Milyen típusú van az NSR-ben?
Ja, a CBR-be H4 140/100W izzókat szereztem anno a Tungstram-ból. A fénykürtre egyszerre ment a 480W... Brutális volt a hatás, mikor valakire rávillantottál a pályán... ];oDDD
A brutál izzó nem csak azért kell, hogy láss, hanem ha hangos és fényes a géped, jobban elengedik, odafigyelnek Rád, és ez a cél, nem? ]:-))))
Igen-igen, eltoltam a spektrum skálát.Az ismeret azért passzol.Kíváncsi vagyok, h BA20D foglalattalcsináltak-e vajon, vagy lehet-e átalakítót szerezni.
Igen, de azt nem szabadna beletenni.Az szúrófényt ad, és lámpába pont ezért nem rakják még(előre).Volt is eg yvita még régebben itt.Helyzetjelzésre irányjelzésre használják, de előrre egyelőre csak a genfi autószalonon jelent meg ha jól tudom.
Szerintem is elég(csak meg kell gyújtani )...Úgyis a foncsor formája határozza meg a fénnyaláb hosszát.Nálam nem, mert totál kerek a lámpatest.Én 3Wattos ledet teszek bele, ha kevés lesz, és akkor felolvad előttem majd az aszfalt
Látod milyen okos vagy? Igen a xenon valóban más féle fényt bocsájt ki.De nem ez a baj, hanem az, h minden gyár elkezdte a supernova erejű fényegységeket gyártani, holott az iparban köztudott, hogy a 6000Kelvines xenon az a leg szem barátabb.A gyáriak általában 6Ezresek voltak sokáig(autóvillamosságinak is tanultam )A 6000-es xenon még sárgás(a tudósok azt állapították meg h a délutáni nap fényéhez van közel a spektruma, ami nem bántja aszemet, és az érzékelésre is jótékonyabb a többinél)
Nem tudom.Én a xenon szettre gondoltam.Xenon izzó nincsen, csak ilyen humbukok.,Ahhoz ugye h xenon gázz izzon, nagyfeszültségű váltóáram kell.Ehhez meg kell a gyújtószerkezet.Nem tudom hány vattosak.
Szerintem itt lesekednek a többiek is...
Ez is eszembe jutott, de azt hiszem erről is beszéltünk akkor, hogy a Xenonnak túl hideg a fénye, és talán nem úgy körvonalazódnak a dolgok, ezért rosszabb vele látni...
Kora reggel már pizzázol?