Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én komolyan félném borotválni a búrám.Nem szoktad megvagdosni?

Hajnövesztő szerek nem kellenek, sőt... inkább valami hajhagyma kiírtó kellene, hogy ne kelljen vágni mindig meg borotválni... :)
"Bugajózsi nem szép ember...de gavallér" ..........ezt csak úgy
Figy én tudod h a szabályosság mellett voksolnék, de személy szerint biztosan eladnám, és vennék papíros 125-öst, ha ebben gondolkodsz, az tuti h kevesebb nyűg(és itt most mindent egybevetve értem:pénz, papírmunka, idő, energia, hajnövesztő szerek a hajhullás miatt, új kormány a kocsiba az idegeskedés miatt...).de ha csak az a baj, h nem annyira egyedi, akkor maradj veszteg! HANGSÚLYOZOM, SZERINTEM...vagy aggasd föl karácsonyfa díszekkel, attól is egyedi lesz .........Nem nyugszol mi?
50-esként fasza persze, patent... biztosítás is megkötve... csak egy gondolat volt... mert ha rendszámos lehetne, tutti nem j9nne szemben még egy ilyen dög...
JAh szerintem is a fejidom lenne egyébként a legnagyobb macera(meg a motorszám persze, ha a pénzt nem nézzük, amit ugye meg nézünk).Nekem AF-es a motorkód, lehet h jobban járnál, ha véletlenül megsérülne a jelhordozó felület nem?És akkor mindjárt lehetne 125-ös papírt írni, alváz csere, és fejidom.Vagy 50-es papírt,és akkor csak az autópályát kerülöd.De miért is filózol most ezen?Hisz most látszólag korrekt nem?
Papíros vázon már gondolkodtam, mert azt csak műszakiztatni kellene, meg átíratni... ez nem olyan sok pénz... viszont átrakni a belét az új vázba, na az sok munka... meg nem is hiszem, hogy engedélyeznék ezzel a fejidommal forgalomban... majd meglátjuk...
Csak most nagyon szeretem a vadállatot! :)
Az van.
Attól függ ugye....mennyi pénzed van rá...Úgyis ez lesz a legfőbb indok.
Ha nagyon kellene, akkor venned kéne egy bontott motort mellé, aminek vannak papírjai. aztán alvázat ki kell cserélni, na meg a blokk azon részét, amelyen a motorszám van. Sok pénz és meló, de meglehet.
2t v 4t?

"A 2T motorok olyanok, mint a tinilányok. Ha valami olyat mondasz nekik, ami picit bántja a fülüket, akkor egyből megsértődnek - pedig semmi okuk nincs rá - aztán órákig könyöröghetsz, hogy egyáltalán szóba álljanak veled. A 4T viszont megfontolt, de kiszámítható. Visszakérdezés nélkül megcsinálja amit mondasz neki, és még főzni is tud. Persze, azért itt sem lehet ész nélkül vagdalkozni, de lényegesen rugalmasabb és megértőbb." valahogy így
Adásvételi sincs?
Azon gondolkodtam közben, hogy sehogyan nem lehetne forgalomva helyezni az én motoromat? Semmi papírja, de annyira fasza most, hogy szívesen megtartanám...
Valakinek ötlet?
Biztos, hogy nem az...
Előbb-utóbb az ilyenek összeakadnak az emberükkel... aztán meg megy a sírás, hogy "ne csináld már, gyerekem van", meg "csak azért csináltam, mert nagyon kellett a pénz"... ezek ilyenek, beszari köcsögök... meg is érdemlik, hogy eltörjön a kezük a g...ci dolgaik miatt...
Ismerek olyat, aki hasonlóan tolja, de egyszer úgyis megüti a bokáját...
Nem azt mondom, hogy ezt csinálod, csak, hogy nem biztos, hogy kifizetődő ez a szemléletmód... ]:-))))
Ezért vannak a Vaterán értékelések. Ha valaki behúz valakit, az jelezheti a következőnek... Sosem verek át senkit, ha valami rossz, akkor a pénzt visszautalom és általában nem is kérem hogy visszaküldje a cuccot. De ez nagyon ritka. Nyugodtan nézd meg az értékeléseimet. És nézz meg egy másikat, aki nem utalta el nekem a pénzt... A különbség látható. Na és persze, sokan vesznek tőlem Vaterán kívül is, általában utalnak, de sosem volt ebből probléma. És a cucc is többnyire rendben van. Persze az emberekkel a legnehezebb együtt dolgozni... Mindig akad 1-2 f@szfej.
Na látod... ez ott nagyban megy... és sokan meg simán odamennek vásárolni...
Jut eszembe, piac...-gondolom jártál már a Nagykőrösi úti piacon.Ott mi megy apám! Rendesen a bódé mellett áll a roncs, és a bódé másik oldalán, meg csiszolják a már javított roncsot.A bódé előtt meg a szilikonnal agyonfújt autók irreális árakon
Nagyon gáz ez mostanában... az eladók általában átb...sszák a vevőket, a vevők között meg egyre több a nagyot alkudni akaró kis pöcs... ezek a f...szér' nem mennek a piacra?!?
Én, amikor elment a mitsu, úgy adtam el rendes árban, hogy nem volt rajta műszaki, és rossz volt a bal első csillapító.És csak azért tudtam eladni, mert őszintén elmondtam:"nézzék!Ez és ez van vele, ezért ennyi...".Persze nekem is jött kalandor.Képes volt eljönni Kazincbarcikáról, h elkezdje fikázni a kocsit, utánna meg benyögjön egy vicces árat....haza is küldtem Kazincbarcikára, ha ennyi stílus szorult bele, akkor menjen, és vegyen kicsit még magához a pénzéért
Ja... mindegy milyen áron, csak pénzt csináljon... az ilyeneket általában nagyon verik, ha belefutnak egy nem beszarós gyerekbe...
Érdekes, h az egy társaságot képezõ emberek elkezdenek egyformán gondolkodni(már ha legalább valamennyire egyeznek).Ugyanez a gondolatmenet futott végig rajtam is.Tipikus elsózós szemléletmód.
Teljesen igazad van! Velem is megesett már, hogy hülyének nézett valaki, megpróbált átb...szni... Mikor pedig megérkezett az áru, irány a benzinkút, amerikait teletankoltam és elmentem az emberhez személyesen... Rövid "győzködés" után visszaadta a pénzemet, meg az üzemanyagomat is kifizette... gyanítom, hogy azóta nem nagyon mer átb...szni senkit!
Bármikor megtenném újra, ha nem azt kapnám a pénzemért, amit ígért az eladó... Nagyon haragszom azokra, akik eladják a szart más gyanútlan embereknek...
De még valami eszembe jutott. Szóval Te is abból szerzel mellékest, hogy motorokat kapsz darabokra, aztán árulod a vaterán is. Ha nem értek hozzá, akkor Te is nyugodtan át fogsz verni? Mert ez is következik a gondolatmenetedből... Szerintem óvatosan ezzel, mert minden a bizalomról szól, főleg a vaterán... ];oDDDD