Végül is, lehet innen is nézni, de utálom a szarf*ú gyökereket, akik abból élősködnek, hogy másokat átvernek. ]:-[
Mert szerintem nem mindig jóhiszemű az eladó... Nem tudom, én mentem már vissza egy-két vatrerás vásárlás után az eladóhoz, ha érted... ];oDDDD De alapvetően egy békés ember vagyok, és inkább érvelek... ]:-))
Hadd árulja, mi bajod van vele?! ... Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ha meg nem néz utána a motornak, amit venni akar, hát magára vessen az illető...
Nem azzal van a bajom, hanem hogy valakinek ez irtó nagy tanulópénz lesz... Én már írtam nekik "szívhez szóló" levelet, mert rongálják a márka nimbuszát, Nektek is tudom javasolni, mert ha sokan írják meg neki, hogy 100eFt sem ér a vas, akkor talán elhiszi, és nem adja el egy kezdő motorosnek, aki azt sem tudja, mi a különbség az NSR-el.
Mikor ide kerültem a fórumra, én sem tudtam, emlékeztek... ]:-)))
Én nem tudom ezek az emberek mit éreznek.
Én az enyémet 120-ért vettem rendszámmal, friss müszakival, új gumival és láncszettel. Azóta csak önindító, meg hátsó rugós tag lett cserélve... meg hát olajok és gyertya, de azt mindig cseréli az ember vásárlás után.
Ezek még csak nem is NSR-ek, hanem NS125R-ek. Ezeknek elgurult a gyógyszerük?
A második a durvább, a srác alatt 120-130-at megy az NS, de enyhe lejtőn 155-öt is... ];oDDD
És az árak... ]:-DDD
Én is szeretem a műanyag zenét, sőt...!
De a rock-ot akkor sem hagyom hátra... főleg ezek a beindítós zenék... majd ráérzel az ízére... :)
Most viszont én lépek, elteszem magam holnapra...
Jóéjt!
Hát köszi srácok. Még beszélünk erről a témáról, de most inkább körbejárok mindent és megülök párat. Tegnap vezettem egy enduro Riejut RRX-t. Az tökéletes állapotban volt 160. Haver vette ennyiért. Na most én a 110-s árat úgy gondoltam,hogy 120-125ér meghirdeti a Béla bá a telep alján, odamegyek,mondom néki; 110 kp., vagy vársz a kövi vásárlóra. Bejön örülünk, nem,akkor spórolunk még egy 1-2 hónapot,amíg nem találunk valamit.
Figy!Elképzelhető h belenyúlsz(haver most vett olyan gs 500-at 650Ezerért, h patika!Mindene gyári, a gyári Warning matricák rajt avannak, 7Ezer kilóméterrel...).De én személy szerint már csak egy-két alkalomra tartom nyilván a csodákat.Ha valami olcsó a gépek között, annak oka lehet.érdekes, hogy a tulajnak általában már tudat alatt sincs pofája elkérni magasabb árat,mint ami érdemes(és még akkor sem, ha sunyizik).Az ára szokta számomra elsődlegesen elárulni az állapotát(itt most hozzáteszem, hogy nemrég adtam el a tizedik autómat)
Tudod mit?! Ha érdekel, akkor a fejidom meg az indexek nélkül 120.000 HUF-ért a tiéd lehet... de csak azért, mert nem lenne szerencsés, ha kiraknál 110.000 HUF-t egy motorért, aztán átb...sznának... nem venném a lelkemre...
Mert szerintem nem mindig jóhiszemű az eladó... Nem tudom, én mentem már vissza egy-két vatrerás vásárlás után az eladóhoz, ha érted... ];oDDDD De alapvetően egy békés ember vagyok, és inkább érvelek... ]:-))