Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek szép napot mára!
Jó neked... minket nem engednek be a reptérre... :(
Én meg ma felpolírozom a dögöt... megérdemlli...
Egy pörgős zene mára, aztán tényleg menek

http://youtu.be/9JnUFzzVhow
Nem merem, mert mostmár nagyobb a tét.De beszerveztem már valakit, aki kivisz gyakorolni egy elzárt helyre(tojok a rutin miatt)
Neked is! Azért kivihetnéd az NSR-t egy kicsit, nehogy megsértődjön!
No menek lecsutakolom magam, és nekivágok a mai napnak.Addig mindenkinek szép napot!
Nem motorozom, csak tegnap kimaradt egy fontos dolog amit ma pótolunk.De lehet ám h faterral berúgjuk a Pancsit, és fotózkodunk Azt a motort látni kell!Patika állapot, azonnal indul, teljesen üzembiztos!
Én speciel ezekért jobban oda vagyok, de meg tudom érteni az F1 szerelmeseit is
Na miért mi történik ma veled? Motorozol?
És már fent vagyok egy ideje ...van hogy az ember alig várja, h kinyithassa a szemét
Jó reggelt!
De korán keltél Cimbora!
Hát, miután nem szoktam magamat szakinak hívni, és nem is igazán tartom magam annak, nem sértődöm meg ha leírod.Gondolom erõsített dugó kellene a nagyobb erõ miatt?es persze a nagyobb hő miatt?Meg logikus nekwm is h nagyon nem mind1 mennyit marnak belõle.
Na kedves forma1 lovers!Ez a Ti napotok
eladó nsr 125 f bontott alkatrészek 93-as évjárat
06302420786
Szakikám, tegyek be képeket kilukadt dugókról, amiknek halálát a hozzá e értő hasraütésre kivitelezett "síkolás" okozta?

Utcai motort teljeen felesleges, fejbeütni, ha akarod kifejtem miért.
No, jó éjt mindenkinek... ]:-)))
Most beszélgettem egy barátnőmmel, akinek GS 750-e van. Köpi az olajat... ];oDDDD
Én motorost akkor sem piszkáltam, így nem is emlékszem ilyenekre... ]:-))) Bár volt arcoskodó kis gyökér, aki addig küzdött, míg megszívta... ]:-)))
De inkább pihenek én is.
Neked is
Akkor én is lépek!
Jó foltozást! Aztán pihenj!
Jóéjt!
Az ülést foltozom.De nemsokára megyek aludni,. mert a fejfájásig fáradt vagyok.
Nem csak tudom h milyen jót dob a gépen.
Na mi van? Hol vagytok?