Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is cserélni kell? Szivárog, forralja, megissza?
NA!Jól van, örülök! Ugye milyen jó h nem adtad el?(mostjön h mi megmondtuk )
Zsandar... te 3 évig voltál yard... pár olyan dolgot elmondhatnál, amit néznek a yardok a gépen... tudod a 125/50 miatt... van valami ötleted?
Igen, a hengerfej-tömítést is cserélni kellett, meg fölötte is egy kis tömítést...
De fasza... ja, és olyan qrva jól megcsináltam múltkor a kupak tömítését a gumilapból, hogy azt hagytuk fent... szóval most van egy plusz kupakom... :)
Én is a környéken vagyok.Mi az a negyed óra Egyébként biztosan jól érzed, még a Simsonon is segített a síkolás.A hangja meg pattogósabb lett a Simsonnak, azért kérdeztem h ez milyen lett, hátha annak is más a hangja.Ja meg ugye a kompresszió is nőtt, ezért ha eredetileg 95-ös benzint kért, akkor most elmegy jobbal is(természetesen még áldásosabb módon Tömítést mindenképp kell cserélni igaz?Mert én is kedvett kaptam ehhez )
Jaja, most elégedett vagyok vele... jönnek a jó idők, a nem túl hideg esték... magányos gurulós leszek... itt a környéken nincs NSR-es....
Más a hangja, nem tortyog a kipuff... ezt nem tudom leírni, de fasza... indulás ugyanaz, a húzása mintha jobb lenne, de lehet hogy ezt csak bebeszélem már magamnak...
Akkor ez most jobb, mint szétverni? ];oDDDDDD
És tessék beszámolni!Mennyire lett más?És miben?
"fasza lett"...Hát miféle örvendezés ez? Tessék csillagokat okádni az örömtől
Sziasztok! Itthon van az NSR, ma hazahoztam... fasza lett...
Holnap jön a beütő készlet egy napra, úgyhogy szépen két (jól látható) helyre beleütjük, hogy "Honda NSR 50 ccm"...
Nem hallottam a taliról.
Hoztam pár szépséget:
Holnap találkozó lesz valahol Bicske környékén. Tudtok róla?
A Kétkeréken egyesület szervezi, ingyenes lesz...
A Best Of Rock fm-en hallottam délután... ]:-)))
Szia. Én sajna melóztam ma. De tegnap gurultam egy jót Bácsalmáson és Tompán voltam.
Ez mekkora!
Tényleg meghatározó volt akkoriban.NA ezeken a buliokon nemkellettek drogok, meg vödörnyi pia!

http://youtu.be/jHtg4DGpOqU
Mindenesetre megvan a válasz.Nekem sem mondtak jobbat a ruhafestés ügyében:( Pedig Ővele utcabeliek vagyunk, és úgy fogadott h "Szevasz Norbikám".Ezért mostmár én is azt mondom h nem lehet, csak az eredeti színre festeni.Sajnálom...de pirosnak is szép az
Szia!(Ha még nem mentél ki te is gurulni.
Na hahó :)
Van itt valaki vagy mindenki gurul valamerre ebben a szép időben?
Volt nekem régen is egy gépemen ilyen. Soha nem állítottak meg, de persze vannak hülye rendőrök is... ]:-)))
Hejheej!
Valaki tudna segíteni egy komoly kérdésbe?
Haver macska lámpás NSR-je henger gondokkal küzd. A dugattyú csapszegének egyik biztosítója valahogy kiugrott és felhúzta a hengerfalat és a dugót.
A kérdésem az lenne, hogy a hengerbe menjen új hüvely, vagy vásároljon a srác egy új hengert? Vagy esetleg fúrassa meg a mostanit, és tegyen bele vashengerbe való dugót?(ezt hallottam, nem tudom hogyan müködik)
Ez hatásos monológ(az előbbi) .Én igazából pont attól félnék, h Őszerinte zavaró lenne más számára.De aztán nem biztos ám, hogy rosszallaná, hisz Te is jószándékkal, direkt a biztonság miatt raktad fel, az Ő dolga meg az, h minél kevesebbet kelljen hívni a mentőt.Igen, szerintem simán lehet h tetszene neki.
Szerintem simán arra hivatkozva, hogy "nézze biztos úr! Átnéztem a jogszabályokat, és mivel erre vonatkozó tiltást nem találtam, a forgalom többi résztvevőjének sem megtévesztő, sem zavaró jelzést nem adok ezzel, továbbá a látni és látszani elvet szem előtt tartva úgy gondoltam, helyesen cselekszem, ha olyan figyelemfelhívó jelzést használok, mely a biztonságosabb közlekedést szolgálja."
Ha keménykedik, akkor kedvesen, de nagyon határozottan utalni szoktam arra, hogy nem szeretném egy megszívatni azzal, hogy beperelem, és fegyelmi eljárást kezdeményezek ellene... ];oDDD
De van, de melyik veszi ki jobban magát, ha felolvasod, vagy ha egy kedves és laza mosoly kiséretében idézed? ];oDDD
Nekem ez eddig bejött. Soxor kaptak el, de SOHA nem büntettek még meg... ]:-)))