Igen, a hengerfej-tömítést is cserélni kellett, meg fölötte is egy kis tömítést...
De fasza... ja, és olyan qrva jól megcsináltam múltkor a kupak tömítését a gumilapból, hogy azt hagytuk fent... szóval most van egy plusz kupakom... :)
Én is a környéken vagyok.Mi az a negyed óra Egyébként biztosan jól érzed, még a Simsonon is segített a síkolás.A hangja meg pattogósabb lett a Simsonnak, azért kérdeztem h ez milyen lett, hátha annak is más a hangja.Ja meg ugye a kompresszió is nőtt, ezért ha eredetileg 95-ös benzint kért, akkor most elmegy jobbal is(természetesen még áldásosabb módon Tömítést mindenképp kell cserélni igaz?Mert én is kedvett kaptam ehhez )
Más a hangja, nem tortyog a kipuff... ezt nem tudom leírni, de fasza... indulás ugyanaz, a húzása mintha jobb lenne, de lehet hogy ezt csak bebeszélem már magamnak...
Sziasztok! Itthon van az NSR, ma hazahoztam... fasza lett...
Holnap jön a beütő készlet egy napra, úgyhogy szépen két (jól látható) helyre beleütjük, hogy "Honda NSR 50 ccm"...
Holnap találkozó lesz valahol Bicske környékén. Tudtok róla?
A Kétkeréken egyesület szervezi, ingyenes lesz...
A Best Of Rock fm-en hallottam délután... ]:-)))
Mindenesetre megvan a válasz.Nekem sem mondtak jobbat a ruhafestés ügyében:( Pedig Ővele utcabeliek vagyunk, és úgy fogadott h "Szevasz Norbikám".Ezért mostmár én is azt mondom h nem lehet, csak az eredeti színre festeni.Sajnálom...de pirosnak is szép az
Hejheej!
Valaki tudna segíteni egy komoly kérdésbe?
Haver macska lámpás NSR-je henger gondokkal küzd. A dugattyú csapszegének egyik biztosítója valahogy kiugrott és felhúzta a hengerfalat és a dugót.
A kérdésem az lenne, hogy a hengerbe menjen új hüvely, vagy vásároljon a srác egy új hengert? Vagy esetleg fúrassa meg a mostanit, és tegyen bele vashengerbe való dugót?(ezt hallottam, nem tudom hogyan müködik)
Ez hatásos monológ(az előbbi) .Én igazából pont attól félnék, h Őszerinte zavaró lenne más számára.De aztán nem biztos ám, hogy rosszallaná, hisz Te is jószándékkal, direkt a biztonság miatt raktad fel, az Ő dolga meg az, h minél kevesebbet kelljen hívni a mentőt.Igen, szerintem simán lehet h tetszene neki.
Szerintem simán arra hivatkozva, hogy "nézze biztos úr! Átnéztem a jogszabályokat, és mivel erre vonatkozó tiltást nem találtam, a forgalom többi résztvevőjének sem megtévesztő, sem zavaró jelzést nem adok ezzel, továbbá a látni és látszani elvet szem előtt tartva úgy gondoltam, helyesen cselekszem, ha olyan figyelemfelhívó jelzést használok, mely a biztonságosabb közlekedést szolgálja."
Ha keménykedik, akkor kedvesen, de nagyon határozottan utalni szoktam arra, hogy nem szeretném egy megszívatni azzal, hogy beperelem, és fegyelmi eljárást kezdeményezek ellene... ];oDDD
De van, de melyik veszi ki jobban magát, ha felolvasod, vagy ha egy kedves és laza mosoly kiséretében idézed? ];oDDD
Nekem ez eddig bejött. Soxor kaptak el, de SOHA nem büntettek még meg... ]:-)))
De fasza... ja, és olyan qrva jól megcsináltam múltkor a kupak tömítését a gumilapból, hogy azt hagytuk fent... szóval most van egy plusz kupakom... :)
Holnap jön a beütő készlet egy napra, úgyhogy szépen két (jól látható) helyre beleütjük, hogy "Honda NSR 50 ccm"...
Hoztam pár szépséget:
A Kétkeréken egyesület szervezi, ingyenes lesz...
A Best Of Rock fm-en hallottam délután... ]:-)))
Tényleg meghatározó volt akkoriban.NA ezeken a buliokon nemkellettek drogok, meg vödörnyi pia!
http://youtu.be/jHtg4DGpOqU
Van itt valaki vagy mindenki gurul valamerre ebben a szép időben?
Valaki tudna segíteni egy komoly kérdésbe?
Haver macska lámpás NSR-je henger gondokkal küzd. A dugattyú csapszegének egyik biztosítója valahogy kiugrott és felhúzta a hengerfalat és a dugót.
A kérdésem az lenne, hogy a hengerbe menjen új hüvely, vagy vásároljon a srác egy új hengert? Vagy esetleg fúrassa meg a mostanit, és tegyen bele vashengerbe való dugót?(ezt hallottam, nem tudom hogyan müködik)
Ha keménykedik, akkor kedvesen, de nagyon határozottan utalni szoktam arra, hogy nem szeretném egy megszívatni azzal, hogy beperelem, és fegyelmi eljárást kezdeményezek ellene... ];oDDD
Nekem ez eddig bejött. Soxor kaptak el, de SOHA nem büntettek még meg... ]:-)))