Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azt tudd, h támogatunk .Mert ez jó 5let!
Ez így a te szempontodból valóban igaz.De a technika fejlődik, és a kresz elveibe ezek a dolgok bele vannak foglalva(mert tudták h sok minden lesz még).Szerintem úgy ráhúzzák a lámpádra h megkülönböztető jelzés, h csak füstöl Olyan ez, mint a villogó helyzetjelző.Azt sem szabadna.Nem vagyok persze jogtudós, de a Kresz alapelvei lefednek mindent.ha meg nem, akkor jnön egy kiegészítés hamarosan(pl quad).
jah az nekünk is volt odafele. nemszeretem a szembeszelet nagyon visszafogja a vasat
igen csoki ottott nagyonjo az a szakasz
nincsen nyomtatód?
Szóval én csak figyelemfelhívó jelzést adok, amire jogosúlt vagyok, a saját biztonságom érdekében. ]:-)))

Persze bötűre be kell most magolnom újra a jogszabályt, de ennyit megér az életem... ]:-)))

Amúgy meg világítás kapcsolóra tettem, egy pillanatra leveszem, akkor kikapcsol, meg kell újra nyomni, hogy bekapcsoljon... ]:-)))
De mielőtt szóvá teszed, itt a kék:
KRESZ 42. § Magatartás a megkülönböztetõ vagy figyelmeztetõ jelzéseket használó jármûvekkel szemben

(1) A megkülönböztetõ jelzéseket (villogó kék fényjelzést és szirénát vagy váltakozó hangmagasságú ...
Nyomom azt is. A megkülönböztető jelzés kék, a figyelmeztető meg sárga. KRESZ 49. § Megkülönböztetõ jelzéseket használó gépjármûvek

(1) A gépjármû megkülönböztetõ jelezéseket adó berendezéseit csak abban az esetben szabad mûködtetni, ha a feladat sürgõs ellátása, a személy-, élet- és vagyonbiztonság, továbbá a védett személyek és kíséretük biztonsága érdekében az szükséges, és a forgalmi viszonyok azt indokolttá teszik.

(2) A megkülönböztetõ fény- és hangjelzést együttesen használó gépjármû vezetõje - a rendõr és a vasúti átjárót biztosító jelzõberendezések jelzéseit kivéve - a közúti jelzéseket, továbbá a 24-43. §-okban foglalt rendelkezéseket figyelmen kívül hagyhatja, ha magatartásával a közlekedés biztonságát, valamint a személy- és vagyonbiztonságot nem veszélyezteti, és meggyõzõdött arról, hogy a közlekedés többi résztvevõje az akadálytalan továbbhaladást lehetõvé tette.

(3) Megkülönböztetõ jelzéseket használó gépjármûvek találkozása esetében - egymás közti viszonyukban - az általános szabályok az irányadók.

(4) A megkülönböztetõ fényjelzést - ha a jármû olyan helyen áll meg, ahol a megállás egyébként tilos - mûködtetni kell. Megkülönböztetõ hangjelzést álló jármûvön használni nem szabad.

(5) A megkülönböztetõ jelzéseket használó gépkocsit tompított fényszóróval lakott területen belül nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
Valahol benne van a megkülönböztető és fiygelmeztető jelzések hazsnálata.
Nyilván az arra emlékeztető jelenséget produkáló cuccot is annak fogja venni a szabálysértési előadó minimum 30 ezerért.
Fujj, de rossz lehetett Neked... ];oDDD
Ajánlom figyelmetekbe a KRESZ 44. szakaszt.
Lát itt valaki olyat, hogy nem villoghat? ];oDDD No, a rendőr sem fog... ];oDDD

44. § A forgalomban részt vevõ jármûvek kivilágítása

(1) A forgalomban részt vevõ jármûvet éjszaka és korlátozott látási viszonyok között ki kell világítani.

(2) A gépjármûvet, a mezõgazdasági vontatót, a lassú jármûvet és a segédmotoros kerékpárt helyzetjelzõ lámpákkal és tompított fényszóróval kell kivilágítani. Nem kell a tompított fényszóróval kivilágítani az egytengelyes motoros részbõl és hozzákapcsolt egytengelyes pótkocsiból álló olyan lassú jármûvet, amely sík úton önerejébõl 15 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes, továbbá a tompított fényszóróval fel nem szerelt segédmotoros kerékpárt.

(3) A tompított fényszóró helyett távolsági fényszórót használni - fényjelzés kivételével - csak lakott területen kívül szabad. Tilos a távolsági fényszóró használata

a) másik jármûvel vagy hajtott (vezetett) állattal való szembetalálkozás esetében olyan távolságon belül, ahonnan a fényszóró a szembejövõ jármû, illetõleg állat vezetõjét elvakíthatja,

b) a másik jármû követése esetében olyan távolságon belül, ahonnan a fényszóró - a visszapillantó tükrön át - az elöl haladó jármû vezetõjét elvakíthatja,

c) ha a fényszóró az úttal párhuzamos vasúti pályán vagy vízi úton haladó jármû vezetõjét elvakíthatja.

(4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelzõ ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják.

(5) Keresõlámpát és munkahely megvilágító lámpát mozgó jármûvön használni nem szabad.

(6) Fényjelzést adni a távolsági fényszóró felvillantásával szabad, feltéve, hogy ez a közlekedés többi résztvevõjét nem vakítja el.

(7) A forgalomban részt vevõ motorkerékpárt és a tompított fényszóróval felszerelt segédmotoros kerékpárt - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.

(8) Lakott területen kívüli úton a forgalomban részt vevő gépkocsit nappali menetjelző lámpával vagy tompított fényszóróval, mezõgazdasági vontatót és tompított fényszóróval felszerelt lassú jármûvet - tompított fényszóróval - nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
én kimototoroztam magam rendesen
9 óra után már motoron ültem
délbe már velencei tónál voltam
és 5 órakor még motoroztam
200km körül volt
egész jó idő volt csak nagy volt a szembeszél hazafelé
ez ott a kompnál van ugye?
van ott egy jó hosszú egyenes szakasz 0 forgalommal ott el lehet picsázni az nsr-t
Na jó!Ha az ég világon senki nem szól hozzám, akkor magamnak csinálok bulit :

http://youtu.be/Np1S_gdYaII
NA mi van?Csak én pörgök itt mint a búgyócsiga? Mondjuk a Discography-ra nem is jöhet más értelmes reakció
én sem vagyok oda az ilyenért(hisz tudjátok h az igényes gépzenét szeretem), de néha ez is kell az embernek....amikor el kell dobni az agyad
Kicsit vad, de nem rossz... ]:-)))
Klipp milyen?
Elkezdtem edzeni erre a zenére
Az biztos is... ]:-)))
És?Letakarod.Én meg ittam...És? Na jó, persze h csak hülyéskedek.De ha majd minden passzol Fehérrel 3-an nyomunk nagyokat
Az a baj, hogy az a sárga, 04 feliratú matrica világit a rendszámomon... ]:-((( egy km-ről kiszúrják... ]:-(
Ez nem olyan, mint a jogsi, ez látszik ránézésre.
Mirere ideérsz, felteszem a spoilereket
Nekem meg jogsi.Tegyük össze
Nézegetek közben ide, de semmi nem történik.
Nagyon be vagyok sózva, most nagyon rajtam van a gurulhatnék... De nincs műszaki... ]:-(((
Na a mai nap a tombolásé

http://youtu.be/cuWZYwUOZWo