Én azt gondolom, hogy a Stihl semmi rosszat nem gyárt, söt... Simán ketyeg vele az enyém is, mert nekem is a fűrészhez volt itthon néhány liter.
Van egy olyan verzió is, ami teljesen elég a hengerben, így nem képez semmilyen lerakódást a kidurrogóban, környezetet sem szennyezi úgy. Szóval én biztosan arra fogok beállni. ]:-)))
a stihl olaj jó az nsr-be? mert elvileg a stihl 13-14 rmp-et pörög, de viszont ahver adott olajat Castorl 2T ActEvo olajat ő a 125ös Dt-be ilyet rak és semmi baja vele. http://zsu.hu/?page=product&id... ilyen. nah meiket rakjam a gépbe? jah és msot motul 710 van benne nagyon tanácstalan vagyok...
heló gyorsan kéne egy kis segitség ti milyen 2T olajt használtok? ami nem 4ezer? xD holnap motoros tali és elfelejtettem olajat venni szal benzinkút...
Nem szívesen kötnék ki a bukotéren, főleg a csatornába :D! Volt, hogy lóval pocsárba estem...:DDD Mondjuk az inkább vicces volt, mint fájt :D Én hibám volt, szőrén bohóckodtam, és megugrott, mert meijedt valamitől...DDD Na akkor érdekesen nézhettem ki, szerintem ha látott volna valaki, a földön gurult volna a röhögéstől!
Pontosan ebbe a pocsárba :DDD :
És az egyenes.Hungaroringre pont jó volt edzeni, mert 200Méter+féktáv.Kietlen, pedig a városban van.A másik véégén pedig a péceli Fantastic Disco...országos hírű hely volt
Én abszolót kezdő voltam ebben, és azt is csak hobbi szinten, de nekünk a haverral marha nehéz dolgunk volt, mert nem volt pénz digitális hangprocesszorra, h lassítsunk/gyorsítsunk.Ezért fülre ment az egész.És még azt is tudni kellett, hogy melyik zenét hol, és milyen módon, valamint milyenn gyorsan lehet áthúzni, hogy ne legyen galoppp.Ennél tovább viszont azokkal a cuccokkal nem lehetett jutni.(amikor két sáv+mély/magas, és bemeneti érzékenység van a mixeren, a lejátszók meg: egy hordozható cd-s magnó+ egy discman, akkor fel van adva a lecke ).Na ehhez képest nem egy suli diszkót megcsináltunk
Én akkorákat szoktam röhögni amikor még vezető DJ-k is alapvető zenei tudás hiányában nagy meggyőződéssel zöldségeket beszélnek:)
Tipikusan iylen duma, a "tört ütem" és a "tört ritmus"
Csórikám tudom mit szeretne, de nem azt mondja, mert nem ért hozzá kb oylasmiket szövegelnek aminek annyi értelme van, mint a dugattyúvisszahúzó rugónak:)
Korábban arra is volt példa, hogy az összemixelt nóta elemei Bass és felsőbb regiszterek, nem volt hangnemben, az embernek letört tőle a füle.
Szerencséra ma már oylanok a programok, hogy az iylen hibát automatikusank kiküszöbölik.
Eredmény: még annyira sem értenek hozzá mint a régiek:)
De hisz nem lehet egy naponn említeni az általad linkelt zenét azokkal, amiket mi linkelünk.Talán számodra egyforma, mert gépzene-gépzene.Amúgy én sem bírom ezeket a mostani bugrisokat(pláne nem ezeket az elvetemülteket ).Én azokat a DJ-ket szeretem, akiknek a zenéit azóta is majmolják, és mixelgetik.A kilencvenes évek után számomra is megállt az idő a zenét tekintve.
Én azt gondolom, hogy a Stihl semmi rosszat nem gyárt, söt... Simán ketyeg vele az enyém is, mert nekem is a fűrészhez volt itthon néhány liter.
Van egy olyan verzió is, ami teljesen elég a hengerben, így nem képez semmilyen lerakódást a kidurrogóban, környezetet sem szennyezi úgy. Szóval én biztosan arra fogok beállni. ]:-)))
Pontosan ebbe a pocsárba :DDD :
http://youtu.be/uqh_kWyj_iM
Ez a péceli "nagy egyenes " utáni bukótér
Tipikusan iylen duma, a "tört ütem" és a "tört ritmus"
Csórikám tudom mit szeretne, de nem azt mondja, mert nem ért hozzá kb oylasmiket szövegelnek aminek annyi értelme van, mint a dugattyúvisszahúzó rugónak:)
Korábban arra is volt példa, hogy az összemixelt nóta elemei Bass és felsőbb regiszterek, nem volt hangnemben, az embernek letört tőle a füle.
Szerencséra ma már oylanok a programok, hogy az iylen hibát automatikusank kiküszöbölik.
Eredmény: még annyira sem értenek hozzá mint a régiek:)