Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy sávos a digitális sztráda Egyszere csak egyvalaki fér ide ...na tessék, máris ártalmam van a kresztől
bOCSÁSS, ÉN MEG NEM VOLTAM PICIT MEGINT De már itt vagyok(fotót csináltam:) )
Felváltva netezünk...
Szégyenlik, tagadják, de nézik az anyátok közt-öt... ];oDDD
Én itt vagyok...
Na mi van? mindenki most pucolt el?
Sziasztok!Ne hari, elsiklott a dolog mára.Egész nap eszemben volt, de a déálután kapkodásba torkollott, és nem tudtam átmenni.De igyekszem holnap.
Én 1000-esként akarok menni. Kell valakinek egy fél vese? ];oDDDDDDD
Ha addig nem lesz rendszámos, akkor én is, meg anya is külön motorral... ha meg lesz rendszámos, akkor egyértelmű... akkor a jogsi sem érdekel... :)
Én biztos 50esként megyek
Ez nagyon durva
Persze, én is sajnálom... de az info tutti... rendőrtől van...
Szabálytalan volt az autós is, de ő meg gyorsan jött be Tökölre...
R.I.P.
Ha szerveznek felvonulást, azon ott leszek...
igen, ez is lehet, de nem voltunk ott, így a hivatalos helyszínelési jegyzőkönyv ismerete nélkül, nehéz megítélni. Ha hülyeséget csinált, ha nem, kár érte. ]:-(
Qrva gyorsan ment... haveromtól közben szedem az infokat, ő mondta... Szigethalom felől jött, a személyautó meg már kanyarodott, szóval esélye nem lett volna korrigálni vagy megállni...
És ahogy olvasom, nem is Ő volt a hunyó... ]:-(((

Olvassátok el végig, mert amit ott vezetés-technikáról leírtak, azt csak megerősíteni lehet!
Hja....
Most jut eszembe... még be is írtam ide, hogy mentünk a kollégámhoz koccintani, mert megszületett a kislánya... és a kanyarban a feleségem még mondta is, hogy az út szélén ott volt egy törött autó...
Így már összeáll a kép...
Az ez a fickó volt?
Kár érte...
Az jó kis kanyar:)
Ő az... Te is hallottad?
Brutális... sajnálom nagyon, de baszki... ott akkor sem kell tökig húzni... ezerszer bevette azt a kanyart, pontosan tudta, hogy kemény kanyar... nagyon sok baleset történik ott... kicsúszott, összement autók, stb...
Sziasztok.
Enzo jutottál valamire a bőr ruhával kapcsolatban?
Az egy szép kanyar, mert baromi gyors, így nagyon nagyot lehet esni... ]:-(((
Az elmúlt ~28 évben láttam dolgokat, de rendőrként is... ]:-(
Nem jó látni, de legalább én jobban odafigyelek az állatokra, mert vannak... (a 2,10m magas, gyárilag emelt-, terepfutóműves, üresen 1940kg öntömegű, Nissan Pick-Up terepjárómba 26-an (!) mentek bele az elmúlt 6 évben, Pesten. Biztosan azért, mert túl pici. Ez jellemzi a morált, igaz, én sem ugrok - az életem kockáztatása árán - félre, de kerülöm a bajt...) ]:-/