Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rábízom a többségre!Na én lépek is!Jó éjt!Szia!
Az biztosan meg lesz hagyva előtte.És szerinted a tali szempontjából mikor lene jó?Tehát az idő, a meleg...
Nekem augusztus közepe -vége lenne a legjobb.De ha nem akkor úgy intézem a szabit,hogy jó legyen.Csak legalább 1 hónappal előtte megtudjam a dátumot mert annyival előtte kell kérnem a szabit!
Azt még nem tudni.Szerintem Április előtt nem lesz fix időpont, de gondolom a legmelegebb időre terveznénk.Sátorozáshoz azért nem árt víz mellett a jó idő.Szerinted mikor lenne jobb időpont?De amíg nincs egyöntetűen kiválasztva a hely addig megintcsak nem él a dolog.Ezért mondtam h mindenki emlegesse.
Akkor jó!Kb mikor lesz a tali?
Köszönöm, már tetőre is tudnék mászni Nem tudom mi volt, de elkergettem:) Meg talán izgult is értem pár ember, az is segít ám:)
Egészség hogy alakul?
Rendben.A liget-velence nekem is.Bár azt hiszem a legjobbat az utolsón láttam.De aztán lehet h a liget volt a legjobb.
A havernak ez a hely tetszik:Liget-Velence és a Cerbona Pisztráng.
Régebben jártam egy sráchoz szimson alkatrészekért.A gyerek abbból élt h mindent szétbontott, amit az utcán talált, és vagy eladta alkatrésznek, vagy réznek/vasnak stb.Volt róla egy fényképem, h a ház háta mögött az ereszig(!) ért a szétszerelt rádió kupac.
Van néhány cucca az biztos
Semmiség.
Jól van, jön emzoli aztán majd megmondja mi merre! Kösz azért!
Megint mondom nem vagyok műszerész(csak majdnem), de én sztem a kapcsoló hibás.
Mind2 helyzetjelző, meg tompított is elhalványul.... Ha jobbra meg balra megy az index akkor is...
Te jó ég! Hány év gyűjtögetés lehet ezt mind felhalmozni?
Juhíí
Na jó, az lehet h kicsit kopaszodom(de azt is csak a gondok miatt ), de nem jellemző
Sziasztok!
Van még valaki?
Szia!
Ezt nézd meg hátha...
http://www.motorbonto.hu/bonto...

Sok sikert!Szia!
Ha testelési hiba akkor lehet h belül a kapcsoló elkopott, vagy eltörött valami talán, és lehúz a vázra a nafta amikor indexelsz.Más világító egység is halványul?Mert akkor zárlatos sztem a kapcsoló.
Á-Á nem vagyok én kopasz Csak a rövid hajat szeretem, és elég jól viselkedik, ezért nem kócos soha.Azon a képen amelyiken le van eresztve a kezem, nézd csak meg az alkarom külső oldalát.)Azt hiszem kell egy rendes kép, várj...de csalódni fogsz
A refi, a tompított az meg ég mindig..
Én ebből csak arra tudnék tippelni h a töltés a jó.Lehet a fesszabnak más baja is.Mi van egy kapcsolóban az indexxel?
Az algaevő harcsák sokáig bírják, elég strapabíróak..,bár ha nincs oxigén, ők is meghalnak...bár a fene tudja, ha sok növény volt benne Szegény teknősök, pedig jó sokáig élhettek volna
(Amúgy nem mondanálak szőrösnek, főleg állatnak, ha még hajad sincs... )