Nekem augusztus közepe -vége lenne a legjobb.De ha nem akkor úgy intézem a szabit,hogy jó legyen.Csak legalább 1 hónappal előtte megtudjam a dátumot mert annyival előtte kell kérnem a szabit!
Azt még nem tudni.Szerintem Április előtt nem lesz fix időpont, de gondolom a legmelegebb időre terveznénk.Sátorozáshoz azért nem árt víz mellett a jó idő.Szerinted mikor lenne jobb időpont?De amíg nincs egyöntetűen kiválasztva a hely addig megintcsak nem él a dolog.Ezért mondtam h mindenki emlegesse.
Régebben jártam egy sráchoz szimson alkatrészekért.A gyerek abbból élt h mindent szétbontott, amit az utcán talált, és vagy eladta alkatrésznek, vagy réznek/vasnak stb.Volt róla egy fényképem, h a ház háta mögött az ereszig(!) ért a szétszerelt rádió kupac.
Ha testelési hiba akkor lehet h belül a kapcsoló elkopott, vagy eltörött valami talán, és lehúz a vázra a nafta amikor indexelsz.Más világító egység is halványul?Mert akkor zárlatos sztem a kapcsoló.
Á-Á nem vagyok én kopasz Csak a rövid hajat szeretem, és elég jól viselkedik, ezért nem kócos soha.Azon a képen amelyiken le van eresztve a kezem, nézd csak meg az alkarom külső oldalát.)Azt hiszem kell egy rendes kép, várj...de csalódni fogsz
Az algaevő harcsák sokáig bírják, elég strapabíróak..,bár ha nincs oxigén, ők is meghalnak...bár a fene tudja, ha sok növény volt benne Szegény teknősök, pedig jó sokáig élhettek volna
(Amúgy nem mondanálak szőrösnek, főleg állatnak, ha még hajad sincs... )
Van még valaki?
Ezt nézd meg hátha...
http://www.motorbonto.hu/bonto...
Sok sikert!Szia!
(Amúgy nem mondanálak szőrösnek, főleg állatnak, ha még hajad sincs... )