Most mondta a feleségem, hogy március 4-én (vasárnap) este, Tökölön, a volt orosz laktanyánál, a reptér bejáratánál, a nagykanyarban volt egy halálos motorbaleset... Azt mondják, hogy nagyon kente neki a motoros...
Sziasztok!
Bocsi előre is hogy ide írok, de az erre kinevezett fórum halott.
Keresek az ország bármely területén motorbontót, ami olasz gyorsasági motorok bontásával, vagy gyári alkatrész beszerzéssel foglalkozik.( Cagiva Prima 50 em van) Nekem az is bőven megfelel, ha valaki tud nekem alkatrészt ehhez a típushoz, pontosan a következőkre lenne szükségem: vízpumpa meghajtó fogaskerék vmint lapát( ha valaki tudja, hol lehet felújító szettet venni, vagy melyik típus vízpumpája egyezik meg a Cagivaéval az is jó), olajpumpa fedél, és hátsó tankborító ülés.
Köszönöm annak aki végig olvasta.
És azoknak is akik tudnak segíteni, örök hála.
Széles utat.
Nem-nem!A biztonságot, es a józan ész szükségességét nem lehet eléggé, vagy túl sokat említeni.Teljesen igazad is van!Ja és nem kell abbahagyni, had legyen mindíg mindenkinek a fejében a dolog!
Ez tényleg agyatlanság.Mint a Mátrában is.tt is melyik halt meg? Egyébként nem mondom h megértem őket, de tudom miért nem pályára mennek...ott túl széles az út, nincs olyan sebességérzet.Adrenalinfüggőség.
Ezek miatt utálnak a motorosok - fényes nappal - kanyargós országútra menni... A sok agyatlan gyökér állat. Ha annyira fasza csávó, miért nem pályán bizonyít? ]:-DDD
Semmi extra, meló volt, hulla vagyok, még holnap lesz, aztán hosszú hétvége... hengerfejem síkoltatva, elméletileg ma jön a tömítésem is, aztán összerakás, próba és hozom haza!
Kicsit pihizek, de később jövök! Addig megtennétek, hogy nagyjából megírjátok, hogy hányan jönnek 50-esként a talira? Nehogy egyedül maradjak! :)
Szóljak egy-két havernak? Suzuki fanok, mert nem tudnak tanulni a hibáikból... Konkrétan a kereklámpásból orrán száján folyt állandóan az olaj, egyfolytában azon szentségelt mindegyik... ]:-))))
Persze.Ez ilyen ki-mire vágyik.De szerintem elég kellemes a 47 ló(folytot állapotban), 180 kilóra, ahhoz h bármikor kellemeset lehessen vele motorozni.Ő is azért vette ezt, hogy ne tudja hamar kinőni.Én simán vennék ilyet, ha nagy kéne.
Bocsi előre is hogy ide írok, de az erre kinevezett fórum halott.
Keresek az ország bármely területén motorbontót, ami olasz gyorsasági motorok bontásával, vagy gyári alkatrész beszerzéssel foglalkozik.( Cagiva Prima 50 em van) Nekem az is bőven megfelel, ha valaki tud nekem alkatrészt ehhez a típushoz, pontosan a következőkre lenne szükségem: vízpumpa meghajtó fogaskerék vmint lapát( ha valaki tudja, hol lehet felújító szettet venni, vagy melyik típus vízpumpája egyezik meg a Cagivaéval az is jó), olajpumpa fedél, és hátsó tankborító ülés.
Köszönöm annak aki végig olvasta.
És azoknak is akik tudnak segíteni, örök hála.
Széles utat.
http://www.youtube.com/watch?v...
Éjjel 3-kor üres az út...
http://youtu.be/JlV4DqJnzkI
Kicsit pihizek, de később jövök! Addig megtennétek, hogy nagyjából megírjátok, hogy hányan jönnek 50-esként a talira? Nehogy egyedül maradjak! :)
Henger. 9000 Ft
Hengerfej. 3000 Ft
Henger + hengerfej. 11000 Ft
Érd. fekete68@citromail.hu
Vagy 06/20-93-57-688 -as telefonszámon.
De ezt az újat nem ismerem...
Ez magas labda volt! ]:-)
jó idő várható