Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem lenne töltés meg lemerülne az akksi nem?
Fél órás karika után rátettem töltőre az akkut, azt írta 100%, ebből gondoltam, hogy a fesszab, generátor jó....
Szia!Énn nem vagyok műszerész, de tippelek.Fesszab?
Szia emzoli!
Ahogy emlékszem, Te elég jól vágod a motorok elektronikáját, úgyhogy kéne egy kis segítség!
600RR-ről van szó, azt csinálja, hogy ha elkezdek indexelni akkor a tompított meg a helyzetjelzők elhalványodnak...
Ez nagyon poén, mert utoljára ilyet Trabanton, meg Wartburgon láttam...
Akksi új, töltés van. Azt írják, hogy test probléma lehet... Merre kéne keresgélnem?
Kösz előre is!

http://youtu.be/Z_pMS_mHBjA
Nekem volt régen 2 teki, de olyan kudarcot szenvedtem velükl,, h soha többet kisállat.Itt van a kutya, állatnak meg én
Na így gondoltam én is.Haveréknak volt régen egy szép nagy a nappaliban.Csináltak hozzá időkapcsolós rendszert.Hűtött, fűtött, levegő, kávé, pórszívó, minden .Aztán megunták, és egyszerűen úgy hagyták.Évekig úgy sétálgattunk a nappalijukban, hogy nem lehetett belátni, mert olyan volt mint egy dzsungle .És képzeld élt benne a harcsa, pedig enni sem kapott évekig.Lenyűgöző a természet.Persze iszonyatosbarmok voltak, nem mondom.Kár, mert nagyon szép volt az akvárium.
Igen, van egy csúszótető, annak az aljára, és arra egy vékony üveglap csíkot, így be sem ázik...
Bármint úgy értve, h egymásra rakva?Vagy fentről világít lefelé?Gondolom, nekem ez a logikusabb.Bocsi, de megint kevés volt a pihi,é smár megint késő is van...de kitartok
Értem.Na igen.Valamiből kell kávéra is
Szeva bátya!
Szia! Jó Éjt!
Na én lépek, sziasztok!
Aki teheti, motorozzon hétvégén, mert qrva jó idő lesz!
Jóéjt!
A főnököm csinál ilyeneket házilag, akváriumtetőkre, pont ilyet használ...bizonyos akvárium magasságig jó a fényereje
Igazából szeintem nem zavaró, csak valamivel meg kell, hogy találják az embert... tudod milyenek...
Én lefesteném.Kutyasemmit nem látna belőle ha ki van kapcsolva.Tul képen egy piros díszléc lesz.A festék tompítaná is a fényt, meg stílusosabb is lenne ahogy kivilágít a festék alól.
Nálunk van minden hónapban szabad időpont és biztos is, ezt már tudom a sulitól... én még nem nyomom... most már annyira nem is vagyok rágerjedve... majd ha lesz rendszámos gép, akkor esetleg...
Addig meg minek?...
Múltkor néztem én is őket a neten... nem rossz cucc...
Na mi van gellert kaptál a díszkivilágításra? :)
Kívülre ne rakd, mert ami zavaró lehet a többi, forgalomban résztvevő járműnek, azért a rendőr magyarázni fog neked...
Nekem a Seat-nál régen ugyanez volt... aztán mindig azzál vágtam nekik vissza, hogy: "Csak nem irigyek a fasza gépemr...?" :)
Gondolom te akkor nem nyomod?
Hát én is kíváncsi vagyok haver.De hiába lehet Március közepétől vizsgázni.Nem ott van a baj....Időpontot nem kapsz.Egész Bp-et 13 vizsgabiztos felügyeli, és tele vannak.
A díszkivilágításról:Ilyet szereztem:Flexibilis, öntapadós, darabolható, univerzális,és több színű(nekem piros).Vettem 110 centit, és kipróbálom, h a festék fogja-e.Ha igen, akkor az oldalán lévő élekre ezt rakok.
A gyakorlati vizsgák végrehajtását március közepétől engedélyezte a hatóság. (NKH)
A B125-ről múltkor már beszéltünk, hogy A1 kategória... B125 csak a beceneve...
Kíváncsi vagyok mikor lesz jogsid...
Sok sikert!
Sztem az lesz, h Megkeresem a péceli oktatót, és Vácra megyek Forgalmizni ha nincs más.
Elkezdtem.Múltkor amikor bent voltam, elémdugta egyből a vizsga jelentkezési lapot, és közölte, hogy ha erre most nem jelentkezem, az sem biztos h a nyáron lesz motorozás.Burkoltan ez volt, mert elmondta, h 6 hetes vizsgaidőpontok vannak.Ez mára 8 hetes lett.Forgalmi vizsga időpont a láthatáron sincsen .Ja és kiderült, h nincs ám B125.Apám, rendes A1-et kell tenni rutinnal, meg mindennel, csak 2 alkalom oktatás után...és továbbképzéssel is lehet feljebb lépni.
Megint ment Köszönöm a rutin dolgot(nincs rá szó)
Jaja... na mi van elkezdted?
Én meg olvastam...