ha ojan kell ami kitart akkor ez az
lég-olaj hűtés, régebbiek csak levegős, kényelmes, jó a szélvédelem
ez igazából túrázásra való
van egy haverom akinek kégen volt egy ijen régebbi gs azzal kergetett mindenkit a cseszneki szerpentínen
marha nagyot lehet vele dönteni, csak ez is ojan mint az nsr lendületből kell vele menni
én is akartam régebbin ijent csak rájöttem hogy ez nekem kevés lenne az nsr után meg nem férek el rajta
hát nemtom szerintem idétlen formája van ennek a motornak. a régi kereklámpások még egészjókvoltak de ez. a másik dolog meg hogyha én eladom az nsrt akkor valami olyan motrot vennék ami "kitart" egy ideig és nemfogom megunni félévután mert mondjuk 50 ló
A GS500 műszerfala olyan, mintha UAZ-ból szedték volna, nem? Elég fapadosnak tűnik a kicsike... ]:-))) De ha azom lenne, én is zt szeretném, szóval ennyi.
De akkor is, az a CBR 1000F, amit korábban belinkeltem, 650e-ért... Na, az olyan igazi nyálcsorgatós szupergép. Lehet vele döngetni is, de hulla fáradtan sem ugrál, mint egy elbaszott bakkecske, egy átbulizott 7vége után, és a seggedet sem töri fel... ]:-)))
Igen.Pontosan.Ahogy nézegettem a kerekét, és a fékeit megállapítottam, h a teljesítménye biztosan nem bődületes.Ugyanakkora a kerék is, a tárcsa is, meg a fékdugattyú is.Sőt.Számolgattam(persze, hiszen gyorsulási vagyok ), hogy ha egy pillanatot is elront, százig még a seggére is verek
Hát az nekem is szúrta a szemem.De amint ráülsz megérted.Igazából ez egy amolyan felfújt lufi.Hiába 500 köbci, nincs 50 ló.A vége olyan 180.A fékein, és a kerekén szintén látszik, h igazából ez csak egy sportos motor, nem abban a szellemben készült mint egy gixxer.Ez egy gyönyörű sport-túra gép.Mondjuk a kormányt nem kellett volna befolyásolnia komolyságnak
Bezony!Az a 7ezer igen jól néz ki.Direkt le is fotóztam.Amikor beszélt a haver apámmal telefonon, így súgott felém a beszélgetés közben fater:"hét ezer kilóméter van benne b+" .Rajta vannak a gyári matricák.Akárhogy nézegettük, egyetlen kőfelverődést láttunk csak.Eszméletlen mázlis vétel volt.
lég-olaj hűtés, régebbiek csak levegős, kényelmes, jó a szélvédelem
ez igazából túrázásra való
van egy haverom akinek kégen volt egy ijen régebbi gs azzal kergetett mindenkit a cseszneki szerpentínen
marha nagyot lehet vele dönteni, csak ez is ojan mint az nsr lendületből kell vele menni
én is akartam régebbin ijent csak rájöttem hogy ez nekem kevés lenne az nsr után meg nem férek el rajta