De én nem azt mondtam h pofonnal, vagy szíjjal jött.Anyám ütött eleget, az edzett.De itt most ököllel jött a fater.Ami nem szokás, ha apai fegyelmezésről van szó.Ököllel akkor megyünk, ha pusztítani akarunk.Ez lelkileg volt erős.
Már azokra sem emlékszem, akikkel akkoriban egy alosztályon voltunk, sőt a járőrtársam nevére sem. A rossz dolgokat (szerencsére) nagyon gyorsan felejtem, csak a tapasztalat marad meg. ]:-)
Volt egy Szabó Feri (?) nevű főnököm, Rá is csak azért emlékszem mert egyik reggel ott találtuk az irodában. Főbe lőtte magát... ]:-(
CSak becenevek vannak, a Melák, meg a gonosz törpe... ]:-)))
Ha jól emlékszem, BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, Forgalomfelügyeleti (vagy -biztosítási?) alosztály, Motoros Járőrszolgálati Alosztály "A", volt a neve, a hívóm meg "motoros 23" (?) volt talán. Valahol még megvannak a papírok, de nem szoktam kedvtelve nézegetni... ];oD
Az nem baj! Ettől maradsz edzésben és ettől leszel fasza gyerek...
Ha apám nem emelt volna rám kezet, valószínüleg ilyen 60 kilós hurka gyerek lennék, aki nem mer visszaszólni, ha valaki b...sztatja... Na ezek miatt is kellenek az ilyenek...
Köszi nektek a társaságot!
Jó pihenést és sok motorozást a hosszú hétvégére!
Jéjt!
Volt egy Szabó Feri (?) nevű főnököm, Rá is csak azért emlékszem mert egyik reggel ott találtuk az irodában. Főbe lőtte magát... ]:-(
CSak becenevek vannak, a Melák, meg a gonosz törpe... ]:-)))
Ha jól emlékszem, BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, Forgalomfelügyeleti (vagy -biztosítási?) alosztály, Motoros Járőrszolgálati Alosztály "A", volt a neve, a hívóm meg "motoros 23" (?) volt talán. Valahol még megvannak a papírok, de nem szoktam kedvtelve nézegetni... ];oD
Ha apám nem emelt volna rám kezet, valószínüleg ilyen 60 kilós hurka gyerek lennék, aki nem mer visszaszólni, ha valaki b...sztatja... Na ezek miatt is kellenek az ilyenek...