Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

STS?
Szoktalak látni benneteket! :D Valahol van még gyorsulás, régen a Kereskedő közben volt péntekenként...?
Néha megfordulunk Szegeden is:) Persze csak ha már jó az idő. Főként pénteken mert akkor este jó program van Szegeden
Trance kb 10 ével ezelőtti legyen
Hogyne!Stílus?Vag yrám bízod?
Néha én is ide nézek... ]:-)
Jó zenét linkelsz be?
Na ugye! Tudtam én!
Ezt:
Kis poén jöhet?Annakidején telefonos szerkesztővel csináltam ebből:
Énis csak lesekedek
Biztos csak lesekednek a többiek
Amúgyis a lamborghini a kedvenc "közlekedő" eszközöm
hárman, vagy ketten...?
hárman?
Jó Éjt!
Csá-cső!
De én nem azt mondtam h pofonnal, vagy szíjjal jött.Anyám ütött eleget, az edzett.De itt most ököllel jött a fater.Ami nem szokás, ha apai fegyelmezésről van szó.Ököllel akkor megyünk, ha pusztítani akarunk.Ez lelkileg volt erős.
Na ennyi a mai nap!
Köszi nektek a társaságot!
Jó pihenést és sok motorozást a hosszú hétvégére!
Jéjt!
Nem akartam a múltba túrni, csak gondoltam lehet, hogy van egy közös ismerős...
Már azokra sem emlékszem, akikkel akkoriban egy alosztályon voltunk, sőt a járőrtársam nevére sem. A rossz dolgokat (szerencsére) nagyon gyorsan felejtem, csak a tapasztalat marad meg. ]:-)
Volt egy Szabó Feri (?) nevű főnököm, Rá is csak azért emlékszem mert egyik reggel ott találtuk az irodában. Főbe lőtte magát... ]:-(
CSak becenevek vannak, a Melák, meg a gonosz törpe... ]:-)))
Ha jól emlékszem, BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, Forgalomfelügyeleti (vagy -biztosítási?) alosztály, Motoros Járőrszolgálati Alosztály "A", volt a neve, a hívóm meg "motoros 23" (?) volt talán. Valahol még megvannak a papírok, de nem szoktam kedvtelve nézegetni... ];oD
Az nem baj! Ettől maradsz edzésben és ettől leszel fasza gyerek...
Ha apám nem emelt volna rám kezet, valószínüleg ilyen 60 kilós hurka gyerek lennék, aki nem mer visszaszólni, ha valaki b...sztatja... Na ezek miatt is kellenek az ilyenek...
Kép van.Talán videó is, de érdemleges videó asszem nincs.Rakjak fel vmit?De már eladtam.