Tudod mi a kedvencem? Mikor 50MFt-os autókkal hasonlítgatnak össze 3,5MFt-os motorokat... ]:-)
Persze, emelő... ];oD De mentem én már többen, na és? ];oDDD
Beismerem, bevallom, de akkor sem bizonyítható... ]:-)))
Adtak motort, benzint, ruhát. Mi kell még 20 évesen? Aztán 3 év alatt megismertem a céget, és egy életre elég volt. De az ott szerzett tudás miatt engem még soha nem büntetett meg egyik sem... ]:-))))
Faterod is laza fickó.... qrva jó az ilyen apa... sokkal kötetlenebb egy-egy beszélgetés (persze amellett, hogy a haveri hangvétel mögött tisztelettel beszélsz vele)...
És a legérdekesebb hogy ez a blokk ugyanaz, mint az R6-ban, csak az elektrongyos rendszer más.Van egyik havernak R6....Az a motor Khömm:" ÚÚÚRISTEEEEEEN"
Akkor túl sokan nem lennénk.Astrás akadna szép számmal, de nem mindenki tudna venni hozzá NSR-t .Pláne nem fordítva Mondjuk 4-en sem lennénk rosszak, de kellene még azért embörke
Persze, emelő... ];oD De mentem én már többen, na és? ];oDDD
Beismerem, bevallom, de akkor sem bizonyítható... ]:-)))
Én apámnak:"Na ilyen sem volt még h te adtál nekem tüzet"..."Ja ...Kabbeaf....t"
Egy tanítványom mesélt az elmúlt 1 hónap (akkor kezdődött a tanfolyam) élményeiről. ]:-)))
OFF:
Ha valakit érdekel jövő szombaton: www.nyilttura.hu még van 1-2 hely.
(utána fogok olvasni, hogyha a (nemi)szerv kérdőre von, pontos paragrafusokkal tudjam válaszom alátámasztani... ]:-))) Szokják szeretni...)
Pont most akartam megkérdezni, hogy hova tűntél? Már azt hittem kint nyomatod a stroboszkópot a garázsban...
Tépitek a szátokat négykerekűekről? Azt meg minek? ];oDDDDD