Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hagyjuk ezt, mert nem tudnék vulgáris választ adni a témában egyáltalán .Amúgy is Nő párti vagyok Ne vedd a szívedre, de van az a barátság, amit nem érdemes elb...szni
Csajszerepet nem vállalok... túl domináns lennék nektek...
Jól néz ki ez a motor... de azok a qrva citromsárga hátsó lábtartó konzolok... mióta észrevettem, mindig azt látom meg először...
Köszi Igazából messze nem olyan, mint szeretném...majd ahogy jön a jobb idő.A sárga lábtartót lehet h csak azért is megtartom.Eltereli a figyelmed, és majd mindíg én győzök
Jól néz ki ez a motor... de azok a qrva citromsárga hátsó lábtartó konzolok... mióta észrevettem, mindig azt látom meg először...
HA gondolod, partyban is benne vannak
Kis mocorgóm
Ha megvan az "ingyenjogsi", akkor az enyémet is megszerezhetnéd! Tudod mire gondolok...?!
a 3 óra elmélet nem gond, mert itthon van CD-n a kresz.Azt amúgy is meg kell tanulni, azt tanulja is meg az ember.Viszont forgalomban ösz-visz 1 óra, és vizsga.Egy ismeretlen terepen ez ciki.Hiába vezetek évek óta váltós motort, ez gázos.Na de hagyom, mert napok óta ez van, nem akarom h az legyen h sírok itten .Megnyomjuk, és csak "görbül"
Na jó, egyet megpróbálok én is, hátha bejön:
Mit csinál a skinhead, ha a cigány elalszik?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
...Újra meggyújtja...
Még nem.Egyelőre pénz sincs rá.Felajánlott néhány ingyenes órát h legyen esélyem, aztán meglátjuk.Márciusban csak kell alakulni valami lóvénak.Szóval az állam megint nagyot dobott.Az embereket át a palánkon!Mind1, így is meglesz!Muszály neki.
milyen feltételeket?
Gyönyörű..és Te mégis belementél?
Mi a tesitanár utolsó mondata?...............................................................
.......................................................................
................................................Az összes gerelyt ide!
Igen.Rajtunk kísérleteznek .Olyan feltételeket szabtak, h az oktató akivel beszéltem, Ő maga akart ledumálni róla...Szép?
Erről jut eszembe:
Mi fut át a motoros fején, mikor utoléri a kamiont?
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
.
..
...
...
a segge... ];oDDD
Kísérleti motoros nyuszik xD
Nem tudom, én mondtam Metzeler-t favorizálom, nézd meg azt is, hátha... ]:-)))

De összehasonlítani csak úgy tudnád, ha két egyforma motort próbálgatnál folyamatosan, ugyanolyan körülmények között. A Metzeler jól tapad, lágy, de kicsit kopósabb, viszont ettől jobb a tapadása, rövidebb a fékútja.