Na hagyjuk ezt, mert nem tudnék vulgáris választ adni a témában egyáltalán .Amúgy is Nő párti vagyok Ne vedd a szívedre, de van az a barátság, amit nem érdemes elb...szni
Köszi Igazából messze nem olyan, mint szeretném...majd ahogy jön a jobb idő.A sárga lábtartót lehet h csak azért is megtartom.Eltereli a figyelmed, és majd mindíg én győzök
a 3 óra elmélet nem gond, mert itthon van CD-n a kresz.Azt amúgy is meg kell tanulni, azt tanulja is meg az ember.Viszont forgalomban ösz-visz 1 óra, és vizsga.Egy ismeretlen terepen ez ciki.Hiába vezetek évek óta váltós motort, ez gázos.Na de hagyom, mert napok óta ez van, nem akarom h az legyen h sírok itten .Megnyomjuk, és csak "görbül"
Még nem.Egyelőre pénz sincs rá.Felajánlott néhány ingyenes órát h legyen esélyem, aztán meglátjuk.Márciusban csak kell alakulni valami lóvénak.Szóval az állam megint nagyot dobott.Az embereket át a palánkon!Mind1, így is meglesz!Muszály neki.
Mi a tesitanár utolsó mondata?...............................................................
.......................................................................
................................................Az összes gerelyt ide!
Nem tudom, én mondtam Metzeler-t favorizálom, nézd meg azt is, hátha... ]:-)))
De összehasonlítani csak úgy tudnád, ha két egyforma motort próbálgatnál folyamatosan, ugyanolyan körülmények között. A Metzeler jól tapad, lágy, de kicsit kopósabb, viszont ettől jobb a tapadása, rövidebb a fékútja.
Mit csinál a skinhead, ha a cigány elalszik?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
...Újra meggyújtja...
................................................Az összes gerelyt ide!
Mi fut át a motoros fején, mikor utoléri a kamiont?
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
.
..
...
...
a segge... ];oDDD
De összehasonlítani csak úgy tudnád, ha két egyforma motort próbálgatnál folyamatosan, ugyanolyan körülmények között. A Metzeler jól tapad, lágy, de kicsit kopósabb, viszont ettől jobb a tapadása, rövidebb a fékútja.