Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No!mi törpént?
SS camaro
Ja igen!Megtaláltad?Elvileg direkt lyukra való.Hidd el légteleníteni drágább lesz azt a tankot, mint befoltozni.Kaszni nem sérült?
Tudtam... csak nem sejtettem...
amcsi gépeket csak itatni kell... nem szervízigényesek... csak az enyémnek meg kell csinálnom a tankját...
Neked elvileg van motoros múltad.Milyen gépek voltak?
pedig láttam már 1X2X ...miknd1 a hangja jobb mint a neve .Én monnyuk speciel nem vagyok oda az amcsi gépekért, de tény, h onnan is jött 1-2 olyan sportkocsi, h gatyaleszarós
Bocs főnök (Oscar c film)
Ketten a kemény mag... de cimbora... ha még egyszer leírid a Plymouth-t pontos "i"-vel, akkor odacsapok...!
Megenn ketten paradtunk bajtárs Se jány, se pasi, se buli csak komor fejtegetés..."te ez most valami, vag ynem az?"..."nem tudom, de biztosan nem, semmi"...ja igen, az biztos"... ...ÁÁÁ nem!feltalálók vagyunk.Feltaláljuk magunkat
Én pedig a sportkocsi parkot Viper, corvette, Pontiac GTO, Wector, Plimouth barracuda, Plimouth superbird, Ford falcon...
Neked is jó éjt, és yo 7végét!
Akkor n incs játék Legfeljebb üvegpörgetés
Jóéjt! Jó hétvégét neked is! Majd jelzek, hogy mi lett az NSR-rel...
Kéz- és lábtörést holnapra!
Naná hogy jött: Jeep Grand Cherokee, Chrysler Voyager, Ford Explorer, Dodge Caliber, Dodge RAM...
Sosem felejtem el....
Jó éjt, és kellemes 7végét Mindenkinek! ]:-)))
amcsi filmben hallottam egyszer róla. Én nem voltam itthon ülős, de soha nem hallottam máshol róla... ]:-)))

Most viszont megyek, mert hajnalban kelek, holnap oktatok... ]:-)
TZR-t kaptál már szét?
Dehogy amerikai.Ez olyan régi dolog, h nem kellett ott kitalálni, nem társasjáték.Nehogymár ne ismerd.Olyan kölyökkori hecc, mint az üvegpörgetés.
Az is egy amerikai baromság, nem?
Jött onnan bármi értelmes? ];oDDD Ja, értelem... ]:-)
Esetleg, de csak akkor ha már elfelejtettétek ezt a mókázást, különben megint pórul járok
Hja, majd a talin bedobhatod ezt a játékot!
Ismered a felelsz vagy mersz játékot?Meg kéne csináltatni valakivel Én már jártam rosszul ilyen játékban Tangában kellett kifutnom a sarokig Jó gyorsan futottam
na ne bassz...
Ja, meg rohad a tankod belseje is. Azzal is kezdjél valamit. Ezek már nem sima acélból vannak...