Ennyire azért nem nagy a baj.Ugyan a karburátor leginkáb egyetlen fordulaton, és egyetlen pillanatban hozza azt, amire kitalálták(vagyis a legideálisabb hangolás egyetlen ponton él), de hatalmas átfedéseket elbír.Nem tudom mi lehet a baj, sztem légszűrő mindenképen megnéz, aztán úgy tovább.Egyébként, ha elég poros volt, és éppen megázott az a por, akkor simán el is tömhette.De apám! ha annyira poros volt, akkor valóban érik a generál
képzelem... pedig nem is látszik...
amúgy azon gondolkodom, hogy ha tegnap ment a gép gond nélkül, akkor hogyhogy tegnap délutánra meg vizes lett a légszűrő...?
Készülj, mert nekem iszonyat, h mi jött ki belőle.Azt a benzint maximum csak különböző fémek olajtalanítására fogom már használni, karbihoz már nem lehetne.
Ezekben a gépekben nem papírszűrő van, hanem mint egy fűnyíróban, szivacsos.Azt írja a manual, h ki kell mosni megfelelő tisztítóval(solvent, ami a rep raktárban igen durva tisztítószert takart azt hiszem benzin alapú is lehet).Én benzinben kimostam, oszt jóvan.Jött belőle rendesen a retek.Azután be kell olajozni, 80, vagy 90-es olajjal(váltó olajat említ).nekem volt itthon még a szittyóból 80W90-es olaj, beáztattam, kinyomtam rendesen a felesleget, és kész.Persze benzin után ki kell szárítani.
Na ebbő a szempontból csókoltatom nakajimát, meg az összeset , mert le kell szedni a két oldalidomot az ülés alól, és csak akkor bújik ki a légszűrőház tetejének 4 csavarja.De a karbihoz én még a tankot is leszedtem
Sajnos nekem NS-em van, így a felépítését nem pontosan ismerem. Szeintem igen, megült benne a pára, mert nem volt beolajozva rendesen mostanában. Ha nem férsz hozzá, a karbiról is leszedheted a szívócsövet. Amelyik könnyebb...
No, ha nem megy nélküle sem, szólj!
Holnap mondjuk késő délutánig föld alatt leszek, oktatok. Küldj SMS-t, ha nem tudsz elérni...
Hja, nincs, nem mindig lehet... most sem... de a számod már benne van... :)
ha leveszem az ülést, akkor még nem férek hozzá a légszűrőhöz, de ha tényleg ez lehet a baj, akkor holnap leszedem... szerinted a szivacs nedves ?
amúgy azon gondolkodom, hogy ha tegnap ment a gép gond nélkül, akkor hogyhogy tegnap délutánra meg vizes lett a légszűrő...?
http://youtu.be/B4PoANEmPI4
No, ha nem megy nélküle sem, szólj!
Holnap mondjuk késő délutánig föld alatt leszek, oktatok. Küldj SMS-t, ha nem tudsz elérni...
ha leveszem az ülést, akkor még nem férek hozzá a légszűrőhöz, de ha tényleg ez lehet a baj, akkor holnap leszedem... szerinted a szivacs nedves ?