én nem vagyok a tetoválások híve meg ha ne talán tán csináltatnék akkor valami olyat aminek jelentése van családdal kapcsolatos vagy valami ilyesmi, csak úgy mert tetszik valami nem nagyon csináltatnék... azt inkább beletankolom a motorba
Jé tényleg A neon zöld valóban mindíg tetszett.De az sem kizárt ám, hogy innentől kezdve szerettem az uv zöldet. Jé rájöttem, miért tetszik.BElőled pszichiáter lesz
A másik ötletem egy sárkány volt, amit a saját kezemmel rajzoltam meg, és elismerést keltett a gyakorlott rajzolók körében is.Nem tudom láttad-e a végtelen történet c filmet.Olyasmit rajzoltam, mint az a repülő(vagy sárkány, vagy kutya volt), de ez inkább sárkány lett.Fölülről látszott, és úgy lett megcsinálva, h nonfi vonalakból állt össze.Nem kép volt, hanem inkább egy forma, miután nonfi létére csak alakzatokból állt....de az is elmaradt
én tegnap mentem egy nagyobb próbakört a simsonnal először sáros úton utána emg rámentem a köves útra ami full vizes volt és fellazította a sárt a kerékről és mivel nincs felrakva az első sárvédőm ezért az összes sarat a pofámba gorta és ma még sárosabb az út szóval hanyagoltam a mai motorozást de holnap tuti megyünk járatni kell a kicsikét :)
Hú az én történetem elég hosszú Egyszer kint a kertben valami nagyon furcsa piszmogást éreztem a vállamon.Odanéztem, és egy 15 centis imádkozó sáska nézett rám, és forgatta a fejét Lsöpörtem, és ráugrottam, de a következő hónapokban azon gondolkodtam, h milyen lett volna, ha rácsapok, és egy neonzöld imádkozó sáska díszelegne a vállamon. Ez volt az egyik.
ilyen időben a KTM-es banditák élnek igazán .Múltkor a helyi krimó előtt 3 torokig sáros kecske volt letámasztva, a gazdik bent öblítették az út porát.Ahogy elmondták valami 60-70 Km-es túrát csaptak a határban .Tetkó?Miféle?Én is akartam régen, de szerencsére lecsúsztam róla...most már biztosan nem szeretném.
Szija
Semmi különös nincs erre felé,tanulás ezerrel meg punnyadás,jah és vasárnap meg megyek tetkót csináltatni
Igen sajnos dagad
Azt hittem hétvégén már lehet motorozni,de a sár egyre több...
Még nem biztos h kiderült, de itt nem fontos h én hogy jövök le, engem aztán totál nem érdekel az ego.Én tudom h ki vagyok, mi vagyok, nekem nincs szükségem a villogásra.Ezért nincs semmi gond haver .Nem is szoktam erősködni, ha valami nnem 100 bennem.
Enzo! Látom a jó szándékot, de közel az okos és az okoskodó. Gyűjts tapasztalatot, de szerintem legtöbbször még koraiak a tanácsok, így muszáj cáfolni őket, így viszont a renomédat rontjuk - nem szándékosan, de muszájból - amit szerintem nem szeretnél. Bocs, nem kötekedésnek szántam... ]:-)
Fordítva sem jobb .Én azért mindíg próbálom óvatosan, nehogy rosszul legyen az ember.A legelső most valóban a szívó oldal.Ahogy a kollega mondta, akkor sem kötelezőp a nagy baj, ha utána nem jó, mert pl ha rést ka a karbi után, és ott szív +levegőt, akkor ugyanez lehet....asszem.
De jó... megnyugtattál....
Az van, hogy először mindig belémb...sszátok az ideget, aztán meg mindig írtok valami megnyugtatót... nem lehetne fordítva? :)
Sziasztok, megtudnátok mondani hogy az nsr 125ösnek nem a macskalámpás hanem a régebbi fajtának hányas a villa átmérője? 35ös vagy nagyobb?
Köszi előre is;)
Köszi srácok, holnap megnézem, ma már nem... ha meg nem okés, akkor generál helyett majd szépen alkatrésznek kiárulom... max kihyagom az idei szezont...
De közel sem biztos, hogy generál, sőt, néha jobb lesz utána. De ez is hosszú sztori... Majd ha oda jutsz, megírom, hogy mit lehet egyszerűen, olcsón, gyorsan csinálni... ]:-)))
De azért most is a zöldön van a hangsúly
Hát igen ez nem nekünk való,sajnos.A sár nem az én barátom :/
Egy cicát szeretnék a hasamra.
És Te milyet szerettél volna?
Semmi különös nincs erre felé,tanulás ezerrel meg punnyadás,jah és vasárnap meg megyek tetkót csináltatni
Igen sajnos dagad
Azt hittem hétvégén már lehet motorozni,de a sár egyre több...
Enzo! Látom a jó szándékot, de közel az okos és az okoskodó. Gyűjts tapasztalatot, de szerintem legtöbbször még koraiak a tanácsok, így muszáj cáfolni őket, így viszont a renomédat rontjuk - nem szándékosan, de muszájból - amit szerintem nem szeretnél. Bocs, nem kötekedésnek szántam... ]:-)
Bár ma nem volt valami szép idő :/
Az van, hogy először mindig belémb...sszátok az ideget, aztán meg mindig írtok valami megnyugtatót... nem lehetne fordítva? :)
Köszi előre is;)