Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eszembe jutott még1 kiegészítő Egy citromsárga felfújható belebújós sárga gumikacsa
Hülyéskedek... Cserélj tömítést a tanksapkán, mert eloxidál a benzin. Próbáld ki, hogy teszel két befőttesüvegbe benzint, aztán az egyikre olyan tető kerüljön, amin van néhány lyuk. Nézd meg fél év múlva a különbséget...
Engem soha nem a benzin szivatott.Apám hazahozott valami poros fészerből eg yősöreg papponiát(a króm le volt rohadva a kipuról).Itthon rugott rajta kettőt, és beindult(elvileg a 90-es évek elejétől ott rohadt).Még a büdös piros benzin volt benne.
Igen, persze... miért?
Még jó, hogy nem simsonom van... ahogy Zsandar írta, már régen beletapostam volna a betonba... Yeah!
Verd el a kutast, de nagyon! ];oDDD
Az lesz! Holnap nekimegyek! Köszi a segítséget!
NANA! Én voltam az első, aki a légszűrővel nyugtatta meg
engem a simson meg szokott szivatni a fél éves benzinnel
JAJA Emléxel, amikor fújtam az idomot?
Gyertya OK, benzin tiszta... ha meg csoda, hogy beindult, akkor kezdj hinni a csodákban! Elmentem vele reggel melózni baszki, ebből indulj ki...
Visszatöltöttem a 4 éves benzint, kiválóan megy vele...

A repedt, áthúzó szigetelés valóban jelentkezhet, de a gyertya hegye kb. 2mp alatt felmelegszik, így a hiba ennyi idő után már jelentkezne, nem lehetne pöfögtetni 1-2 percig.

Felsorolhatjuk a fél motort, de szerintem nem kellene, mert a betonba fogja rugdosni, ha így folytatjátok...

Fehér! Ne foglalkozz semmivel, csak varázsold le a légszűrőt!
tőlem kérdezed?
De reggel a motorral ment melózni.
Azért én sem vagyok sült bolond a dologhoz, magam kaptam darabokra a szittyót, cseréltem ki benne mindent, és utánna raktam úgy össze, h használható maradt, és nem eresztett sehol.Csak néha ugye félrekapcsol az ember
na az hogy benzines a gyertya az egy dolog
az hogy szikrázik a gyertya a hengeren kívül az is egy dolog
de hogy szikrázik-e a gyertya nyomás alatt a hengerbe az egy másik dolog
én előszöris kidobnám belőle a fél éves benzint mert az csak szopat, csoda hogy beindult
aztán raknék bele egy original gyertyát
aztán ha akkorse jó akkor lehet tovább bontani
Ezért nem értettem már az előzőt sem... ]:-)
igen mindegyiken 35-ös a szár
annyi a külömbség hogy a régebbi nsr-nek marrzocchi villája volt
a macskalámpásnak meg showa
JA igen.Persze.Itt elvileg dúsabb a keverék, nem szegényebb.OK megvan.
Nem tudok róla, hogy az a szim. dúsítaná a keveréket, ha rossz. Ott csak kifúj.
Emléxel még a rendőrkikezdős képzelgésre?
Szia!
pápá :) jó bulizást
Jóéjt
Na jól van további jó beszélgetést. :)
Én megyek