Hülyéskedek... Cserélj tömítést a tanksapkán, mert eloxidál a benzin. Próbáld ki, hogy teszel két befőttesüvegbe benzint, aztán az egyikre olyan tető kerüljön, amin van néhány lyuk. Nézd meg fél év múlva a különbséget...
Engem soha nem a benzin szivatott.Apám hazahozott valami poros fészerből eg yősöreg papponiát(a króm le volt rohadva a kipuról).Itthon rugott rajta kettőt, és beindult(elvileg a 90-es évek elejétől ott rohadt).Még a büdös piros benzin volt benne.
Visszatöltöttem a 4 éves benzint, kiválóan megy vele...
A repedt, áthúzó szigetelés valóban jelentkezhet, de a gyertya hegye kb. 2mp alatt felmelegszik, így a hiba ennyi idő után már jelentkezne, nem lehetne pöfögtetni 1-2 percig.
Felsorolhatjuk a fél motort, de szerintem nem kellene, mert a betonba fogja rugdosni, ha így folytatjátok...
Fehér! Ne foglalkozz semmivel, csak varázsold le a légszűrőt!
Azért én sem vagyok sült bolond a dologhoz, magam kaptam darabokra a szittyót, cseréltem ki benne mindent, és utánna raktam úgy össze, h használható maradt, és nem eresztett sehol.Csak néha ugye félrekapcsol az ember
na az hogy benzines a gyertya az egy dolog
az hogy szikrázik a gyertya a hengeren kívül az is egy dolog
de hogy szikrázik-e a gyertya nyomás alatt a hengerbe az egy másik dolog
én előszöris kidobnám belőle a fél éves benzint mert az csak szopat, csoda hogy beindult
aztán raknék bele egy original gyertyát
aztán ha akkorse jó akkor lehet tovább bontani
A repedt, áthúzó szigetelés valóban jelentkezhet, de a gyertya hegye kb. 2mp alatt felmelegszik, így a hiba ennyi idő után már jelentkezne, nem lehetne pöfögtetni 1-2 percig.
Felsorolhatjuk a fél motort, de szerintem nem kellene, mert a betonba fogja rugdosni, ha így folytatjátok...
Fehér! Ne foglalkozz semmivel, csak varázsold le a légszűrőt!
az hogy szikrázik a gyertya a hengeren kívül az is egy dolog
de hogy szikrázik-e a gyertya nyomás alatt a hengerbe az egy másik dolog
én előszöris kidobnám belőle a fél éves benzint mert az csak szopat, csoda hogy beindult
aztán raknék bele egy original gyertyát
aztán ha akkorse jó akkor lehet tovább bontani
annyi a külömbség hogy a régebbi nsr-nek marrzocchi villája volt
a macskalámpásnak meg showa
Én megyek