Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy mert marha mázlista vagy! Ennyi mindent már nem lehet az embernek saját tudásából megúszni.Meg ha hozzávesszük, h vajhmi kevés közünk van a körülményekhez, akkor mindjárt világos, h valamiért elég sokszor kaptál következő esélyt
De utána nem indítgattad már sokat, igaz?
Igen.SOkszor lép közbe valami védő angyal...Volt nekem is őz(olyan 400 kilós féle).hajnalban, autóval.Egy mázlim volt:nem lépett még egyetlen egyet beljebb.
A 10. TK (totálkár) motor után már nem számolja az ember. De több mint 10 év küzdősport, így előbb tudtam esni, mint motorozni, talán ezért úsztam meg mindent úgy, hogy csontom sem tört soha... ]:-)))
hát nekem a gyürü konkrátan a kipufogoba csörgött meg dugóbolis letörtek darabok henger is kuka
hát ha egy hónap után probáltam inditani akkor volt nekemis hogy tornásztam rajta félórát mire sikerült, megha megis szivta magát ha egyszer beröffen akkor onnantol már nemszabadna leállnia.főleg igy hogy utánna megmegse röffen
Na igen.100 as tempóval elütöttem egy őzet!Megúsztam bukás nélkül de átvitt a szemközti sávba!Ha akkor jön valami szembe vagy esek akkor...
Nekem is csinált ilyet.Beleszorult egy helyen a gyűrű a horonyba és nem volt kompresszió szegényben.
Ilyenkor visszagondolva milyen jó, hogy miket megúsztál igaz? Én is gyakran gondolok erre.Én fiatalabb vagyok, viszont én igazi vadbarom voltam .Én is miket megúsztam, anyááám.Meg mikbe belehalhattam volna, ha jön valami...
Az is lehet h épp most kopott le neki a bevonat.Viszont indítás után egyből rápattant.Ilyenkor hidegen(pláne ebben a hidegben), sztem valóban lefulladhatott neki.Gondolom a következő, h rosszul lett indítva, és akkor szívta meg magát.
Ezt már nem hajtom nagyon.Biztos a kor miatt!Én is öreg vagyok meg a moci is! A JAWA tapadt az útra de motorilag sokat szívtam vele.Dugószorulás,feszszab. szétégés stb.Ha 17 évesen Nsr-em lehetett volna!Lehet már a sírom is omladozna.Nagyon hajtottam anno.
1 db műanyag fóliával megcsinálható. Ha oda jutsz egyszer, megmutatom szívesen... ]:-)))
de amugy ha egyszer már ment akkor nemhiszem hogy megszivtamagát. enyémis csinált egyszer ilyet motogenerál lett belőle
Persze h 3 perc, ha egész életedben ezt csináltad.Nekem a Simson volt ez első motorom(jó, volt egy robogóm is, de sohan nem kellett hozzányúlni).Nagyon óvatos voltam vele mindíg, de meg is volt az eredmény, mert én SOHA nem törtem gyűrűt.Ismertem olyan srácot, aki föl akarta fűzni, Erre mondom neki, h várj, itt a WD40...Mire visszafordultam rajt avolt És ezt így ahogy írtam.
Látom volt motoros múldad rendesen.Dönteni gondolom ezt lehet igazán nem?Vagy a többivel is lehetett vadulni?
Persze... ]:-)))
Azt meg hogy a francba csináltátok? Nem értem, az tényleg 3 perc, ha jól rakod be. Ha meg nem, akkor gáz... ]:-)))
Akkor yo.Akkor maradok még
Én még vagyok!
Nobodry
Csá cső!Ki maradt?
Nah én is lépek mert holnap suli :@ csőcső jo8
Szeva!
Mondtam, hogy köszi mindent nektek! Megvan, elmentettem, de megyek cigizni , aztán dőlök... totál kész vagyok, sok volt a mai nap...
Szaisztok... és köszönök mindent!
Zsandarnak is adjátok át, mert úgy látom ő most nincs itt!
Jóéjt!
Nehogy most szállj ki!Itt a cucc!