Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

műanyag... ezért gondoltam a gyantára...
hááát pedig nem rossz gépek ezek :D hidd el attól hogy 1el beszoptad kicsit attól még lehetnek jógépek mondom vedd meg az enyém tényleg vigyázva volt rá....jóó nem azt mondom hogy hibátlan mert meik motornak nincs? de azért ahhoz képest hogy 92es egész rendben van
Gery, ha ezt esetleg sikerül eladnom, többet nem lesz NSR-em...
Ha lemez tank, akkor simán meg lehet forrasztani (keményforrasz). Egy lakatos 2e-ért szerintem megoldja...
Sajnálom haver!Én 2X rúgtam fel a Simsont, mire megtanultam beállítani a gyújtást.Viszont a kollegának igaza van.Minden szerkezet elromlik valamikor.Egyszerűen nem lehet kikerülni ezt.Ismerem az érzést, Simsonnal ugyanígy voltam, de hát tök mind1 mi gsm alattad, az is el fog romlani.
szerintem küldj bele egy csavart szilóval körbenyomod és cső xD de akkor nem akarsz másik nsr-t?
Gery, ha ezt esetleg sikerül eladnom, többet nem lesz NSR-em...
Van itt helyben is motorszerelő haver... de ezzel kezdjem a szezont? Biztosan nem nagyon fog röhögni ha csak megszívta magát a dög, én meg nem tudom kitekerni a gyertyát...
Holnap teszek még egy próbát...
Hja :)
Hehhe... ja... nem tudom, mert nem indul be, az amerikainak meg lyukas a tankja.... apropó, hívott a haverom, hogy egy műanyagos 10.000 HUF-ért megcsinálja... ez normális? Annyiért új tankot veszek... 10.000 HUF egy 5mm átmérőjű lyuk megjavításáért... ezt nem lehet megcsinálni epoxi gyantával?
azért csak környezetvédőnek tanulok
vedd meg az enyém 50es papírokkala dom mellé a forgalmit is szerintem 1 jó ideig nem kell rá költni
Ez így kulturáltan hangzik... ]:-)))
Itt vagy még? Szentmiklóson van egy nagyon profi Honda szerelő haver. Érdekel?
neeem van itt 1 lőtér 3 crosspályával nah azt akarom szántani
Hát, az lehet komoly is. lehet, hogy a 3 fázisból csak 2 megy. Ki kellene mérni. Lehet fesz-szabályzó, diódasor, gerjesztés, stb. Azt mielőbb meg kellene nézni.
Csak le ne robbanjon, mert járhatsz bringával... ];oDDD
Én is szenvedtem vele elejében,még egy kis töltés gond van de nem vészes.Legalábbis remélem hogy nem az.4-5000-es fordulat alatt ha a világítás rajta van akkor a kürtöm csak cincog.
Aludj rá egyet, holnap meg hozd át, ha tudod, vagy szombaton. ]:-)))
Én már nem sajnálom, csak idegesít... Ebből valószínű, hogy CBR lesz... de már az ötlet is megvan: ha meglesz / meglesznek az üzemanyagtolvajok, akkor kiverem belőlük a CBR árát...
nem baj... max visszatérek az autókhoz és belátom, hogy nem nekem való a motor...
Szia haver! most olvasom vissza a történteket.Sajnálom a dolgot.Csak lesx megoldás. ..
Hell Öccse! Én jövök... te meg akkor mész... pedig büszke lehetnél rám.... reggel lefagyott plexivel motoroztam.... délután meg nem akart menni a motor, én meg nem nagyon bántottam... szóval mondom, hogy büszke lehetsz rám!
Ha így folytatod, néhány év alatt végig tudod ugrálni az összes típust, aztán nem marad már motor, amire felülhetnél... ];oDDDD
Belló mindenki. Látom lemaradtam kicsit. mizujs?