csá CHEVY vannak alkatrészek 125-ös gépekhez sok mindenhez endurohoz is + sportmotorhoz is de 250-hez csak rendelni took!!!!!!!!!!akármit JA amugy mi érdekell???????????????????????
JA ÉS BOCSI MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit már nem adok ki egy kipufogóért mert 25 ezerért inkább veszek benzint kébzeld el menyi ideig elég 25 ezer forintnyi benzin (igaz ezt ember válogatja) de majdnem 100l -er benzin az ennyém nagyon rosz esetben eszik 5l-ert akkor legrosszab esetben is elég 2000km-re. 13-ért lehethogy érdekelt volna de 25 ezerért megveheti nyugottan JANABOY!!!!! de neki inkább 50 ezerért ad mert annyit bisztosan megér mert ő televan bisztosan pénzel azért akkarja hogy a másikat is lehúzzák nemhogy segítené a másik motorost!!!!
Janaboy által hirdetett kipufogórendszer 25 000 pénz szinte új...
A 13 000 ajánlatot én adtam rá, de nem etccett mert szte irreális, na persze iagaz van mert amit én szerzek 17 000 ért az khm hadd ne részletezzem miylen forrásból van, na de pénz beszél kutya ugat
"Annak ellennére, hogy a Honda NSR 125 fényszórói olyan ferdék, mint egy japán szemei, és japán márkanevet hord, teljesen olasz motor - ott tervezték, és ott is gyártják." Moorrevü, 2002/4 NSR 125 használtmotorteszt.
Az ereje pedig! A régebbi - általam lapátkerekesnek csúfolt - verzió (2 nagy küllővel) 27 LE-s, az újabb, 6 egymás ellen fordított küllős verzió 29 LE! De nemtudom miért kell itt felfele jkerekíteni... Pláne, hogy az NSR-nél a motorzhatóság, és a tartósság fő szempont volt. És egy igenis jó motor! Egyébkéntmeg kb ugyan azt tudja, mint egy AF-1 -es aprilia. (ezzel összehasonlítottuk) Egyébkéntmeg ahogy a motorozás mesterfokonban is áll... Nem a motor lesz a hibás, ha elsuhan melletted egy pl MIto... HAnem a vezető! Szóval magad fejleszd, az a legjobb tuning!
Üdv! Nemcsak az évjárattól függ, hogy hány lovas a vasatok. Mind1ik olasz tervezés, de csak egy részét rakták olaszországban össze. A japán ha jóltudom 26 lovas, az olaszok 33. Az enyém olasz
JA ÉS BOCSI MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!